طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کباب انگشتی خوشمزه و مجلسی (آبدار و لذیذ)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم کباب انگشتی

۱ کیلو گوشت گوساله
۱ عدد پیاز
۴_۵ حبه سیر رنده شده
۱ ق غ رب گوجه فرنگی
۳_۴ عدد گوجه فرنگی رنده شده
۱ ق چ فلفل سیاه
۱ ق م آویشن
نمک
روغن زیتون
۳ لیوان آب

🥗برای صیفی جات👇🏻
۴ عدد بادمجان
۴ عدد سیب زمینی
۳ عدد کدو
۲_۳ عدد فلفل سبز
۳_۴ عدد فلفل چارلیستون
۵_۶ حبه سیر
گوجه گیلاسی

🥗برای سس👇🏻
۱/۵_۲ لیوان آب
۱ ق غ رب

طرز تهیه کباب انگشتی

ابتدا گوشت ها مون رو داخل یک قابلمه تفت میدیم بعد اینکه گوشت ها آبشونو کشیدن روغن اضافه میکنیم. پیازهای نگینی خرد شده، سیر، ادویه ها، رب و آب را اضافه می کنیم و تا وقتی که گوشت ها نرم بشن می پزیم.
سپس بادمجانها را نواری پوست کنده توی آب نمک می ریزیم و بعد اینکه خشک کردیم سرخشون میکنیم. کدو را قبل از اینکه پوست بگیریم به شکل انگشت خردشون می کنیم سیب زمینی ها و فلفل ها را نیز همینطور خرد می کنیم همه موادمون رو سرخ کرده و روغنش رو میگیریم و بعد صیفی جات رو کناره های سینی مون می چینیم و وسطش گوشت می ریزیم و روش گوجه های گیلاسی می چینیم.
بعد سس مون رو آماده کرده و روی صیفی جات داخل سینی می ریزیم سپس با کاغذ روغنی روش را می پوشانیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می پزیم بعد کاغذ روغنی را برداشته و روش رو ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم.
نوش جان💗🌸

‫0/5 ‫(0 نظر)

7 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا