رسپی

۴ رسپی سالاد سیب و کلم خوشمزه؛ با سس مخصوص

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سالاد سیب و کلم یکی از سالادهای خوشمزه و متفاوت است که می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا یا میان وعده نوش جان کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ، با طرز تهیه سالاد سیب و کلم و نکات مهم برای درست کردن این سالاد جذاب آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب و کلم

برای تهیه سالاد سیب و کلم به مواد زیر نیاز دارید:

کلم سفید ۵۰۰ گرم
هویج بزرگ ۱ عدد
سیب قرمز ۱ عدد
آب لیموترش تازه نصف یک لیمو
پیاز (اختیاری) ۱ عدد

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سیب و کلم

برای تهیه سس سالاد سیب و کلم به مواد زیر نیاز دارید:

ماست ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۱۲۰ گرم
سرکه انگور ۱.۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

مراحل تهیه سالاد سیب و کلم با سس مخصوص

تهیه سالاد سیب و کلم در خانه بسیار ساده است. بهتر است مواد سالاد را به صورت خلالی یا ریز رنده کنید. در ادامه مراحل تهیه این سالاد را به طور کامل توضیح می‌دهیم.

مرحله اول: خرد کردن کلم

در ابتدا، کلم را در آب و نمک و کمی سرکه بخیسانید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کاملا تمیز شود. سپس با یک چاقوی تیز، کلم را به نازکی خرد کنید.

مرحله دوم: رنده کردن هویج، سیب و پیاز

در این مرحله، هویج و سیب را خوب بشویید. پوست آن‌ها را جدا کنید و سپس رنده کنید. بهتر است هویج را ریز و سیب را درشت رنده کنید. همچنین می‌توانید سیب را به صورت خلالی خرد کرده و به سالاد اضافه کنید. در ادامه، پیاز را نیز به شکل خلالی ریز خرد کرده و به دیگر مواد بیفزایید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد طالبی و سس کنجد

مرحله سوم: آماده کردن سس سالاد

در یک ظرف کوچک، ماست، روغن زیتون، آب لیمو، سس مایونز، سرکه و…

“““html

انگور، عسل، شکر و نمک را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا سس شما آماده شود. می‌توانید مقدار نمک، شکر و آبلیموی سس را بچشید و در صورت نیاز ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد یونانی

مرحله چهارم: سالاد را آماده کنید

بعد از اینکه سس آماده شد، باید کلم خرد شده را با سیب رنده شده ترکیب کنید. سپس پیاز و هویج را هم به مواد اضافه کرده و سس آماده شده را روی سالاد بریزید.

سالاد را خوب هم بزنید تا سس به طور کامل با مواد سالاد مخلوط شود. بعد از آن، سالاد را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها بهتر شوند و سپس آن را سرو کنید.

رسپی سالاد سیب و کلم قرمز؛ ساده و خوشمزه

۴ رسپی سالاد سیب و کلم خوشمزه؛ با سس مخصوص

مواد لازم جهت تهیه سیب و کلم قرمز

مواد لازم برای درست کردن سالاد سیب و کلم قرمز به شرح زیر است:

کلم قرمز کوچک ۱/۲ یک کلم
نمک ۲ قاشق چای‌خوری
سیب سبز ۱ عدد
پیازچه خرد شده ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سس مایونز ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
عسل ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
خردل به مقدار لازم
لیموترش ۱ عدد
فلفل سیاه به مقدار لازم

رسپی سالاد سیب و کلم قرمز

برای تهیه این سالاد، کلم‌ها را خیلی ریز خرد کنید. برای این کار می‌توانید از رنده درشت استفاده کنید. سپس سیب را به صورت خلالی خرد کنید و با پیازچه خرد شده به کلم اضافه کنید.

حالا سس مایونز، عسل، خردل، آب لیمو ترش تازه و فلفل سیاه را به خوبی با هم مخلوط کنید و به مواد سالاد اضافه کنید. سالاد را خوب هم بزنید و برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به هم پیوند بخورند.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد خیار با سس خامه و شوید

رسپی سالاد سیب و کلم با انار

رسپی سالاد کلم و سیب سبز

برای تهیه سالاد کلم و سیب، می‌توانید به جای سیب قرمز و زرد از سیب سبز نیز استفاده کنید. در این روش می‌توانید از ترکیب کلم سفید

“““html

برای تهیه سالاد، هویج ریز شده، سیب سبز خرد شده، ذرت و سس مخصوص سالاد را ترکیب کنید. سیب سبز که مزه‌اش کمی ترش است، طعم فوق‌العاده‌ای به سالاد شما می‌دهد.

بیشتر بخوانید: دستور سالاد سالسا

دستور سالاد سیب و کلم با انار

در یکی دیگر از روش‌های درست کردن این سالاد، می‌توانید دانه‌های انار قرمز را هم اضافه کنید. بهتر است به جای کلم سفید از کلم قرمز استفاده کنید. کلم قرمز را خرد کرده و سپس سیب سبز خرد شده را به آن اضافه کنید.

سپس هویج رنده شده، لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. همچنین مقداری سرکه بالزامیک هم به سالاد بیفزایید. همه مواد را خوب هم بزنید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به هم منتقل شوند.

این سالاد به سس یا ماست نیازی ندارد و فقط با کمی آب لیمو تازه و نمک و فلفل سیاه خوشمزه می‌شود.

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد سیب و کلم

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد سیب و کلم

در اینجا چند نکته برای تهیه سالاد سیب و کلم آورده‌ایم. با ما همراه باشید.

  • می‌توانید از مقدار کمی کشمش نیز استفاده کنید.
  • اضافه کردن ساقه کرفس خرد شده طعم عالی به سالاد می‌دهد.
  • اضافه کردن شکر به سس سالاد اختیاری است. می‌توانید شکر را حذف کنید و فقط از کمی عسل استفاده کنید.
  • بعد از اینکه سالاد آماده شد، می‌توانید کمی کنجد و سیاه دانه به آن اضافه کنید.
  • برای تهیه این سالاد می‌توانید از سیب قرمز، زرد یا سبز مطابق سلیقه‌تان استفاده کنید.
  • در این دستور، می‌توانید از هر نوع سبزیجات دلخواه استفاده کنید.
  • برای طعم‌دار کردن می‌توانید از گردو یا بادام خرد شده هم استفاده کنید.
  • در برخی دستورها از ترکیب کلم سفید و قرمز یا فقط کلم قرمز استفاده می‌شود.
  • برای خوشمزه‌تر شدن سالاد، بهتر است از ماست خامه‌ای یا چکیده استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید سالاد رژیمی باشد، می‌توانید مقدار سس مایونز را کم کنید و بیشتر از ماست چکیده استفاده کنید یا با ادویه‌های مختلف آن را طعم‌دار کنید.
  • اضافه کردن مقداری بیکن یا کالباس خرد شده می‌تواند طعم خوبی به سالاد ببخشد.
  • می‌توانید با کمی جعفری و نعنا تازه هم سالاد را خوش‌طعم‌تر کنید.

بیشتر بخوانید: دستور سالاد آکار اندونزیایی

سالاد سیب و کلم یکی از سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین سالادهاست که می‌توانید آن را به عنوان همراه غذا یا میان وعده مصرف کنید. شما چطور این سالاد را تهیه می‌کنید؟ تجربیات و نظرات خود را با ما در مجله آشپزی رضیم به اشتراک بگذارید.

سایت دستور آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا