طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه قرابیه ارده خوشمزه و ساده به سبک ترکیه ای

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم قرابیه ارده

۱۵۰ گرم کره یا مارگارین
۱ استکان ارده
۱ استکان روغن مایع
۱ لیوان پودر قند
۱ عدد زرده تخم مرغ (سفیده برای رومال)
۱ پاکت وانیل شکری (۵ گرم)
نصف پاکت بکینگ پودر (۵ گرم)
۲/۵_۳ لیوان آرد

🥜برای روش👇🏻
بادام یا گردو یا فندق خرد شده

طرز تهیه قرابیه ارده

ابتدا کره ی تو دمای محیط نرم شده، ارده، روغن مایع، زرده تخم مرغ و پودر قند رو با همزن دستی هم می‌زنیم بعد وانیل و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم سپس آرد رو آروم آروم اضافه می کنیم و یه خمیر نرم بدست میاریم. از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته و گرد می‌کنیم اول به سفیده تخم مرغ و سپس به بادام خرد شده آغشته کرده و توی سینی می چینیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم تا وقتی خنک نشده بهشون دست نمی زنیم چون ترک بر میداره و میشکنه.
نوش جان🥰❤

‫0/5 ‫(0 نظر)

7 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا