۵۸ نوع رسپی کیک خوشمزه؛ با فوت و فنهای پخت

“`html
به طور کلی کیکها از ترکیبات آرد، تخم مرغ، شیر، ماده شیرینکننده و طعم دهندهها درست میشوند. واقعا هزاران طرز تهیه کیک وجود دارد (برخی ساده مانند نان ساده و برخی دیگر غنی و پیچیده هستند) و خیلی از آنها قدمت زیادی دارند.
امروز دستور پخت کیک دیگر سخت نیست. در ادامه خوشمزهترین کیکهای خانگی مثل کیک ساده، کیک هویج، کیک شکلاتی، کیک خیس، کیک ردولوت و … را با دستور پختهای آنها به شما معرفی میکنیم.
در مجله اینترنتی رضیم بلاگ میتوانید دستور پخت انواع کیک و شیرینی را به صورت مرحله به مرحله و تصویری ببینید.
۱- کیک شکلاتی
کیک شکلاتی میتواند برای کسانی که عاشق شکلات هستند، به عنوان یک عصرانه خوشمزه یا در دورهمیها خیلی مناسب باشد.
- در مرحله اول باید آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنیم و سپس الک کنیم.
- در این مرحله شکلاتها را به روش بن ماری (یعنی آب کردن آنها روی بخار آب) ذوب کرده و بعد از اینکه کره به دمای اتاق رسید، آن را با شکر مخلوط میکنیم تا ترکیبی روشن به دست بیاید. باید دقت کرد که شکر کاملا با کره حل شود.
- سپس تخممرغها و وانیل را به مخلوط اضافه میکنیم.
برای ادامه مطلب دستور پخت کیک شکلاتی بر روی لینک کلیک کنید.
۲- کیک ردولوت
کیک ردولوت یکی از زیباترین و جذابترین کیکهاست. شاید سؤال کنید که نام این کیک به چه معنی است؟ ردولوت به معنی مخمل قرمز است و معمولا در جشنها مانند تولد، ولنتاین و مراسمهای خانوادگی استفاده میشود. این کیک لایهای است و بین لایهها میتوانیم از خامه، کرم پنیری و کرم کرهای استفاده کنیم که طعم دلپذیری به آن بدهد.
- در مرحله اول باید باترمیلک درست کنیم. برای تهیه باترمیلک یک لیوان شیر را روی حرارت گرم کرده ولی نجوشانید. سپس یک قاشق مرباخوری سرکه سفید اضافه کرده و آن را کنار میگذاریم. آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و سه بار الک میکنیم.
- تخممرغ و وانیل را به مدت حدود دو دقیقه با هم مخلوط کرده و سپس شکر را اضافه میکنیم.
- بعد از ترکیب، باید حدود ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنیم تا مخلوط کاملا کشدار و کرم رنگ شود.
برای ادامه مطلب دستور پخت کیک ردولوت بر روی لینک کلیک کنید.
۳- کیک هویج
قبل از اینکه به دستور پخت کیک هویج بپردازیم، بهتر است به مهمترین خواص هویج اشاره کنیم. هویج برای سلامتی و شادابی پوست، سمزدایی بدن، حفظ سلامت چشم، درمان کمخونی و متعادل کردن فشار خون مفید است و اینها دلایل محبوبیت آن هستند. حال وقت آن رسیده که به دستور پخت کیک هویج خوشمزه و مجلسی بپردازیم.
- در اولین مرحله باید …
“““html - تخم مرغهایی که از قبل آماده کردهایم را در یک کاسه با شکر سفید و شکر قهوهای مخلوط میکنیم. این مخلوط را چند دقیقه با همزن هم میزنیم تا حجیم و کرمی شود، سپس روغن مایع را اضافه میکنیم.
- آرد، بیکینگپودر، جوششیرین و هل را مخلوط کرده و الک میکنیم.
- مخلوط آرد را به مایه تخممرغی که درست کردهایم اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
برای ادامه مطلب رسپی کیک هویج بر روی لینک کلیک کنید.
۴- کیک فنجانی
کیک فنجانی که به آن کاپ کیک هم گفته میشود، به خاطر رسپی سادهاش خیلی محبوب است. میتوانید از این کیک خوشمزه به عنوان میانوعده، عصرانه یا حتی صبحانه استفاده کنید و با آن انرژی لازم خود را در طول روز تامین کنید.
جالب است بدانید که میتوانید کاپ کیک را به دو روش گاناش شکلاتی و اسانس میوهای درست کنید.
- ابتدا باید آرد، وانیل و شکر را با هم مخلوط کنیم تا رنگش کرمی و حالت کشداری پیدا کند.
- بعد از آماده شدن مخلوط اولیه، شیر را به آن اضافه میکنیم.
- در ادامه روغن را به مخلوط میافزاییم و هم میزنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
برای ادامه مطلب رسپی کیک فنجانی بر روی لینک کلیک کنید.
۵- کیک خیس
کیک خیس یا کیک گاتوشا به خاطر طعم شکلاتش و بافت نرم و مرطوبی که دارد بسیار خوشمزه و لذیذ است و به همین دلیل طرفدارهای زیادی دارد. جالب است که میتوان این کیک را با گاناش، سس شکلاتی و طعمدهندههای دیگر درست کرد.
بیشتر بخوانید: روش درست کردن اکلیل خوراکی رنگی در خانه
- ابتدا دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و صبر میکنیم تا گرم شود.
- آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم.
- در ظرف دیگری شکر، روغن مایع و پودر کاکائو را مخلوط کرده و سپس شیر را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم. میتوانید از همزن دستی یا برقی برای این کار استفاده کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک خیس بر روی لینک کلیک کنید.
۶- کیک سیب و دارچین
اگر دنبال دسر خوشمزهای هستید، کیک سیب و دارچین را از دست ندهید. این کیک را میتوان بهراحتی و با هزینه کم درست کرد و از طعم عالی آن لذت برد. کیک سیب و دارچین مناسب مجالس دوستانه یا خانوادگی، جشن تولد و سایر مناسبتهاست.
- در مرحله اول، باید سیبها را پوست کنده و به چهار قسمت مساوی برش دهیم و سپس هر تکه را به سه یا چهار قسمت کوچکتر تقسیم کنیم.
- قطعههای نازک دیگری برش میزنیم.
- دو قاشق شکر و دو قاشق دارچین را به سیبها اضافه میکنیم و منتظریم تا شکر و دارچین به خوبی با سیبها مخلوط شوند. این مرحله سلیقهای است و میتوانید مقدار شکر یا دارچین را تغییر دهید.
- برای استفاده از تخم مرغها، ابتدا آنها را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند. وقتی تخم مرغها به دما رسیدند، حالا میتوانید شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت ۸ دقیقه مخلوط کنید تا رنگ روشنی بگیرند و حجیم شوند.
“““html
برای ادامه مطلب رسپی کیک سیب و دارچین روی لینک کلیک کنید.
۷- کیک ساده وانیلی
اگر میخواهید به سرعت با حداقل مواد یک کیک خوشمزه درست کنید، کیک ساده وانیلی گزینه مناسبی است. این کیک به راحتی تهیه میشود و در مناسبتهای مختلف مثل تولد، مهمانیهای خانگی و حتی به عنوان صبحانه و میانوعده مصرف میشود.
- اولین قدم این است که تخم مرغها را شکسته و با وانیل مخلوط کنیم و با همزن بزنیم تا رنگ آن کرم و حجیم شود. سپس شکر را اضافه میکنیم.
- وقتی مایه به حالت کشدار و کرم رنگ درآمد، یک پیمانه روغن به آن اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم، سپس یک پیمانه شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
- آرد، بکینگ پودر و جوششیرین را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم. سپس در دو یا سه مرحله آرد را به مخلوط تخممرغ، شکر، روغن و شیر اضافه میکنیم. در این مرحله میتوانید پوست پرتقال رنده شده را هم اضافه کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک ساده روی لینک کلیک کنید.
۸- کیک یزدی
کیک یزدی نوعی شیرینی مخصوص استان یزد است که به خاطر طعم و عطر خاصش، در تمام کشور محبوب است. این کیک خوشمزه بیشتر در مراسمات و همچنین در وعدههای غذایی مانند صبحانه و میانوعده مصرف میشود.
- برای تهیه این کیک، همه مواد را یک ساعت قبل از شروع پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند. سپس فر را روی ۲۱۰ درجه تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. سه عدد تخم مرغ که دما گرفتهاند را با شکر در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا به حالت کشدار درآید. سپس ماست را اضافه کنید.
- گلاب و عسل را هم به مخلوط اضافه کنید.
- در این مرحله، روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک یزدی روی لینک کلیک کنید.
۹- کیک گیلاس
کیکهای میوهای انواع خوشمزه و متنوعی هستند که طرفداران زیادی دارند. ترکیب طعم آنها بسته به نوع میوه میتواند متفاوت باشد.
“““html
فصلها میتوانند متفاوت باشند، اما معمولاً از کیک گیلاس بیشتر در تابستان استفاده میشود زیرا گیلاس در این فصل به راحتی در دسترس است.
- بعد از اینکه مواد لازم را تهیه کردیم، باید همه آنها را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنیم تا به دمای اتاق برسند.
- گیلاسها را میشوییم و اجازه میدهیم کاملاً خشک شوند و سپس هستههایشان را جدا میکنیم.
- آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.
برای ادامه مطلب رسپی کیک گیلاس بر روی لینک کلیک کنید.
۱۰- کیک بدون فر
روشهای زیادی برای پخت کیک وجود دارد. حتی اگر به فر دسترسی ندارید، میتوانید کیک درست کنید! همانطور که از نام این کیک خوشمزه مشخص است، میتوانید آن را بدون فر تهیه کنید. برای پخت کیک میتوانید از قابلمه، پلوپز، فرهای خانگی و روشهای دیگر استفاده کنید. کیک بدون فر که به کیک قابلمهای هم معروف است، به دلیل سادگی در تهیه، طرفداران زیادی دارد.
- در اولین مرحله، تخممرغ، وانیل و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا مواد کاملاً کف کنند و به رنگ کرم و حالت کشدار درآیند. سپس روغن و شیر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
- آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و آن را سه بار الک کنید.
- مخلوط آرد و بیکینگ پودر را در سه مرحله به مخلوط اصلی اضافه کرده و به آرامی با لیسک و به صورت دورانی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
برای مشاهده ادامه مراحل این کیک خوشمزه به همراه رسپی تصویری، میتوانید به مقاله رسپی کیک بدون فر مراجعه کنید.
۱۱- کیک باقلوایی
اگر طعم زعفران را دوست دارید و ترکیب آن با گلاب و مغزهایی مانند پسته را میپسندید، حتماً کیک باقلوایی را امتحان کنید. این کیک که به کیک شربتی هم معروف است، به خاطر طعم و خواصش در مراسمها و مهمانیها بسیار محبوب است.
- بعد از آماده کردن مواد اولیه، باید زعفران را در یک ظرف بریزید و بعد از اضافه کردن آبجوش، صبر کنید تا زعفران کاملاً حل شود.
- کره و شکر را با هم مخلوط کنید و سپس تخممرغها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در این مرحله گلاب و هل را هم به ترکیب اضافه کنید.
- آرد، پودر بادام و بیکینگ پودر را در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید تا ترکیب یکدستی به دست آید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک باقلوایی بر روی لینک کلیک کنید.
۱۲- کیک لیمو
همه ما با خواص لیمو آشنا هستیم، بنابراین در این بخش به رسپی کیک لیمو میپردازیم که علاوه بر خواص فوقالعاده، جزو محبوبترین کیکها نیز هست. این کیک طعم بسیار خوبی دارد و به دلیل عطر بینظیرش، از خوردن آن حتماً لذت خواهید برد. از کیک لیمو میتوان در مهمانیها…
“““html
خانگی، تولدها و سایر مراسمها استفاده کرد پس از تهیه این کیک غافل نشوید.
- پس از اینکه مواد اولیه را آماده کردیم، آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و کنار میگذاریم.
- لازم است قبل از اینکه مواد کیک را فراهم کنیم، فر را روشن کرده و دمای آن را تا ۱۸۰ درجه برسانیم.
- کره و شکر را داخل کاسه ریخته و با استفاده از همزن، مخلوط میکنیم. زمانی که شکر و کره به خوبی با هم ترکیب شدند سپس تخم مرغها را اضافه میکنیم.
برای ادامه مطلب رسپی کیک لیمو بر روی لینک کلیک کنید.
۱۳- کیک بستنی
کیک بستنی یک دسر تابستانی خوشمزه و جذاب است که اغلب در فصل تابستان طرفداران زیادی دارد. همانطور که از نام این دسر خوشمزه پیداست، کیک بستنی ترکیبی از دو دسر محبوب یعنی کیک و بستنی است بنابراین کمتر کسی پیدا میشود که از خوردن این کیک لذت نبرد. تهیه کیک بستنی در منزل به سادگی قابل انجام است پس از آماده کردن این کیک غافل نشوید.
- در اولین مرحله لازم است، پیش از اینکه به سراغ تهیه کیک بستنی برویم باید کیک را آماده کنیم. برای این دسر میتوان هم از کیک وانیلی و هم از کیک شکلاتی استفاده کرد.
- پس از آماده سازی کیک، بیکینگ پودر و آرد سفید را مخلوط کرده و سه بار آن را الک میکنیم.
- پودر کاکائو الک شده را با روغن مخلوط کرده و با قاشق هم میزنیم تا پودر کاکائو به طور کامل درون روغن حل شود و دانهای حل نشدهای از کاکائو باقی نماند.
برای ادامه مطلب رسپی کیک بستنی بر روی لینک کلیک کنید.
۱۴- کیک پودینگ ژلهای
کیک پودینگ ژلهای یک دسر سه لایه و خوشمزه ترکیهای است و همانطور که از اسم آن پیداست، از سه لایه یعنی کیک، پودینگ و ژله تشکیل شده است. کیک پودینگ ژلهای به دلیل بافت نرم و منعطفی که دارد، از محبوبیت بالایی برخوردار است. از این دسر خوشمزه میتوان در مهمانیها، صبحانه یا میان وعده، مراسمهای دورهمی و سایر مناسبتها استفاده کرد. این کیک، طعم بینظیری دارد پس از تهیه آن غافل نشید.
- آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و آن را دو بار الک میکنیم.
- تخم مرغ، وانیل و شکر را نیز با هم مخلوط کرده و با استفاده از همزن این مواد را ترکیب کرده تا به حالت کشدار و رنگ کرم تبدیل شود و همچنین حجم آن، دو برابر حالت قبلی شود.
- شیر را به ترکیبی که در مرحله قبل آماده کرده بودیم، اضافه کرده و هم میزنیم.
برای ادامه مطلب رسپی کیک پودینگ ژلهای بر روی لینک کلیک کنید.
۱۵- کیک زبرا
یکی از کیکهای پرطرفدار خانگی، کیک زبرا است. وجود لایههای شکلات بر روی این کیک سبب متفاوت شدن آن با سایر کیکهای خانگی شده است. اگر میخواهید طرح این کیک، خیلی تمیز در بیاد لازم است با دقت و حوصله این کار را انجام داد. از کیک زبرا میتوان در انواع مراسمها و مناسبتها استفاده کرد بنابراین
“““html
از پخت این کیک خوشمزه غافل نشید.
- در گام اول، بعد از تهیهی مواد لازم، بگذارید تخممرغها به دمای اتاق برسند. سپس آنها را داخل یک کاسه بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید.
- در این مرحله از همزن استفاده کنید تا حدود ۸ دقیقه مواد را مخلوط کنید تا رنگ آنها کاملاً روشن شود. اگر دوست دارید بوی تخممرغها کمتر شود، میتوانید کمی اسانس مورد علاقهتان اضافه کنید.
- حالا روغن و یک پیمانه آب یا شیر را به مخلوط اضافه کنید. شاید بپرسید که استفاده از آب بهتر است یا شیر؟ اگر از آب استفاده کنید، کیک شما سبکتر و لطیفتر میشود. سپس با دور کند همزن، این مواد را به مدت چند ثانیه با هم ترکیب کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک زبرا بر روی لینک کلیک کنید.
۱۶- کیک آجیلی
اگر در حال برگزاری مهمانی یا دورهمی هستید، حتماً کیک آجیلی را امتحان کنید. این کیک هم شیرینی دارد و هم آجیل. درست کردن این کیک خانگی و خوشمزه خیلی سریع و آسان است. همچنین به خاطر ظاهر زیبا و جذابش، بین مردم طرفداران زیادی دارد. کیک آجیلی انرژی بالایی دارد، بنابراین اگر به دنبال یک دسر یا میان وعده سالم هستید، کیک آجیلی گزینهی مناسبی است.
- در ابتدا، تخممرغها و شکر را با دور تند همزن برای حدود ۸ دقیقه خوب مخلوط میکنیم و سپس وانیل را اضافه میکنیم. حتماً توجه کنید که تخممرغها به دمای اتاق رسیده باشند. این نکته باعث میشود که کیک بهتر پف کند.
- در این مرحله، روغن و آب را به مخلوط اضافه کرده و با دور کند همزن چند ثانیه هم بزنید. نباید بیش از حد هم بزنید تا مواد شل نشود.
- آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و به آرامی و کمکم به مخلوط قبلی اضافه کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک آجیلی بر روی لینک کلیک کنید.
۱۷- کیک خرمالو
کیک خرمالو طعمی جدید و بافتی متفاوت نسبت به دیگر کیکها دارد و به خاطر وجود خرمالو در فصل زمستان، طرفداران بیشتری پیدا میکند. ادویههایی که در این کیک استفاده میشود، عطر و بوی زمستانی دارد و میتوانید از آن در دورهمیها یا به عنوان میان وعده استفاده کنید.
- بعد از تهیهی مواد اولیه، آرد، بیکینگ پودر، پودر دارچین و زنجبیل را در یک ظرف مناسب ترکیب و خوب هم بزنید.
- اکنون، کرهای که از قبل به دمای اتاق رسیده را با شکر مخلوط کنید. این کار را با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه انجام دهید تا رنگ آن روشن و کرمی شود.
- در این مرحله، خرمالوها را در میکسر پوره کنید. اگر میکسر ندارید، با چنگال هم میتوانید این کار را انجام دهید.
- اول، کشمشها را داخل آب خیس کنید و بعد از شستن، آنها را روی پارچهای بگذارید تا کاملاً خشک شوند. این کار مهم است، چون کشمش خیس، وزن بیشتری دارد و ممکن است سریعتر ته نشین شود.
- بعد از خشک شدن کشمشها، آنها را با گردوی خرد شده مخلوط کنید و ۱ الی ۲ قاشق آرد به آنها اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
- ابتدا آرد را الک کنید تا هنگام تهیه کیک مشکلی پیش نیاید. بهتر است آرد را با بیکینگ پودر الک کنید تا گلوله نشود.
- پس از الک کردن آرد و بیکینگ پودر، سفیدههای تخممرغ را از زرده جدا کرده و سفیدهها را خوب هم بزنید.
- سفیدهها باید با استفاده از همزن تمیز و خشک، هم زده شوند تا حالت کف مانند بگیرند.
- اول آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک را در ظرفی بریزید و بعد از ترکیب، سه بار الک کنید. سپس سفیده و زرده تخممرغ را جدا کنید و سفیدهها را در ظرف مناسب هم بزنید.
- در مرحله بعد، زردههای تخممرغ، شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن ترکیب کنید تا رنگ کرم و حالت کشدار پیدا کند.
- سپس روغن مایع را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- به موادی که قبلاً آماده کرده بودیم، مقدار لازم را اضافه کرده و با همزن در دور کم مخلوط میکنیم تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. شیر را کمی گرم میکنیم و سپس با پودر نسکافه ترکیب میکنیم تا کاملاً در شیر حل شود.
“““html
در این مرحله، جوش شیرین را به خرمالوها اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه صبر میکنیم.
برای ادامه مطلب رسپی کیک خرمالو بر روی لینک کلیک کنید.
۱۸- کیک کشمشی
کیک کشمشی یکی از کیکهای محبوب است که معمولاً برای صبحانه و میان وعده تهیه میشود. کشمش شیرین به همراه عطر کیک وانیلی، طعم بسیار خاصی به این کیک میدهد. شما میتوانید با توجه به سلیقه خود از گردو نیز استفاده کنید. در این بخش، روش تهیه کیک کشمشی با پف زیاد و راهکارهایی برای جلوگیری از ته نشین شدن کشمش را توضیح میدهیم، پس با ما همراه باشید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک کشمشی بر روی لینک کلیک کنید.
۱۹- کیک اسفنجی
اگر به دنبال کیکی هستید که با کمترین مواد اولیه تهیه شود، کیک اسفنجی بهترین گزینه است. برای تهیه این کیک تنها به آرد، شکر و تخممرغ نیاز داریم. در این بخش، روش تهیه این کیک خوشمزه و محبوب را بررسی خواهیم کرد.
برای ادامه مطلب رسپی کیک اسفنجی بر روی لینک کلیک کنید.
۲۰- کیک نسکافه
کیک یکی از دسرهای پرطرفدار است که معمولاً در صبحانه یا میان وعدهها مورد استفاده قرار میگیرد. کیک نسکافه با طعم قهوه، طرفداران زیادی دارد و جزء کیکهای محبوب کافیشاپها به حساب میآید. در این بخش، روش تهیه این کیک خوشمزه را بررسی میکنیم.
“““html
برای دیدن ادامه مطلب رسپی کیک نسکافه بر روی لینک کلیک کنید.
۲۱- کیک رژیمی
اگر دنبال یک کیک رژیمی خوشمزه هستید، ما این رسپی را به شما پیشنهاد میکنیم. در این کیک از شکر استفاده نمیشود و به جای آن از خرما بهره میبریم.
- در مرحله اول، خرما، شیرهی انگور و نصف موز را در میکسر یا دستگاه غذاساز میریزیم و تا زمانی که کاملاً مخلوط و غلیظ شوند، دستگاه را روشن میکنیم. این کرم که مخلوط خرما، موز و شیرهی انگور است، به عنوان شیرین کننده در کیک عمل میکند. آن را کنار میگذاریم.
- تخم مرغها را با هل و دارچین به کمک همزن به مدت حدود پنج دقیقه هم میزنیم تا خوب پف کند. سپس کرم آماده شده را به تخم مرغها اضافه کرده و دوباره حدود سه دقیقه هم میزنیم.
- وقتی که کرم شیرین را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم، باید همه چیز کاملاً ترکیب شود و ظاهری کرمی و حبابدار داشته باشد. این مرحله به پف کردن کیک و سبکی بافت آن کمک میکند. سپس آرد بادام را به مواد اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط میکنیم تا همه چیز به خوبی ترکیب شود.
برای دیدن ادامه مطلب رسپی کیک رژیمی بر روی لینک کلیک کنید.
۲۲- کیک کاپوچینو
کاپوچینو یک نوشیدنی خوشمزه و خاص است که میتوان آن را با کیک سرو کرد. شما میتوانید این نوشیدنی را داخل کیک استفاده کنید و کیک کاپوچینو درست کنید.
- در ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم میکنیم تا گرم شود. تخم مرغها را به همراه شکر و وانیل در ظرف میریزیم و با همزن هم میزنیم تا حجیم و کشدار شود. این روند به خوبی انجام دهید تا به پف کیک کمک کند.
- پودر کاپوچینو را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و به مدت حداقل یک دقیقه با همزن هم میزنیم تا کاملاً حل شود. سپس روغن مایع را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر هم میزنیم تا مواد یکدست شوند.
- بعد از ترکیب روغن با مواد، شیر هم دمای محیط را به مخلوط اضافه کرده و با همزن هم میزنیم. بعد از اضافه کردن شیر، مایه کیک را با همزن با سرعت بالا به مدت حدود سه تا پنج دقیقه هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند و حبابهای کوچکی در آن ایجاد شود. این روش به یکدست شدن پودر کاپوچینو در مایه کیک کمک میکند.
برای دیدن ادامه مطلب و رسپی کیک کاپوچینو اینجا کلیک کنید.
۲۳- کیک با سس عسلی و گردو
عسل و گردو ترکیب خوشمزه و مقوی برای صبحانه یا عصرانه است. شما با ترکیب گردو و عسل میتوانید کیک با سس عسلی و گردو درست کنید.
“““html
- برای شروع، نمک و بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کرده و سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
- در ظرفی، تخممرغها، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا رنگ آنها کرم مانند و حجیم شود. اگر میخواهید، میتوانید به این مرحله هل هم اضافه کنید.
- خامه که به دمای محیط رسیده را به مخلوط اضافه کنید و با دور آرام همزن بزنید تا فقط مخلوط شوند. سپس، مواد خشک را به مایه افزوده و با هم مخلوط کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک با سس عسلی و گردو اینجا کلیک کنید.
۲۴- کیک تولد
کیک تولد یکی از کیکهای خوشمزه و خاص است که میتوانید برای مراسم تولد تهیه کنید. برای درست کردن کیک تولد، اول باید کیک اسفنجی که در این مقاله آمده را بپزید و سپس آن را تزئین کنید.
- خامه قنادی را نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید تا نرم شود و برای فرمدهی آماده باشد. توجه کنید که خامه هیچ تکه یخی نداشته باشد، زیرا تکههای یخ در فرمدهی باعث شل شدن خامه میشوند.
- ابتدا خامه را با سرعت کم همزن حدود ۴ تا ۵ دقیقه بزنید و بعد سرعت را زیاد کنید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر ادامه دهید. خواهید دید که روی خامه خطوط همزن باقی میماند. همزن را بزنید تا خامه کاملاً فرم بگیرد و از ظرف نیفتد.
- زمان فیلینگ گذاری کیک است. خامه فرم گرفته را داخل قیف بدون ماسوره یا با ماسوره ساده قرار دهید. توجه داشته باشید که قیف را کاملاً پر نکنید زیرا گرمای دست باعث اب شدن خامه میشود. قیف را نیمه پر کنید و قسمت خالی را بپیچید تا محکم شود.
برای ادامه رسپی کیک تولد خانگی و ایدههای تزئین اینجا کلیک کنید.
۲۵- کیک گلابی شکلاتی
کیک گلابی شکلاتی یک کیک خوشمزه و معطر است که بافت نرم و لطیفی دارد و به راحتی میتوانید آن را در خانه درست کنید.
- ابتدا آرد را در ظرفی بریزید و سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کنید.
- بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر دارچین را هم به آرد و کاکائو اضافه کنید.
- این مواد خشک را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی بزنید و سپس الک کنید تا خوب مخلوط و سبک شوند و گلوله نداشته باشند.
برای ادامه مطلب رسپی کیک گلابی شکلاتی اینجا کلیک کنید.
۲۶- کیک برگردان
کیک برگردان یا کیک آپساید داون یکی از کیکهای بسیار خوشمزه و معروف جهانی است که با میوههای فصل تهیه میشود. در این روش، میوهها در کف قالب با کارامل پخته میشوند و مایه کیک روی میوهها قرار میگیرد.
“““html
- برای درست کردن کیک برگردان، ابتدا کف قالب گردی به قطر ۲۶ تا ۲۷ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید. به دلیل اینکه این کیکها ارتفاع کمتری نسبت به کیکهای معمولی دارند، از قالبی با قطر بزرگ استفاده میشود تا مقدار بیشتری میوه روی کیک قرار بگیرد.
- هلو یا شلیل را نصف کرده و به صورت هلالی برش بزنید. سپس، برشها را در کف قالب به صورت منظم بچینید تا کامل پر شود.
- برای تهیه کارامل، شکر و دو قاشق آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حرارت باید کم باشد تا شکر به آرامی کاراملی شود. اگر حرارت زیاد باشد، شکر میسوزد و کارامل طعم تلخ و رنگ تیره خواهد گرفت.
برای ادامه مطلب رسپی کیک برگردان روی لینک کلیک کنید.
۲۷- کیک شلیل و بادام
اگر در روزهای گرم تابستان به دنبال یک کیک خوشمزه هستید، ما کیک شلیل و بادام را به شما پیشنهاد میکنیم که با میوه تابستانی شلیل تهیه شده و بافتی نرم و سبک دارد.
- برای تهیه این کیک، ابتدا فر را روشن کرده و دمای آن را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید گرم شود.
- تخممرغها را در یک کاسه بزرگ بریزید و یک پیمانه شکر را به آن اضافه کنید.
- با همزن برقی، تخممرغها و شکر را هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود و حجم آن افزایش یابد.
- در این مرحله، وانیل را به مخلوط اضافه کنید و سپس ماست خامهای را بعد از حجیم شدن تخممرغ و شکر به آن اضافه کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک شلیل و بادام روی لینک کلیک کنید.
۲۸- کیک کنجدی
کیک کنجدی، کیکی خوشعطر و خوشمزه است که بافتی نرم و سبک دارد و با مواد سادهای که در خانه دارید میتوانید آن را تهیه کنید.
- برای تهیه کیک کنجدی، ابتدا قالب مورد نظر را با کمی کره نرم شده چرب کنید. دیواره و کف قالب باید کامل چرب باشد تا کنجدها به خوبی بچسبند. اگر کره ندارید، میتوانید از روغن نیمه جامد نیز استفاده کنید.
- سپس کنجدها را روی کف و دیوارههای قالب بپاشید و قالب را حرکت دهید تا کنجد به خوبی بچسبد و تمام سطح قالب را پوشش دهد.
- بکینگ پودر را با آرد سفید مخلوط کنید و آن را سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک کنجدی بر روی لینک کلیک کنید.
۲۹- کیک موز پنیری
کیک موز پنیری یکی از کیکهای پرطرفدار و خوشمزه است که یک لایه کرم پنیری نرم دارد. این کیک را به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید.
“““html
- برای درست کردن کیک، بهتر است اول کرم پنیری را آماده کنیم و کنار بگذاریم. برای این کار، پنیر خامهای ماسکارپونه و پودر قند الک شده را داخل کاسهای بریزید و با همزن با دور کند هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
- نیاز نیست حتماً از همزن استفاده کنید. میتوانید با یک قاشق هم مواد را به خوبی مخلوط کنید. بعد از این که مخلوط شد، زردههای تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ترکیب یکنواخت شود.
- در نهایت، آرد سفید قنادی را الک کرده و روی مواد بریزید و همه را خوب مخلوط کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک موز پنیری بر روی لینک کلیک کنید.
۳۰- رسپی کیک قیسی(زردآلوی خشک)
کیک قیسی (زردآلوی خشک) یکی از کیکهای خوشمزه برای عصرانه است و برای پذیرایی از مهمانها بسیار عالی میباشد. قیسی طعمی خوشایند و خاص به کیک میدهد و برای کسانی که میخواهند طعمهای جدید را امتحان کنند، انتخاب خوبی است.
- برای شروع، بکینگپودر را با آرد ترکیب کنید و خوب هم بزنید. این مخلوط را سه بار الک کرده و کنار بگذارید.
- قیسیها را با چاقو یا قیچی به تکههای کوچک خرد کنید. سعی کنید تکههای قیسی به اندازه کشمش باشد؛ زیرا اگر بزرگتر باشند، بخاطر وزن بیشتر، درون کیک پایینتر میآیند.
- بعد از خرد کردن قیسیها، آنها را داخل کاسهای بریزید و یک قاشق غذاخوری از آرد ذکر شده را با آنها مخلوط کنید تا قیسیها به آرد آغشته شوند.
برای ادامه مطلب رسپی کیک قیسی بر روی لینک کلیک کنید.
۳۱- کیک کدو حلوایی
کیک کدو حلوایی کیک بسیار خوشمزهای است که مخصوص فصل پاییز و زمستان است و به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید.
- کدو حلوایی را پوست بگیرید و هستههای آن را جدا کنید و سپس به قطعات کوچک خرد کنید.
- مقداری آب داخل قابلمه ریخته و آن را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید کدوها کاملاً بپزند و نرم شوند. میتوانید در قابلمه را بگذارید تا سریعتر پخته شوند.
- بعد از پخته شدن، کدوها را داخل مخلوطکن قرار دهید یا با بلندر کاملاً پوره کنید و بگذارید پوره سرد شود. یک پیمانه از این پوره برای تهیه کیک لازم است.
برای ادامه مطلب رسپی کیک کدو حلوایی بر روی لینک کلیک کنید.
۳۲- کیک کرهای فندق و نوتلا
کیک فندق و نوتلا یکی از کیکهای خوشمزه و منحصر به فرد است که ترکیب طعم فندق و نوتلا طعمی عالی دارد و میتوانید با تهیه آن، عصرانهی فوقالعادهای داشته باشید.
“““html
- برای شروع، آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه کاملاً مخلوط کنید و سه بار الک کنید. سپس کنار بگذارید.
- تخممرغها و پودر قند الکشده را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کاملاً کرم رنگ و حجیم شود.
- حالا کره نرمشده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. سپس شیر در دمای اتاق را به مواد اضافه کرده و همه را خوب مخلوط کنید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه کیک کره ای نوتلا فندق روی لینک کلیک کنید.
۳۳- کیک با فیلینگ کارامل
این کیک خوشمزه و جذاب دارای لایهای از شکلات و نسکافه است و درون آن با دسر کاراملی پر شده است. این دسر نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه ظاهر زیبایی نیز دارد که آن را به یک گزینه خاص تبدیل میکند.
- پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
- سپس این مخلوط را به آرد اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید. بعد هم مخلوط آرد را سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
- به مدت چهار تا پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مخلوط کاملاً کرم رنگ و حجیم شود.
برای ادامه مطلب طرز تهیه کیک با فیلینگ کارامل روی لینک کلیک کنید.
۳۴-کیک پرتقالی شکلاتی
کیک پرتقالی یکی از کیکهای خوشعطر و خوشطعم است که مخصوص فصلهای پاییز و زمستان است و میتواند به صورت ساده یا شکلاتی تهیه شود.
- برای شروع، به تهیه کیک بپردازید. برای این کار، بکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه کنید و با قاشق به خوبی مخلوط کنید.
- پودر کاکائو را هم به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خشک به خوبی ترکیب شوند. سپس آن را سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
- تخممرغها، وانیل و شکر را در یک کاسه بریزید و به مدت چهار دقیقه با همزن بزنید تا مخلوط کرم رنگ و حجیم شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید و با دور کند همزن به آرامی مخلوط کنید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه کیک پرتقالی شکلاتی روی لینک کلیک کنید.
۳۵- کیک پیانو
کیک پیانو یک نوع کیک مرطوب و خوشمزه ترکیهای است که در یک ظرف مسطح پخته میشود و روی آن یک لایه کرم وانیلی قرار میگیرد. این کیک به سادگی در منزل قابل تهیه است.
- برای تهیه کیک پیانو، ابتدا کیک شکلاتی را آماده کنید. برای این کار، ابتدا بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آرد سفید قنادی اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. سپس این مخلوط را سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
- تخممرغها، شکر و وانیل را در یک کاسه بریزید و با دور تند همزن حدود چهار تا پنج دقیقه بزنید تا کاملاً کرم رنگ و حجیم شود.
- بعد…
“““html
روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک پیانو بر روی لینک کلیک کنید.
۳۶- کیک زعفرانی
کیک زعفرانی یکی از کیکهای اصیل ایرانی است که بخاطر زعفران داخل آن، عطر و طعم خاصی دارد. این کیک با عطر زعفران حس نوستالژی را به شما منتقل میکند! تهیه آن ساده و سریع است و میتواند گزینه مناسبی برای یک عصرانه خوشمزه باشد.
- برای شروع، تخممرغها را بشکنید و در یک ظرف بریزید. شکر را به تخممرغها اضافه کنید.
- آن را هم بزنید تا تخممرغها حجیم شده و مخلوط شکر و تخممرغ کرم رنگ و کشدار شود.
- محلول زعفران یا زعفران دمکرده غلیظ را به این مخلوط اضافه کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک زعفرانی بر روی لینک کلیک کنید.
۳۷- کیک خرما
کیکها جزو خوشمزهترین و محبوبترین عصرانهها و میانوعدهها هستند که میتوانید به همراه یک فنجان چای میل کنید. این کیک خوشمزه را به راحتی میتوانید در خانه درست کنید.
- برای درست کردن کیک خرما، ابتدا پوست و هسته خرما را جدا کرده و خرماها را در یک ظرف بریزید و روی آنها یک پیمانه آب داغ بریزید.
- با چنگال خرماها را کاملاً له کنید تا پوره شود.
- در صورت تمایل میتوانید خرماها را در مخلوطکن پوره کنید. پوره خرما را کنار بگذارید تا خنک شود.
- بکینگ پودر و پودر دارچین را به آرد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک خرما بر روی لینک کلیک کنید.
۳۸- کیک قهوه با کرم کرهای کاپوچینو
کیک قهوه با طعم و بافتی بسیار خاص تهیه میشود و میتوانید آن را با یک کرم کرهای خوشمزه سرو کنید. شما میتوانید این کیک را بدون کرم هم تهیه کنید، اما با کرم کاپوچینو طعم فوقالعادهای خواهد داشت.
- ابتدا فر را روشن کنید و با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد بگذارید گرم شود.
- کرهای که نرم شده را در یک ظرف بریزید و روغن مایع را به آن اضافه کنید.
- سپس شکر سفید و شکر قهوهای را اضافه کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک قهوه بر روی لینک کلیک کنید.
۳۹- کیک انار با سس انار مخصوص
این کیک بسیار مناسب شب یلدا است و میتوانید حتی برای تزیین آن از خامه استفاده کنید که…
“““html
به سادگی هم بسیار زیبا و جذاب است.
- برای درست کردن این کیک یلدایی زیبا، اول فر را روشن کنید و بگذارید تا دما به ۱80 درجه سانتیگراد برسد. سپس دو عدد تخم مرغ را در یک ظرف بریزید.
- شکر را به تخم مرغها اضافه کنید.
- همزن برقی را روشن کنید و مواد را به مدت یک تا دو دقیقه بزنید تا خوب مخلوط شوند و به یک ترکیب حجیم، کشدار و کرم رنگ تبدیل شود.
برای ادامه مطلب رسپی کیک انار بر روی لینک کلیک کنید.
۴۰- کیک کافی شاپی با سس شکلات و نسکافه
کیکهای کافی شاپی خیلی محبوب هستند، اما درست کردن آنها در منزل خیلی آسان است. در این رسپی، یک نوع کیک کافی شاپی نرم و لطیف به همراه خامه شکلاتی و سس شکلات و نسکافه را به شما آموزش میدهیم.
- اول کیک را آماده میکنیم. برای این کار، بکینگ پودر و نمک را به آرد کیک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
- تخم مرغها را به همراه شکر و وانیل در یک ظرف بریزید.
- با سرعت بالا همزن بزنید تا مخلوط کاملاً کرم رنگ و حجیم شود.
برای ادامه مطلب رسپی کیک کافی شاپی بر روی لینک کلیک کنید.
۴۱- کیک کوکواستار
کیک کوکواستار برای عصرانه بسیار مناسب است و طعمی عالی و ظاهری جذاب دارد. این کیک از سه لایه خوشمزهی شکلاتی، نارگیلی خامهای و یک لایه گاناش شکلاتی تهیه میشود.
- قبل از شروع، کف قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. نیازی به چرب کردن دیوارهها نیست.
- در یک ظرف، آرد سفید، پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را مخلوط کنید و سه بار الک کنید. سپس کنار بگذارید.
- تخم مرغها، وانیل و شکر را در یک ظرف بریزید و با سرعت بالا همزن بزنید تا مخلوط حجیم و کرم رنگ شود.
برای ادامه مطلب رسپی کیک کوکواستار بر روی لینک کلیک کنید.
۴۲- تارت کیک شکلاتی
تارت کیک شکلاتی یک نمونه از تارتهای مدرن است که دارای یک لایه کراست بیسکوئیتی و یک لایه فیلینگ شکلاتی میباشد. روی فیلینگ شکلات، یک لایه کیک ساده قرار دارد که به تارت کیک ظاهری و طعم خاص میبخشد.
- اول باید قسمت کراست تارت را آماده کنیم.
- برای تهیه کراست، کره را به صورت…
“““html - تکههای خرد شده را داخل یک ظرف بریزید.
- پس از آن، به مدت یک دقیقه با دور کند همزن بزنید تا مواد کاملاً باز و یکدست شوند.
برای ادامه مطلب رسپی تارت کیک شکلاتی بر روی لینک کلیک کنید.
۴۳- کیک تختهای
کیک تختهای در واقع همان کیک ساده است که بدون قالب در سینی پخته میشود و سپس برش داده میشود. این کیک بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و کنار چای گزینه عالی و لذیذی است و برای دور همیهای دوستانه مناسب است.
- برای تهیه کیک تختهای، ابتدا بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید. سپس این مخلوط را سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
- داخل سینی به ابعاد بیست و پنج در سی و پنج سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
- سفیده و زردههای تخممرغ را از هم جدا کنید و سفیدهها را با دور تند همزن بزنید تا کم کم کف کند و فرم بگیرد.
- بعد از دو دقیقه که سفیدهها شروع به فرم گرفتن کردند، یک سوم شکر را کم کم و به حالت بارانی حین هم زدن اضافه کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک تختهای بر روی لینک کلیک کنید.
۴۴- کیک توت فرنگی آلمانی
اگر به طعم توتفرنگی علاقه دارید، کیک توتفرنگی با سس توتفرنگی گزینه مطلوبی برای مهمانی و پذیرایی از مهمانان است. این کیک خوشمزه با طعمی خاص از ترکیب کیک اسفنجی، کرم وانیلی و سس توتفرنگی درست میشود.
- برای آماده کردن کیک آلمانی توتفرنگی، ابتدا کیک اسفنجی ساده را درست میکنیم. میتوانید به جای این کیک، از هر کیک وانیلی یا حتی شکلاتی هم استفاده کنید.
- قالب تارت کیک به قطر بیست و شش الی بیست و هشت سانتیمتر را به خوبی با روغن جداکننده چرب کنید و کنار بگذارید. بکینگ پودر را به آرد سفید قنادی اضافه کنید.
- این مخلوط را کاملاً مخلوط کنید و سه بار الک کنید و کنار بگذارید. زرده و سفیدههای تخممرغ را از هم جدا کنید و سفیدهها را در ظرفی تمیز و خشک بریزید.
- سفیدهها را با دور تند همزن بزنید تا کف کند و سپس به آرامی نیمی از شکر را حین هم زدن به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً فرم بگیرد و وقتی ظرف را برمیگردانید، نریزد.
برای ادامه رسپی کیک توتفرنگی آلمانی به مقاله آن مراجعه کنید.
۴۵- کیک برگردان سیب
طعم سیب در کیک یکی از بهترین طعمهاست. یکی از روشهای پخت کیک با طعم سیب، کیک برگردان سیب است که به راحتی میتوانید این کیک را در خانه درست کنید.
- برای آماده کردن کیک برگردان سیب، ابتدا کف قالب ساده به ابعاد بیست و دو سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید و همچنین کف و دیوارههای قالب را با …
“““html - کره را چرب کنید و کنار بگذارید.
- برای تهیه لایه سیب کیک، سیبها را بشویید، پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش بزنید.
- سپس سیبهای خرد شده را در یک تابه بریزید و آب لیمو تازه را روی آنها بریزید. همه را مخلوط کنید و سپس کمی نمک اضافه کنید.
برای ادامه رسپی کیک برگردان سیب به مقاله آن مراجعه کنید.
۴۶- کیک جادویی شکلاتی
کیک جادویی یک کیک خوشمزه و راحت است که با مواد کمی مثل آرد، تخم مرغ و شیر درست میشود.
برای تهیه این کیک جادویی به مواد زیر نیاز دارید:
شیر ولرم | دو پیمانه (۵۰۰ میلی لیتر) |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | سه چهارم پیمانه (۱۱۵ گرم) |
کره ذوب شده | ۱۲۵ گرم |
شکر | ۱۵۰ گرم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۴۰ گرم |
زست لیموترش یا پرتقال | نصف قاشق چایخوری |
پودر قند | برای الک کردن و تزئین روی کیک |
- برای تهیه این کیک متفاوت، ابتدا زرده و سفیدههای تخم مرغ را جدا کنید و هر کدام را در ظرفهای تمیز بریزید.
- سپس شروع به هم زدن سفیدهها کنید تا کاملاً پف کنند و حالتی قلهمانند بگیرند. اگر ظرف سفیدهها را برگردانید، نباید بریزد.
- سفیدهها را بعد از آماده شدن در یخچال قرار دهید و سریعاً به سراغ زردهها بروید!
- فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس شکر و وانیل را به زردههای تخم مرغ اضافه کنید.
برای ادامه رسپی کیک جادویی به مقاله آن مراجعه کنید.
۴۷- کیک پرتقالی بدون تخممرغ با پودینگ پرتقال
کیک پرتقالی یک ترکیب لذیذ از کیک و پودینگ هست که عطر و طعم خیلی خوبی دارد. اگر به خامه روی کیک علاقه ندارید، میتوانید ترکیب کیک و پودینگ را امتحان کنید. پودینگ را میتوانید با طعمهای مختلف تهیه کنید. برای تهیه کیک پرتقالی پودینگی نیاز به یک نوع کیک داریم.
“““html
من در این کیک از تخم مرغ استفاده نکردم، بنابراین نیازی به همزن هم نیست. این کیک برای افراد وگان یا کسانی که همزن ندارند، بسیار مناسب است.
شکر | ۱ پیمانه |
پوست پرتقال رنده شده | نصف قاشق چای خوری |
روغن مایع | نصف پیمانه |
آب پرتقال | یک و نیم پیمانه |
سرکه سفید | ۱ قاشق سوپ خوری |
آرد سفید قنادی | ۲ و یک چهارم پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق سوپ خوری |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چای خوری |
نمک | ۱ پنس |
شکر | ۵ قاشق سوپ خوری |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق سوپ خوری |
رنده پوست پرتقال | نوک قاشق چای خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
آب پرتقال صنعتی | سه و نیم پیمانه |
- برای درست کردن کیک پودینگ پرتقالی، میتوانید از هر نوع قالبی که دوست دارید استفاده کنید. اما قالبهای کم ارتفاع بهترین گزینه هستند، چون پوشاندن کیک با پودینگ راحتتر است.
- قالبی با قطر ۲۶ تا ۲۸ سانتیمتر استفاده کنید. من از قالبی با قطر ۲۶ سانتیمتر استفاده کردم. داخل قالب را خوب چرب کنید و کنار بگذارید. نشاسته ذرت و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید.
- نمک را به آرد سفید قنادی اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا شکر را در یک ظرف بریزید و پوست پرتقال رنده شده و روغن مایع را به آن اضافه کنید.
- سپس سرکه سفید و آب پرتقال را به این مخلوط اضافه کنید.
برای ادامه دستور پخت کیک پرتقالی بدون تخم مرغ با پودینگ پرتقال به مقاله مربوطه مراجعه کنید.
۴۸- کیک زردآلو و بادام
کیک زردآلو و بادام یکی از کیکهای ساده و خوشمزه تابستانی است که با میوه زردآلوی تازه درست میشود. این کیک گزینه خوبی برای کسانی است که دنبال درست کردن کیکهای میوهای و جدید هستند.
“““html
برای درستکردن کیک زردآلو و بادام به مواد زیر احتیاج دارید:
زرد آلو | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱۲۵ گرم |
آرد سفید قنادی | ۱۴۰ گرم |
پودر بادام | ۳ قاشق سوپ خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
روغن مایع | ۳ قاشق سوپ خوری |
شیر | ۳ قاشق سوپ خوری |
نمک | ۱ پنس |
- برای شروع کار، ابتدا کف قالب مورد نظر را کمی چرب کنید و سپس آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. نیازی به چربکردن دیوارههای قالب نیست.
- برای این کیک میتوانید از قالب گرد با قطر ۲۲ تا ۲۴ سانتیمتر استفاده کنید. من از قالبی با قطر ۲۲ سانتیمتر استفاده کردم. برای ادامه، بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید.
- این مخلوط را با یک قاشق به خوبی هم بزنید و سپس دو بار الک کرده و کنار بگذارید.
- سفیده و زردههای تخم مرغ را از هم جدا کنید. یک پنس نمک به سفیدههای تخممرغ اضافه کنید.
- سفیدهها را با همزن برای یک دقیقه هم بزنید تا کف کنند. سپس به آرامی شکر را اضافه کنید.
برای ادامه رسپی کیک زردآلو و بادام به محتوای آن مراجعه کنید.
۴۹- کیک شکلاتی کرمدار بدون خامه
اگر به دنبال یک کیک شکلاتی خوشمزه هستید که بدون خامه سرو شود، میتوانید کیک شکلاتی کرمدار را امتحان کنید.
برای تهیه این کیک خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱پیمانه |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
روغن مایع | یک دوم پیمانه |
آب | سه چهارم پیمانه |
آرد کیک پزی | یک و نیم پیمانه |
پودر کاکائو | ۳ قاشق سوپ خوری |
نمک | ۱ پنس |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
آب ولرم | یک دوم پیمانه |
شکر | ۲ قاشق چای خوری |
قهوه فوری (یا نسکافه) | ۱ قاشق چای خوری |
شکر | ۱ پیمانه |
آرد سفید | ۱۲ قاشق سوپ خوری |
نشاسته ذرت | ۸ قاشق سوپ خوری |
شیر | ۱۰ پیمانه |
کره | یک و نیم قاشق سوپ خوری |
وانیل شکری | ۱ پاکت (یا یک چهارم قاشق چای خوری وانیل معمولی) |
شکلات شیری | یک نیم پیمانه یا ۱۰۰ گرم |
- برای درست کردن کیک اول قالب را چرب میکنیم و کنار میگذاریم. چون این کیک با کرم سرو میشود، بهتر است از ظروف پیرکس یا سرامیکی استفاده کنید. اندازه ظرف میتواند بین بیست در سی سانت و بیست و پنج در سی و پنج سانت باشد بسته به ظرفی که دارید. هنگام چرب کردن فقط کف ظرف را چرب کنید و نیازی به چرب کردن دیوارهها نیست.
- آرد کیک، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
- نمک را داخل یک ظرف مخلوط کرده و دو بار الک کنید و کنار بگذارید.
- تخم مرغها و شکر را با هم مخلوط کنید.
- وانیل را به مخلوط اضافه کنید و با همزن به مدت حدود پنج دقیقه هم بزنید.
برای ادامه رسپی کیک شکلاتی کرمدار به محتوای آن مراجعه کنید.
۵۰- کیک تارت کاراملی
تارت کیک کاراملی یک کیک خوشمزه و نرم با طعم وانیلی است که با پودینگ و سس کاراملی تزئین شده است. برای جذابتر کردن آن، میتوانید از بادام زمینی استفاده کنید.
“““html
این کیک با طعم کارامل واقعاً خاص و خوشمزه است. بافت لطیف و سبک آن باعث لذت بیشتر میشود و لایه کاراملی طعمی متفاوت به آن میدهد. میتوانید این کیک را برای عصرانه، دورهمیها یا پذیرایی از مهمانان درست کنید. ممکن است به نظر برسد تهیه این کیک سخت است، اما در واقع خیلی ساده و راحت است و مواد لازم آن نیز در دسترس هستند.
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر | سه چهارم پیمانه |
روغن مایع | یک دوم پیمانه |
آرد کیک پزی | یک و نیم پیمانه |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چای خوری |
نمک | ۱ پنس |
- قالب تارت کیک به قطر بیست و شش تا بیست و هشت سانتیمتر را با روغن چرب کرده و کنار بگذارید. (من از قالب ۲۶ سانتیمتری استفاده کردم.)
- آرد کیک پزی را آماده کنید.
- بکینگ پودر و نمک را داخل الک ریخته و سه بار الک کنید تا خوب مخلوط شود و کنار بگذارید.
- تخممرغها و شکر را در یک کاسه بریزید.
- وانیل را به همراه تخممرغ و شکر در کاسه بریزید.
- با سرعت زیاد همزن، به مدت پنج دقیقه هم بزنید تا مخلوط حجیم و کرم رنگ شود. (اگر دوست دارید میتوانید اسانسهایی مثل پوست پرتقال رنده شده هم به مخلوط اضافه کنید.)
برای ادامه مطلب رسپی تارت کیک کاراملی بر روی لینک کلیک کنید.
۵۱- کیک برگردون موزی
کیک آپساید داون موزی یکی از خوشمزهترین و جذابترین کیکها است که میتوانید در مهمانیها و جشنها درست کنید. این کیک به دلیل نحوهی تهیهاش به کیک وارونه معروف است. در این روش، کف قالب با میوه پوشیده میشود، سپس روی آن مقداری سس کاراملی ریخته و در نهایت مخلوط اصلی کیک روی سس قرار میگیرد.
تخم مرغ | دو عدد |
آرد | یک و سه چهارم پیمانه |
شکر | سه چهارم پیمانه |
ماست | نصف پیمانه |
روغن مایع | یک سوم پیمانه |
پورهی موز | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
جوش شیرین | یک چهارم قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
دارچین | یک قاشق چایخوری |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
شکر | دو سوم پیمانه |
کره | ۳۰ گرم |
مراحل تهیه کیک برگردان موز
- اول از همه آرد را الک کنید. آرد را میتوانید در یک ظرف بریزید یا مستقیم روی الک بگذارید.
- بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید.
- جوش شیرین و نمک را هم اضافه کنید.
- حالا آرد را دوباره الک کنید و پودر دارچین را اضافه کنید. میتوانید دارچین را همزمان با آرد الک کنید.
- اکنون، در یک ظرف بزرگ، دو عدد تخم مرغ را بشکنید.
- شکر را به تخممرغها اضافه کنید و سپس با همزن برقی شروع به هم زدن کنید. این کار را حدود سه دقیقه انجام دهید تا مخلوط حجیم و کرم رنگ شود.
برای ادامه دستور تهیه کیک آپساید داون موزی، لطفا بر روی لینک کلیک کنید.
کیک آلبالو
کیک آلبالو یک دسر خوشمزه است که با آلبالو تهیه میشود. آلبالو به کیک طعم خاصی میدهد که هم تلخ و هم شیرین است و این طعم جدیدی برای آن به ارمغان میآورد.
آلبالو خشک یا تازه | ۱ پیمانه |
آرد گندم | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ و ۱/۴ پیمانه |
کره نرم یا روغن | ۱/۲ پیمانه |
شیر | ۱/۲ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کیک آلبالو
- آلبالوها را با آب به خوبی بشویید و بعد با دستمال یا حوله تمیز خشک کنید.
- آلبالوها را به تکههای کوچک برش بزنید. اگر از آلبالو خشک استفاده میکنید، آنها را با چاقوی تیز خرد کنید.
- در صورت استفاده از آلبالوهای تازه، میتوانید آنها را اول خرد کنید و سپس به خمیر کیک اضافه کنید.
- در یک کاسه بزرگ، تخممرغها را بریزید.
- شکر را به تخممرغها اضافه کنید و با یک همزن یا ویسک خوب مخلوط کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک آلبالو بر روی لینک کلیک کنید.
۵۳- کیک آلوسیاه
اگر شما هم از طرفداران این میوه هستید، توصیه میکنیم تا وقتی فصل آن تمام نشده، حتماً این کیک خوشمزه را درست کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. بدون شک، بعد از خوردن این کیک شگفتزده خواهید شد و انتظار چنین طعمی را نخواهید داشت!
آرد | دو پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
ماست خامه ای | نصف پیمانه |
آرد بادام | دو قاشق غذاخوری |
تخم مرغ درشت | سه عدد |
کره | صد گرم |
وانیل | یک دوم قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
جوش شیرین | یک چهارم قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کیک آلو سیاه
- برای شروع تهیه این کیک خوشمزه، ابتدا کرهای که در دمای اتاق است را در یک کاسه بریزید. سپس شکر را به آن اضافه کنید.
- با استفاده از همزن برقی، کره و شکر را با هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و نرم شوند.
- سپس سه عدد تخممرغ را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و وانیل را هم اضافه کنید.
- بعد با همزن برقی همه مواد را به خوبی هم بزنید تا یک مخلوط یکدست به دست آید، حدود سه دقیقه کافی است. سپس ماست را به مخلوط بیفزایید و کمی دیگر هم بزنید.
- در یک ظرف جداگانه، آرد را بریزید و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کیک آلو بر روی لینک کلیک کنید.
۵۴- کیک کوستبک
کیک کوستِبِک نوعی کیک با ظاهری خاص و زیباست که طعم فوقالعادهای هم دارد. این کیک خوشمزه که ریشهاش به ترکیه برمیگردد، در ایران گاهی به نام کیک آتشفانی معروف است. کیک کوستبک یکی از خوشمزهترین کیکهایی است که میتوانید درست کنید و برای مهمانیها یا جشن تولدها بسیار مناسب است. تهیه این کیک نسبت به کیکهای تولد دیگر راحتتر است، اما طعم و ظاهر آن همه را به وجد میآورد.
ترکیب کیک شکلاتی با موز، خامه و گردو و شکلات یکی از آن ترکیبهای شگفتانگیز است که کمتر کسی میتواند عاشق آن نشود. این کیک را میتوان به اشکال مختلف درست کرد، به صورت تکنفره یا در ظرفهای بزرگ، و به زودی رسپیهای بیشتری از آن را ارائه خواهم داد.
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
آرد کیک پزی | یک و نیم پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
شیر | سه چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چای خوری |
وانیل | یک هشتم قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق سوپ خوری |
خامه شیرین شده قنادی | ۳۰۰ گرم |
موز | ۴ الی ۵ عدد |
شکلات خرد شده | نیم پیمانه |
گردو | نیم پیمانه |
- اولین کار، تهیه کیک شکلاتی است.
- آرد کیک پزی، پودر کاکائو و بکینگ پودر را داخل یک ظرف بریزید.
- این مواد را به خوبی مخلوط کنید و سپس سه مرتبه الک کنید و کنار بگذارید.
- برای این کیک از یک قالب گرد به قطر ۲۲ سانتیمتر استفاده کنید. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و نیازی به چرب کردن دیوارهها نیست.
- تخممرغها و شکر را با هم ترکیب کنید.
- وانیل را به ظرف اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً کرم رنگ و حجیم شود.
برای ادامه دستور پخت کیک خرمالو به بخش بعدی مراجعه کنید.
۵۵- دستور پخت کیک خرمالو
کیک خرمالو طعمی جدید و بافتی متفاوت نسبت به کیکهای دیگر دارد. ادویههایی که در این کیک استفاده میشود، عطر و بوی دلپذیری به آن میدهد. حتماً یک بار چشیدنش را امتحان کنید. طعم گس خرمالو در این کیک به طعمی خوشایند تبدیل شده است.
خرمالو | ۳ تا ۴ عدد |
شکر | یک پیمانه |
آرد سفید قنادی | دو پیمانه |
بیکینگپودر |
یک قاشق چایخوری |
دارچین و زنجبیل | یک قاشق چایخوری |
جوش شیرین |
نیم قاشق چایخوری |
رنده پوست نارنگی |
نیم قاشق چایخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | دو عدد |
گردو |
دو قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه کیک خرمالو
مراحل تهیه کیک خرمالو به این صورت است:
- در مرحله اول، مواد خشک (آرد، بیکینگپودر، پودر دارچین و زنجبیل) را داخل ظرفی مناسب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
- در مرحله دوم، کره در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود و سپس آن را با شکر ترکیب کنید. با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا مخلوط روشن و کرم رنگ شود.
- در این مرحله به خرمالوها میرسیم. آنها را در میکسر پوره کنید. اگر میکسر ندارید، میتوانید با چنگال آنها را کاملاً له کنید.
- سپس جوششیرین را به خرمالو اضافه کنید و …
- اکنون تخم مرغهای به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه بههم بزنید.
“““html
و یک دقیقه زمان دهید. از خرمالوها به مقدار یک پیمانه را کنار بگذارید. پوره خرمالو را به شکر و کره که حسابی با هم مخلوط شدهاند اضافه کنید و مواد را در حد ترکیب شدن به هم بزنید.
برای ادامه رسپی این کیک خوشمزه و متفاوت روی لینک رسپی کیک خرمالو کلیک کنید.
۵۶- چیز کیک یخچالی
چیز کیک یکی از خوشمزهترین و محبوبترین دسرها در دنیا است. چیز کیکها را به دو روش، با استفاده از فر یا با استفاده از یخچال تهیه میکنند. که روش استفاده از یخچال به مراتب سادهتر است. در ترکیب چیز کیک یخچالی از ژله نیز استفاده میکنند.
مراحل تهیه چیز کیک یخچالی
مراحل تهیه چیز کیک یخچالی به شرح زیر است:
- در مرحله اول باید بیسکوئیتهای کاکائویی را خرد کنید. برای این کار آنها را به همراه پودر قند و کره در یک میکسر یا غذا ساز بریزید و هم بزنید تا مخلوطی یک دست حاصل شود.
- قالبی را که میخواهید چیز کیک را در آن درست کنید را با مقداری روغن یا کره چرب کنید. سپس مخلوط بیسکوئیت خرد شده را به در آن بریزید و با یک ملاقه آن را فشرده و صاف کنید. سپس قالب چیز کیک را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- در مرحله بعد، یک کاسه فلز را تهیه کنید و شیر و شکلات را در آن بریزید. سپس با استفاده از بخار آب به طور غیر مستقیم شکلات را ذوب کنید و سپس آن را کاملاً هم بزنید تا مخلوط یکدستی با شیر حاصل شود.
- در مرحله بعدی، بعد از اینکه پنیر خامهای را کاملاً با مخلوط کن هم زدید و فرم گرفت، سپس آن را به کاسه شیر و شکلات اضافه کنید.
- سپس پودر ژلاتین را در یک پیمانه آب بریزید و کاملاً هم بزنید تا به خوبی حل شود. سپس آن را به کاسه مخلوط پنیر، شیر و شکلات اضافه کنید و با همزن خوب مواد را هم بزنید تا یک ترکیب یکدست حاصل شود.
- در مرحله بعد خامه را به مخلوط موجود در کاسه اضافه کنید و خوب مواد را مجدداً هم بزنید.
- در ادامه قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید و مایه چیز کیک را که آماده کردهاید را بر روی آن بریزید. سپس آن را با پشت یک کفگیر صاف کنید. سپس مجدداً قالب چیز کیک را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
- بعد از گذشتن این مدت زمان، چیز کیک را از یخچال بیرون بیاورید، سپس آن را از قالبش خارج کنید. چیز کیک را میتوانید با شکلات مایع، فندق و گردو تزیین کنید.
برای مشاهده رسپی دیگر چیز کیکهای یخچالی خوشمزه روی رسپی انواع چیز کیک یخچالی کلیک کنید.
۵۷- تریلیچه (کیک خیس خامهای کاراملی)
تریلیچه نوعی کیک با سس خامه و کارامل است که به کشور ترکیه تعلق دارد. این دسر خوشمزه تشکیل شده از یک کیک با بافت اسفنجی است که با سس خامه کاملاً مرطوب شده و حالت کیک خیس پیدا میکند و یک لایه خامه فرم گرفته و سس کارامل هم روی کیک قرار میگیرد و طعم فوقالعادهای به آن میدهد.
تریلیچه برای دورهمیها بسیار مناسب است و هم ظاهر زیبایی دارد. طعم خامهای و کاراملی آن مورد پسند همه است و همچنین به راحتی میتوان آن را در منزل تهیه کرد و به عنوان دسر یا عصرانه سرو نمود.
مراحل تهیه تریلیچه
مراحل تهیه تریلیچه (کیک خیس خامهای کاراملی) به شرح زیر است:
- برای شروع کار اول کیک رو آماده میکنیم.
“““html
- همه مواد اولیه کیک را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
- بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید و سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
- سفیده و زرده تخممرغها را جدا کنید. سفیدهها را در ظرفی تمیز و خشک بریزید و با همزن با دور تند حدود دو دقیقه هم بزنید تا کمی فرم بگیرد. سپس در حین هم زدن، شکر را کمکم به سفیدهها اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید تا شکر کامل حل شود و بعد دوباره شکر اضافه کنید.
- به هم زدن ادامه دهید تا سفیدهها فرم بگیرند و وقتی ظرف را برگردانید، از داخل ظرف نریزد. سفیدههای فرمگرفته را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.
برای ادامه دستور پخت این کیک خوشمزه و مجلسی، روی لینک رسپی تریلیچه کلیک کنید.
۵۸- کیک چای
کیک چای یکی از کیکهای خوشمزه و دلپذیر است که میتوانید آن را در چند مرحله ساده درست کنید و از طعم فوقالعادهاش در کنار چای لذت ببرید.
شاید شما هم بخواهید کیک درست کنید اما در آن لحظه شیر نداشته باشید و منصرف شوید. اما بدانید که بدون شیر هم میتوانید یک کیک چای خوشمزه و آسان آماده کنید.
مراحل تهیه کیک چای
مراحل تهیه کیک چای به این صورت است:
- ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
- در یک ظرف مناسب، یک و نیم پیمانه آرد سفید، یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و الک کنید.
- در یک ظرف دیگر، چهار عدد تخممرغ را بشکنید و با همزن خوب هم بزنید. بعد به مخلوط تخممرغ، یک پیمانه شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
- سپس نصف پیمانه روغن مایع و نصف پیمانه چای دمکرده سیاه را به مخلوط تخممرغ و شکر اضافه کنید و مجدداً با همزن مخلوط کنید.
- اکنون در چند مرحله مخلوط آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی با لیسک همه مواد را مخلوط کنید.
برای ادامه دستور پخت این کیک خوشمزه و متفاوت، روی لینک رسپی کیک چای کلیک کنید.
در این مقاله با مراحل تهیه انواع کیکهای خوشمزه و پرطرفدار آشنا شدیم. نظر شما درباره سایر کیکهای خوشمزه و خانگی چیست؟ از چه نوع کیکی در مناسبتها و مراسمهای خود استفاده میکنید؟ آیا کیکی که درست کردید به خوبی از آب درآمد؟ دیدگاه خود را با ما در سایت آشپزی رضیم به اشتراک بگذارید.