رضیم
رضیم
چطور برای اولین بار قورمه سبزی رستورانی درست کنیم ؟

چطور برای اولین بار قورمه سبزی رستورانی درست کنیم ؟

برای مشاهده آموزش قورمه سبزی رستورانی کلیک کنید

نکات کلیدی قورمه سبزی رستورانی

در طرز تهیه مقدار مواد اولیه با جزئیات با فرمول دقیق آماده شده که بتونیم در تعداد مختلف به راحتی آشپزی کنیم و دغدغه اینکه در تعداد 2 نفر با 6 نفر طعم غذا متفاوت باشد رو نداشته باشیم.

دستورپخت قورمه سبزی رستورانی به مدلی طراحی شده که برای هر ذائقه غذایی خوشمزه هست و یک طعم خوشمزه و متفاوت اما عامه پسند را دارد.

در قورمه سبزی رستورانی باید همه ی مواد اولیه به راحتی در دسترس باشد. مثلا در بعضی طرز تهیه ها از سبزی های خاص شمالی استفاده میشود که در 90 درصد مناطق دسترسی به این نوع سبزی ها به سادگی امکان پذیر نیست.

اینکه از ظرفی برای طبخ قورمه سبزی استفاده کنیم در طعم قورمه سبزی تاثیر بسیار بالایی دارند و در دستورپخت قورمه سبزی رستورانی، ظرف های مناسب با آشپزی معرفی میشود.

میتوانیم در قورمه سبزی رستورانی برای اینکه حجم گوشت کم نشود (گوشت گوسفندی آب میشود) از گوشت گوساله استفاده کنیم.

تفاوت قورمه سبزی رستورانی و خانگی

در قورمه سبزی رستورانی برای خوشمزه تر شدن، مدت زمان پخت طولانی تری رو داریم ولی در دستورپخت های خانگی زمان پخت کوتاه تر میباشد.

در قورمه سبزی رستورانی برای زیبایی فقط از لوبیای قرمز استفاده میشود، اما در خانگی میتوانیم از هر نوع لوبیایی استفاده کنیم.

در قورمه سبزی رستورانی ظاهر اهمیت بسیار بالایی دارد و ترفند هایی برای روغن انداختن و ظاهر عالی برای قورمه سبزی استفاده میشود.

قورمه سبزی رستورانی یک طعم بسیار خوشمزه و متفاوت دارد که برای همه ی ذائقه های غذایی محبوب میباشد.

ادویه های مخصوص قورمه سبزی رستورانی

خوشمزگی قورمه سبزی اصیل ایرانی به استفاده از ادویه های مختلف نیست !

بلکه با ترفند های خاص و حرفه ای، فقط با 3 ادویه نمک، فلفل و زردچوبه طعم واقعی قورمه سبزی رو از طبخ غذا بدست می آوریم.

یادگیری ترفند های قورمه سبزی رستورانی در آکادمی رضیم.

آکادمی رضیم اولین آموزشگاه آنلاین آشپزی و شیرینی پزی بر پایه حق عضویت میباشد. که شما فقط با پرداخت حق اشتراک ماهانه 30 روز به تمام آموزش های اختصاصی آکادمی دسترسی دارید.

1)  ترفند های حرفه ای و تخصصی آشپزی و قنادی، همگی میدونیم سرآشپز ها و قناد ها یکسری فوت کوزه گری دارن که همون تکنیک ها و ترفند ها باعث میشه طعم فوق العاده خوشمزه ای رو ارائه بدن، در آکادمی رضیم تمام ترفند های تخصصی یک آیتم آموزش داده شده.

2) برای یادگیری این ترفند ها یا باید در یک کلاس حضوری تخصصی (شهریه حداقل 7 میلیون برای 3 روز) در تهران شرکت کنید یا در یک رستوران چند ماه فعالیت کنید تا بخشی از ترفند هارو یاد بگیرید. اما تمام ترفند ها و نکات حرفه ای که در کلاس های تخصصی گفته میشود بدون سانسور در اشتراک آکادمی رضیم آموزش داده شده.

3) میزان دقیق برای هر دستورپخت و طرز تهیه با گرم و پیمانه مشخص شده، از اونجایی یکی از سخت ترین مشکلات آشپزی و قنادی میزان دقیق مواد میباشد، در آموزش های آکادمی با گِرم و پیمانه برای تعداد میزان مواد اولیه مشخص شده که شما فقط وظیفه اندازه گیری مواد اولیه رو باید انجام بدین.

4) قابل تغییر بودن میزان اولیه، فرمول هایی که برای میزان مواد اولیه براتون آماده شده به راحتی میتونید بین 1 الی 10 نفر تعداد رو مشخص کنید و میزان ماده اولیه رو محاسبه کنید و بدون دغدغه اشتباه در مواد اولیه در تعداد مختلف آشپزی حرفه ای داشته باشید.

5) مدت زمان دقیق پخت، یکی دیگه از اصلی ترین دغدغه ها حین آشپزی و شیرینی پزی مدت زمان پخت، درجه یا میزان شعله هست، در آموزش های رضیم با جزئیات هر دو مورد مدت زمان و میزان گفته شده و ترفند های چک کردن خامی یا پختگی آموزش داده شده که بدون دغدغه و خیلی راحت و حرفه ای این موضوع رو مدیریت کنید.

6) تمام آموزش ها ویدئویی هستند، فیلم ها به مدلی ضبط شده که زوم روی طرزتهیه هست و میتونید با جزئیات و دقیق، فرایند طرز تهیه رو مشاهده کنید که باعث میشه در زمان پخت و آماده سازی خیلی راحت با آموزش مقایسه کنید و دقیق پیش ببرید.

7) ویدئو ها کوتاه هستند، طبیعتا برای یادگیری یک دستورپخت بجای 40 دقیقه حدودا 10 الی 15 دقیقه آموزش مشاهده میکنید و همین موضوع باعث میشه در وقت صرفه جویی کنید و برای یادگیری حرفه ای مدت زمان کوتاهی رو صرف کنید.

8) از آنجایی که ویدئوها کوتاه هستند قبل از شروع آموزش وقت کافی دارید یک مرتبه، کامل یک طرز تهیه رو مشاهده کنید و نکات کلیدی رو یادداشت کنید، و بعد از یکبار مشاهده. سری دوم همراه با فیلم کار رو انجام بدین.

9) تمام طرز تهیه ها مرحله به مرحله آموزش داده شده، برای همین شما کاملا هر بخش از آماده سازی رو مشاهده میکنید و کافیه دقیقا طبق ویدئوهای کوتاهی که آماده شده عمل کنید.

10) تنوع در آیتم های آموزشی آکادمی رضیم ، این تنوع به شما کمک میکنه که طبق وسایلی که دارید طرزتهیه مورد نظرتون رو یاد بگیرید.

  • مثلا در چیزکیک ها میتونید با یک قالب رینگی اکثر آیتم هارو تهیه کنید، در چیزکیک آیتم های بدون فر و با فر هم وجود داره.
  • همچنین در شیرینی ها آیتم های بدون فر و با فر رو داریم.

11) مواد اولیه اقتصادی، اکثر آیتم هایی که آموزش داده شده با مواد و میزان اقتصادی آماده شده که باعث میشه بتونید به راحتی مواد اولیه رو تهیه کنید و غذا یا شیرینی مورد نظرتون رو آماده کنید.

12) نکات ساده برای دیزاین، یکی از دغدغه ها بعد انجام آشپزی یا شیرینی پزی بحث ایزاین هست. در آموزش ها ترفند های خیلی ساده برای دیزاین های زیبا آموزش داده شده که وقت شمارو نمیگیره و خیلی راحت میتونید یک دیزاین زیبا داشته باشید.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)