رضیم
رضیم
برای لعاب آبگوشت چه باید کرد ؟ (2 نکته ساده)

برای لعاب آبگوشت چه باید کرد ؟ (2 نکته ساده)

 برای لعاب آبگوشت چه باید کرد ؟

آبگوشت به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی شناخته می شود که طرفداران زیادی دارد. شما برای اینکه لعاب بیشتری به غذا ببخشید باید راهکارهای آن را به خوبی بشناسید. یکی از روش هایی که برای لعاب انداختن این غذا استفاده می شود استفاده از سیب زمینی می باشد. شما می توانید یک سیب زمینی کوچک را برای لعاب انداختن این غذا استفاده نمایید. در صورتی که مایل باشید می توانید سیب زمینی را درون غذا له کنید تا آب آن غلیظ تر گردد. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

مهمترین مواد غذا

اجزای اصلی آبگوشت حبوبات و گوشت است. با توجه به اقلیم ناحیه ای که غذا در آنجا پخت می گردد سایر مواد غذایی را به آن اضافه می ‌کنند. بسیاری از افرادی که در شمال کشور زندگی می نمایند در این غذا زیره سیاه می ریزند تا لعاب بیشتری داشته باشد. افراد کرمانی با استفاده از دارچین طعم غذا را بی نظیر می کنند. برای تهیه این غذا نیاز است که چندین نکته را در نظر بگیرید.

نکاتی برای لعاب بیشتر آبگوشت

در واقع اگر می خواهید لعاب بیشتری از این غذا دریافت کنید باید حبوبات را ۲۴ ساعت پیش از پخت غذا خیس نمایید. با خیس کردن حبوبات، نفخ آنها را از بین می برید. غلظت آبگوشت در صورتی که حبوبات خیسانده شوند و پوست آنها را بگیریم بالا می رود. بعد از خیس خوردن حبوبات باید آنها را در بین حوله بگذارید. زمانی که حبوبات خیسانده شوند پوست شان به راحتی گرفته خواهد شد. این مسئله موجب لعاب بهتر غذا می گردد.

برای گرفتن نفخ حبوبات می توانید آنها را بجوشانید و کف آنها را بگیرید. پس از آن حبوبات را به غذا اضافه نمایید. برای اینکه آبگوشت لعاب بیشتری داشته باشد باید از بهترین قابلمه برای پخت غذا استفاده کنید. قابلمه های چدن و دیگ سنگی به عنوان بهترین قابلمه هایی هستند که برای پختن غذا استفاده می شوند. قابلمه های مسی را به عنوان آخرین گزینه قابلمه ها برای پخت این غذا می توانیم معرفی کنیم. دیگ سنگی را به زودپز دستی تبدیل نمایید تا بتوانید غذای خوشمزه ای را آماده نمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *