رضیم
رضیم
برای اینکه کیک اسفنجی شود چه کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای اینکه کیک اسفنجی شود چه کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای اینکه کیک اسفنجی شود چه کنیم؟

کیک یک نوع شیرینی است که در خانه یا به صورت خانگی هم میتوان تهیه کرد. مواد اصلی آن شامل آرد، شکر، تخم مرغ، شیر و بیکینگ پودر است. البته ممکن است برای تغییر طعم مواد دیگری مثل کاکائو، پودر وانیل، مغز و پسته و … به آن اضافه شود. پخت کیک خانگی به روش های مختلف انجام می شود، از جمله پخت در فر، روش تابه‌ای و روش مایکروفر است. کیک خانگی یک شیرینی ساده و خوشمزه است که به دلیل طعم و رایحه خوب اش، محبوبیت بسیاری در بین مردم دارد.

برای اینکه یک کیک اسفنجی عالی داشته باشید فقط کافیست این کیک را طبق دستور زیر تهیه نمایید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی

برای تهیه کیک اسفنجی شما به مواد زیر نیاز دارید:

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه آرد سفید
  • 1 قاشق چایخوری پودر شیرین‌ کننده
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق چایخوری پودر بیکینگ‌ پودر
  • نصف پیمانه روغن

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ‌ها را با شکر درون میکسر یا مخلوط‌ کن خوب مخلوط کرده و حدود ۵ دقیقه تا افزایش حجم آن‌ ها، با سرعت بالا هم میزنیم.

سپس آرد سفید، پودر شیرین‌ کننده و پودر بیکینگ ‌پودر را به مواد خمیری اضافه کرده و با حرکات نرم و مداوم با قاشق مخلوط کنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند.

در مرحله بعدی روغن را به آرامی به مواد خمیری اضافه کرده و با حرکات نرم و مداوم تمامی مواد را به هم بزنید.

در نهایت، وانیل را به مواد خمیری اضافه کنید و دوباره با حرکات نرم و مداوم تمامی مواد را با هم ترکیب کنید.

با استفاده از یک قالب کیک ۲۵ سانتیمتری، قالب را چرب کنید و خمیر را در داخل آن بریزید.

قالب را درون فر گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.

بعد از پخت کامل کیک، آن را از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در داخل قالب خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کنید. کیک اسفنجی شما آماده است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی