طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه نان پنیری پیتزایی خوشمزه و مجلسی به سبک فرانسوی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

سلام به روی ماه دوستان گلم❤❤❤
نماز و روزه هاتون قبول حق🙏🙏🙏
با دستور یک نان پنیری عالی از جنوب فرانسه اومدم که هم به عنوان یک وعده غذایی یا اسنک و میان وعده عالیه😋😋😋 همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .
برای تهیه این نان نیاز دارید به:

مواد لازم نان پنیری پیتزایی

مخمر ۲ قاشق چایخوری
آرد ۵۰۰ گرم
آب ۳۵۰ میلی لیتر
نمک یک و یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
پنیرپیتزا، سوسیس، زیتون به مقدار دلخوا

طرز تهیه نان پنیری پیتزایی فرانسوی

مخمر را با آرد مخلوط کرده سپس نمک را هم به مخلوط آرد افزوده و سپس آب را به ترکیب آرد اضافه کرده و مخلوط کنید و شروع به ورز دادن خمیر نمایید. خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید سپس روغن زیتون را به خمیر افزوده و۱۰ دقیقه دیگر خمیرتان را ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف داشته باشید. سپس خمیرتان را در کاسه ای که با کمی روغن چرب کرده اید گذاشته تا یک ساعت و نیم استراحت کرده و حجم خمیر دو برابر شود.

بعد از این مدت، پف خمیر را گرفته و خمیر را به شکل یک گلوله چانه کرده روی آن را با سلفون پوشانده و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت دهید.

بعد از این مدت، خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل گلوله ای کرده و چانه بگیرید و مجددا روی چانه ها را پوشانده و ۱۰ دیگر استراحت دهید.

بعد از این مدت، روی میز کارتان کمی آرد پاشیده و هر چانه را با وردنه به شکل بیضی یا گرد به ضخامت نیم سانتی متر باز کرده و روی سینی فر گذاشته و بعد با یک چاقوی تیز یا یک کاتر پیتزا روی خمیر را مانند فیلم برش هایی به طول دو و نیم سانتی متر زده و به آرامی این برش ها را کمی باز کرده تا مانند فیلم بین آنها فاصله ایجاد شود

سپس روی خمیر ها را با سلفونی که چرب شده پوشانده و ۴۵ دقیقه دیگر استراحت دهید.در نهایت بعد از استراحت، روی خمیر را کمی آب اسپری کرده و با پتیر پیتزا، سوسیس، زیتون یا هر تاپینگ دیگری پوشانده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا