رسپی

پودینگ یخچالی ماگنولیای پرتقالی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پودینگ یخچالی ماگنولیای پرتقالی

این دسر به طور سنتی با تخم مرغ، شیر، شکر، خامه، وانیل و عصاره پرتقال تهیه می‌شود. برای تهیه پودینگ ماگنولیای پرتقالی می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید:

مواد لازم برای ۶ نفر:

شیر یک لیتر
شکر یک لیوان
آرد ۳ قاشق سوپ‌خوری پر
نشاسته ۲ قاشق سوپ‌خوری پر
زرده یک تخم مرغ
رنده پوست یک پرتقال متوسط
کره یک قاشق سوپ‌خوری
وانیل یک بسته

مواد لازم پودینگ ماگنولیای پرتغالی

بعد از پخت پودینگ :

یک بسته خامه (۲۰۰ میلی لیتر )
بیسکویت پتی بور یک بسته

برای سس پرتقالی :
آب پرتقال نصف لیوان
شیر یک لیوان
شکر ۴ قاشق سوپ‌خوری
نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق سوپ‌خوری
زرد چوبه نصف قاشق چایخوری

پخت پودینگ ماگنولیای پرتغالی

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتقالی :

در یک قابلمه مناسب یک لیتر شیر بریزید و یک لیوان شکر به آن اضافه کنید.

سپس، ۳ قاشق سوپ‌خوری آرد و ۲ قاشق سوپ‌خوری نشاسته و یک زرده تخم مرغ را به آن بیفزایید.

همه این ترکیبات را به خوبی با هم هم بزنید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید و چند دقیقه هم بزنید تا مخلوط به جوش بیاید.

پودینگ شیری ماگنولیای پرتغالی

سپس روی مخلوط دسر یک قاشق سوپ‌خوری کره، یک بسته وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند و سپس از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود و گاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد.

پودینگ ماگنولیای پرتغالی با خامه

پودینگ یخچالی ماگنولیای پرتقالی (مرحله به مرحله)

پودینگ ماگنولیای پرتغالی با بیسکویت

بیسکویت‌های پتی‌بور را در مخلوط‌کن بریزید و به خوبی پودر کنید.

پودینگ ماگنولیای پرتغالی با سس

میکس کردن مواد پودینگ ماگنولیای پرتغالی

بر روی پودینگ ولرم، یک بسته خامه بریزید.
با میکسر هم بزنید تا مخلوط صاف و یکنواخت شود.

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی

در ظرف‌هایی که برای سرو انتخاب کرده‌اید، ابتدا ۱.۵ قاشق پودر بیسکویت بریزید و سپس یک ملاقه از پودینگ را روی آن بریزید.

ظرف پودینگ ماگنولیای پرتغالی

“““html
تهیه و سرو پودینگ ماگنولیای پرتغالی

حالا مقداری از پودر بیسکویت رو بپاشید و کمی تکان بدید تا سطحش صاف بشه.
بعد دوباره از پودینگ روی این لایه بریزید و با یک قاشق صاف کنید.

برای درست کردن سس پرتقالی:

در یک قابلمه کوچک، نصف لیوان آب پرتقال و یک لیوان آب بریزید.
سپس ۴ قاشق سوپ‌خوری شکر، یک ونیم قاشق سوپ‌خوری نشاسته ذرت و نصف قاشق چایخوری زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

قابلمه را روی اجاق بگذارید و هم بزنید تا زمانی که سس کمی غلیظ شود.
وقتی آماده شد، از روی حرارت بردارید و تا کمی خنک بشه، هر از گاهی هم بزنید.

سس برای پودینگ ماگنولیای پرتغالی

سس پرتقالی رو روی پیاله‌های پودینگ بریزید.

دسر یخچالی پودینگ ماگنولیای پرتغالی

دسر ماگنولیای پرتقالی رو به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید و بعد روی آن را با هر چیزی که دوست دارید، تزیین کنید. نوش جان!

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا