پودینگ یخچالی ماگنولیای پرتقالی (مرحله به مرحله)

“`html
پودینگ یخچالی ماگنولیای پرتقالی
این دسر به طور سنتی با تخم مرغ، شیر، شکر، خامه، وانیل و عصاره پرتقال تهیه میشود. برای تهیه پودینگ ماگنولیای پرتقالی میتوانید از دستور زیر استفاده کنید:
مواد لازم برای ۶ نفر:
شیر یک لیتر
شکر یک لیوان
آرد ۳ قاشق سوپخوری پر
نشاسته ۲ قاشق سوپخوری پر
زرده یک تخم مرغ
رنده پوست یک پرتقال متوسط
کره یک قاشق سوپخوری
وانیل یک بسته
بعد از پخت پودینگ :
یک بسته خامه (۲۰۰ میلی لیتر )
بیسکویت پتی بور یک بسته
برای سس پرتقالی :
آب پرتقال نصف لیوان
شیر یک لیوان
شکر ۴ قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق سوپخوری
زرد چوبه نصف قاشق چایخوری
دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتقالی :
در یک قابلمه مناسب یک لیتر شیر بریزید و یک لیوان شکر به آن اضافه کنید.
سپس، ۳ قاشق سوپخوری آرد و ۲ قاشق سوپخوری نشاسته و یک زرده تخم مرغ را به آن بیفزایید.
همه این ترکیبات را به خوبی با هم هم بزنید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید و چند دقیقه هم بزنید تا مخلوط به جوش بیاید.
سپس روی مخلوط دسر یک قاشق سوپخوری کره، یک بسته وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند و سپس از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود و گاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد.
بیسکویتهای پتیبور را در مخلوطکن بریزید و به خوبی پودر کنید.
بر روی پودینگ ولرم، یک بسته خامه بریزید.
با میکسر هم بزنید تا مخلوط صاف و یکنواخت شود.
در ظرفهایی که برای سرو انتخاب کردهاید، ابتدا ۱.۵ قاشق پودر بیسکویت بریزید و سپس یک ملاقه از پودینگ را روی آن بریزید.
“““html
حالا مقداری از پودر بیسکویت رو بپاشید و کمی تکان بدید تا سطحش صاف بشه.
بعد دوباره از پودینگ روی این لایه بریزید و با یک قاشق صاف کنید.
برای درست کردن سس پرتقالی:
در یک قابلمه کوچک، نصف لیوان آب پرتقال و یک لیوان آب بریزید.
سپس ۴ قاشق سوپخوری شکر، یک ونیم قاشق سوپخوری نشاسته ذرت و نصف قاشق چایخوری زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
قابلمه را روی اجاق بگذارید و هم بزنید تا زمانی که سس کمی غلیظ شود.
وقتی آماده شد، از روی حرارت بردارید و تا کمی خنک بشه، هر از گاهی هم بزنید.
سس پرتقالی رو روی پیالههای پودینگ بریزید.
دسر ماگنولیای پرتقالی رو به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید و بعد روی آن را با هر چیزی که دوست دارید، تزیین کنید. نوش جان!
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم