طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه مینی پیده ترکیه ای خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم مینی پیده ترکیه ای

۱) ۲ لیوان چایخوری شیر
۲) یک لیوان چایخوری آب ولرم
۳) یک لیوان چایخوری روغن مایع
۴) ۲ ق.غ شکر
۵) ۱/۲ ق.غ نمک
۶) یک تخم مرغ
۷) یک عدد مایه خمیر خیس ( ۴۲ گرم )
۸) ۶،۷ لیوان چایخوری آرد

برای روش :

۱) سوسیس
۲) ۲ عدد فلفل تند
۳) گوجه ی خرد شده
۴) پنیر رنده شده
۵) کچاپ برای سس

طرز تهیه مینی پیده ترکیه ای

در یک ظرف آب ، شیر ، مایه خمیر رو ریخته ۵ دقیقه استراحت بدید سپس شکر ، نمک روغن مایع رو ریخته و آرد رو کم کم اضافه کنید تا یک خمیر که به دست نچسبد ایجاد بشه ورز بدید روش رو بپوشانید و نیم ساعت فرصت بدید تا عمل بیاد موادی رو که میخواید روش استفاده کنید خرد کنید از خمیر به اندازه ی یک تخم مرغ برداشته و با کمک وردنه باز کنید از کناره ها به سمت داخل تا کنید و انتها رو به هم وصل کنید از سس کچاپ مقداری داخل خمیرها بمالید و کنارش رو با زرده ی تخم مرغ که یک ق.غ شیر بهش اضافه کردید با کمک فرچه بمالید و در داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید داخل خمیرها ابتدا پنیر پیتزای رنده شده سپس روش سوسیس حلقه شده و فلفل حلقه شده و گوجه ی نگینی خرد شده رو بچینید و ده دقیقه ی دیگه داخل سینی فرصت استراحت بدید و در فر از قبل گرم شده دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید تا کناره هاش برشته بشه سپس داغ سرو کنید .

‫0/5 ‫(0 نظر)

8 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا