
درست کردن کیک با پودر کیک آماده یکی از سادهترین راهها برای تهیهی یک کیک خوشمزه و بیدردسره، حتی اگه تازهکار باشی. فقط کافیه چند مادهی ساده به پودر کیک اضافه کنی و طبق دستور عمل کنی. در ادامه تمام نکات و فوتوفنها رو برات نوشتم:
🎂 طرز تهیه کیک با پودر کیک آماده (وانیلی، شکلاتی و…)
✅ مواد لازم (برای یک بسته پودر کیک آماده):
ماده | مقدار |
---|---|
پودر کیک آماده | ۱ بسته (۴۵۰ گرم تقریباً) |
تخممرغ | ۳ عدد |
شیر یا آب | ۱ پیمانه (حدود ۲۰۰ میلیلیتر) |
روغن مایع | ½ پیمانه (حدود ۱۰۰ میلیلیتر) |
وانیل (اختیاری) | نوک قاشق چایخوری |
🔸 اگر پودر کیک شکلاتی بود، میتونی بهش کمی پودر کاکائو یا شکلات چیپسی هم اضافه کنی.
🧑🍳 طرز تهیه:
- فر رو روشن کن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ فارنهایت) بذار تا گرم شه.
- تخممرغها رو در ظرفی بریز و با همزن ۲ دقیقه بزن تا پفدار و کرمرنگ شن.
- شیر (یا آب) + روغن + پودر کیک رو به تخممرغ اضافه کن و با همزن حدود ۳ دقیقه بزن تا مایه صاف و یکدست شه.
- قالب کیک رو چرب کن یا داخلش کاغذ روغنی بنداز.
- مایه رو تو قالب بریز و قالب رو چند ضربه به میز بزن تا هواگیری شه.
- بذار تو فر به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه. با خلال دندون تست کن: اگر تمیز بیرون اومد، کیک آمادست.
📝 نکات مهم و حرفهای:
نکته | توضیح |
---|---|
🧈 افزودن ماست یا خامه | ۲ قاشق غذاخوری ماست یا خامه باعث لطافت بیشتر میشه |
🍫 افزودنیها | شکلات چیپسی، گردو خردشده، کشمش یا نارگیل طعمدارش میکنه |
🌡️ دمای فر | حتماً فر رو از قبل گرم کن تا کیک خوب پف کنه |
⏱️ زمان استراحت | بعد از پخت، ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کن بعد از قالب دربیار |
🧁 طرز تهیه کیک فنجانی با پودر کیک
اگر خواستی، همین مایه رو داخل قالب مافین بریز، توی فر بذار و حدود ۲۰–۲۵ دقیقه بپز؛ کیکهای فنجونی یا کاپکیک عالی درمیاد.
اگه بگی از چه برند یا نوعی از پودر کیک استفاده میکنی (مثلاً رشد، درنا، تیارا…) میتونم دقیقتر و با زمان دقیق اون برند راهنماییت کنم. همچنین میتونم برات بگم چطور با پودر کیک، کیک رو خاصتر و مجلسیتر درست کنی (مثل کیک شکلاتی مغزدار، رولتی یا مرطوب). دوست داری؟ 😊
چگونه با پودر کیک کیک درست کنیم
کیک ها از محبوب ترین میان وعده ها و دسرها به شمار می آیند. کیک ها را میتوان به دسته های مختلفی تقسیم کرد. مانند کیک صبحانه، کیک تولد، کیک اسفنجی، کیک شکلاتی، کیک خانگی و انواع دیگر کیک ها. کیک را میتوان از راه های بسیاری تهیه کرد که آسان ترین آن خرید کیک آماده از قنادی ها است. اما روش دیگری نیز برای تهیه کیک است. پختن کیک به روش خانگی از دیگر روش های مرسوم و محبوب بین علاقه مندان به این حرفه است.
پختن کیک به روش خانگی نیز روش های مختلفی دارد. روش اول که سخت تر نیز است تهیه تک تک مواد اولیه مورد نیاز برای پخت کیک و اضافه کردن انها به مقدار لازم در طول تهیه کیک است. اما دیگر روش پختن کیک خانگی که آسان تر از روش اول است استفاده از پودر کیک است. حال اگر برای شما هم به دنبال روش درست کردن کیک به کمک پودر کیک هستید ادامه مطلب را از دست ندهید. زیرا به ساده ترین و کامل ترین روش ممکن این کار آموزش داده شده است.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
طرز تهیه کیک به کمک پودر کیک
تخم مرغ، روغن، شیر یا آب و پودر کیک مواد اولیه ثابت در درست کردن کیک هستند. در مرحله اول فر را روشن می کنیم و برای چند دقیقه منتظر می مانیم که به اندازه کافی داغ شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب با همزن به مدت پنج دقیقه و تا مقداری که به خوبی کف کند هم میزنیم. سپس شیر یا آب و روغن را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم. پس از آن پودر کیک را با طعم دلخواهی که تهیه کرده ایم به مواد اضافه می کنیم و به آرامی هم میزنیم. در مرحله اخر مواد را در قالب می ریزیم و در درون فر قرار می دهیم تا کیک به خوبی بپزد.
سخن پایانی
اگر شما جزو آن دسته افرادی هستید که به کیک پزی علاقه مندید. اما هنوز مبتدی هستید و تجربه کافی در اندازه مواد اولیه، روش پختن کیک و یا وقت کافی را برای درست کردن کیک ندارید. استفاده از پودر کیک بهترین گزینه است.