رضیم
رضیم
برای تلخی آبگوشت چه باید کرد ؟ (2 نکته ساده)

برای تلخی آبگوشت چه باید کرد ؟ (2 نکته ساده)

برای تلخی آبگوشت چه باید کرد ؟

بسیاری از افراد برای پخت آبگوشت از لیمو عمانی استفاده می کنند. لیمو عمانی موجب تلخ تر شدن این غذا می گردد. اگر می خواهید تلخی این غذا را از بین ببرید باید عامل تلخی غذا را نابود کنید. یکی از مهمترین نکاتی که جهت استفاده از لیمو عمانی اهمیت دارد جدا کردن تخم و پوست آن می‌ باشد. با خیساندن لیمو عمانی قبل از طبخ می توانید از مزه تلخ آن جلوگیری نمایید. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

نمک برای از بین بردن بوی تلخی غذا

یکی از عواملی که موجب عدم جذب مواد تلخ در غذا می گردد نمک است. شما می توانید مزه تلخی غذای آبگوشت را با مقداری نمک از بین ببرید. اگر نمک را به صورت اصولی و طبق حجم غذا در غذا استفاده نمایید بوی تلخ و مزه تلخ غذا از بین می رود. سوخت سطحی پیاز یکی از مواردی است که موجب تلخی غذا خواهد شد. با نمک می توانید تلخی پیاز داغ را از بین ببرید.

آبلیمو و جوش شیرین برای رفع تلخی آبگوشت

آبلیمو را شما می توانید جهت از بین بردن مزه تلخ بیشتر غذاها استفاده کنید. بر همین اساس اگر غذای شما تلخ شد باید مقدار مشخص شده ای از آبلیمو را جهت رفع تلخی مورد استفاده قرار دهید. بسیاری از افراد مزه تلخ غذای آبگوشت را تجربه کرده اند. پس از اینکه افراد متوجه شده‌ اند غذا تلخ است از آبلیمو استفاده نموده اند. جوش شیرین یکی دیگر از موادی است که کمک می کند تلخی غذا را از بین ببرید. دقت داشته باشید که مقدار کمی از جوش شیرین را باید برای از بین بردن تلخی غذا استفاده کنید. طعم ترش و اسیدی که در غذا وجود می آید با استفاده از جوش شیرین خنثی می‌ شود.

مقداری آبلیمو که تازه است را می ‌توانید با یک قاشق سرکه به غذا اضافه نمایید تا طعم ترش آن خنثی شود. این روش توسط بسیاری از افراد حرفه ای برای از بین بردن تلخی غذا به کار برده می شود. باید بدانید که این روش موجب تقویت طعم غذا خواهد شد. شما می توانید برای از بین بردن تلخی غذا، سس های ترش و اسیدی مانند سس بالزامیک را استفاده نمایید.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی