طرز تهیه نان شیرین خوشمزه و مجلسی برای صبحانه یا عصرانه

مواد لازم نان شیرین
آرد نان فانتزى ٢٥٠ گرم ، مايه خمير ٦ گرم، تخم مرغ كوچك ١ عدد، آب تازه (جوشيده نباشد)٧٥ تا ٨٠ ميل، نمك يك چهارم ق چ، شكر ٣٥ گرم، كره ٢٠ گرم، وانيل و هل كمى. تخم مرغ و يه كوچولو خامه و وانيل براى رومال.
طرز تهیه نان شیرین
مايه خميرو با آب و نوك ق شكر به مدت ٨ تا ١٠ دقيقه فعال كنيد. به مواد خشك اضافه كنيد و تخم مرغ رو هم اضافه كنيد و بعد كره رو اضافه كنيد و نهايتاً يك ربع ورز بديد تا يك خمير نرم و لطيف بدست بياريد(وانيل و هل فراموش نشه)، اگر خمير سفت بود يكى دو ق آب بهش اضافه كنيد و اگر خيلي چسبنده بود نهايتاً يك ق آرد بهش بزنيد. بعد خمير و داخل يك كاسه ى چرب بگذاريد و روشو بپوشونيد و به مدت نيم ساعت استراحت بديد. بعد از خمير چونه هاى ٩٠ گرمى بگيريد و به شكل طناب رول كنيد و از دو طرف به سمت وسط بپيچيد و شكل بهشون بديد و با فاصله بذاريد داخل سينى فر (كه كاغذ روغنى جنس خوب گذاشتيد يا سينى تون رو چرب و كمى آردپاشى كنيد) و روشونو كيسه ى چرب شده بكشيد و بذاريد ٤٥ دقيقه تا يكساعت بمونن تا حجمشون دوبرابر بشه، بعد تخم مرغ و خامه و وانيل رو حسابى با چنگال بزنيد و خيلي آروم همه جاى نان ها رومال كنيد. و بعد بذاريد داخل فر كه حداقل يك ربع داغ داغ شده با دماى ١٨٠ تا ١٩٠ درجه به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه.
نوش جان. خوشحال مى شم اگر از دستور استفاده كرديد منبع رو هم ذكر كنيد🙏🏻🌹
عالیه این رسپی
عالی مثل همیشه
😍😍😍😍😍 به به عالی بود
وای دلم خواست😍🤤
چقدر خوبه. حتما درست میکنم🔥❤️
👏👏👏👏👏👏
خیلی عالیه😍😍👏