طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر
طرز تهیه نان سیب زمینی با تابه خوشمزه و ساده(مرحله به مرحله)

مواد لازم نان سیب زمینی با تابه
مقدار لیوان : ۳۰۰ ml
۱) ۵ الی ۶ عدد سیب زمینی به بزرگی تخم مرغ
۲) یک لیوان آرد + ۳ ق.غ دیگه آرد
۳) یک ق.غ روغن زیتون
۴) یک ق.چ بکینگ پودر
۵) به اندازه ی میان دو انگشت جوز هندی ( مصرف زیاد جوز هندی مسمومیت میاره کم بریزید )
۶) ۲ ق.غ پیازچه
۷) نصف ق.چ فلفل سیاه
۸) نمک
طرز تهیه نان سیب زمینی با تابه
سیب زمینی ها رو آبپز کنید پوستش رو بکنید داخل ظرفی سیب زمینی ها رو رنده کنید تمام مواد رو بهش اضافه کنید ورز بدید از خمیر گوله هایی به بزرگی گردو بردارید روی کاغذروغنی به شکل بیضی یا گرد باز کنید در تابه پشت و روش رو بپزید با کره یا روغن زیتون میتونید روی نانها رو چرب کنید وسطش پیازچه بریزید و سرو کنید .
✔ داخلش میتونید هر سبزیجاتی که میخواید فلفل قرمز ، ریحان ، شوید ، گشنیز ، جعفری و …. رو اضافه کنید .
نوش جان 😋
چه عالی، نوش جان 🙏🏻 🙂 🤩
بسیار گویا و شفاف بیان کردید👌🏻
به به ممنونم ازتون ???? ???? ???? ????
من خیلی دوسش دارم👏👏
😍😍😍عالیه
دهنم اب افتاد.
ممنون از شما ❤️
به به😍😍
درود به شما پایدار باشید👌👌👍