طرز تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه و نرم (طعم عالی)

کیا مثل من عاشق کدو حلوایی هستن؟ دستها بالا🙋♀️
علاقه مندان فصل پائیز و زیبائیهاش بکوبونین لایک قشنگه رو که این نون محشر و هرکی خورده بی برو برگرد عاشقش شده😍
اول از بافت خود نون بگم که یکی از خاص ترین رسپی های منه، اکثرا برای صبحانه ی خودمون درست میکنم و بقدری لطیف و خوشمزه ست که بدون فیلینگ هم محشره، از اونجاییکه چند تا کدوی زیبا خریده بودم،به فکرم رسید وسطش پوره ی کدو حلوایی بزارم و پنیر خامه ای😋 همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .
مواد لازم نان کدو حلوایی
مواد لازم برای نان
شیر گرم ۲۰۰ میلیلیتر
آب گرم ۱۵۰ میلیلیتر
شکر ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ میلیلیتر
کره ی آب شده ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۷ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم
طرز تهیه نان کدو حلوایی
خمیر مایه+شیر گرم+ ۱۰ گرم از شکرمان را مخلوط میکنیم و اجازه میدیم یک ربع بماند،
آب گرم +تخم مرغ +مابقی شکر +روغن مایع +نمک +خمیر مایه عمل آمده را داخل همزن ریخته،باهم مخلوط میکنیم، همزن مخصوص نان ( هوک یا قلاب) زا زده و شروع میکنیم به اضافه کردن آرد،چنانچه همزن ندارین،با دست انجام دهید، خمیر بسیار لطیف و کمی چسبنده ست، همه ی آرد و که اضافه کردین، کره ی آب شده هم اضافه کنین و ۵ دقیقه ورز بدهین،خمیر همچنان کمی چسبنده ست، روی آن آرد پاشیده، سطح نان را پوشانده و یکساعت استراحت میدهیم.
روی سطح آرد پاشی شده ،آرد را باز کنین و قبل از وردنه کشیدن ،روی سطح خمیر آرد بپاشین.
مواد لازم برای مواد میانی
پوره ی کدو حلوایی ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
کدو را بپذید و داخل غذاساز پوره کنین( من خرد کردم، ریختم تو کیسه و دو دقیقه و نیم گذاشتم تو ماکروفر،قشنگ پخت
این میزان مواد برای نیمی از خمیر کافیه،من نیمه ی دیگه رو بصورت نان شیرمال معمولی بافتم و برای بچه ها درست کردم،شما اگر میخواین دوتا نون کدو حلوایی داشته باشین، فیلینگ و دو برابر کنین.
بعد از پیچیدن نان،یکساعت استراحت کند،در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه( تا زمانیکه روی نان طلایی شود)
منتظر عکس های خوشگل تون هستم 🙋♀️
آفرین عالی بود ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خیلی خوشمزس😍
وای عاشقشم😍😍😍
👏👏🔥🔥احسنت
دلمون خواست😍😍
محشر شدش😍😍