طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه نان غنچه خوشمزه و مجلسی به سبک قنادی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم نان غنچه

🌷برای خمیر👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان آب ولرم
۱ ق غ خمیر مایه خشک
۱ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۴_۵ لیوان آرد (کنترل شده اضافه می کنیم هر آرد فرق میکنه)

🌷برای رومالی👇🏻
۱ استکان شیر
۲ ق غ آب

طرز تهیه نان غنچه

مواد لازم رو داخل ظرفی می ریزیم بعد یه خمیر نرمی به دست آورده و می ذاریم عمل بیاد.
خمیر به عمل اومده رو به چونه هایی تقسیم می کنیم.
خمیرمون رو به اندازه بشقاب باز می‌کنیم از کنارش تا وسطش یه برش می زنیم بعد به طرف داخلش به شکل رول می پیچیم. سپس به شکل ایستاده مثل تصویر داخل سینی قرار می دیم.
توی سینی هم ۱۰_۱۵ دقیقه استراحت می دیم.
شیر و آب رو مخلوط کرده و روی نان ها می مالیم. طبقه پایین فر ظرف بورجام حاوی یک لیوان آب قرار می دیم و توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانی که روش طلایی بشه می پزیم.
نوش جان🙈🌷❤
‌‌

‫0/5 ‫(0 نظر)

9 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا