طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه دلمه کادایف خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم دلمه کادایف

برای شربت
۳ لیوان شکر
۲ لیوان آب
نیم کیلو کادایف
گردو درشت خرد شده

شکر و آب را ۱۰ دقیقه می جوشانیم، چند قطره لیمو رو به شربتمون اضافه و یکم دیگه می جوشانیم.
رشته کادایف رو مثل تو فیلم جدا کرده و توش گردو میذاریم و نه خیلی سفت و نه خیلی شل می بندیم.

برای ۶ عدد دلمه کادایف

۱ عدد تخم مرغ
۱ ق م شکر
۱ ق م ماست

این مواد رو توی بلندر خیلی کم مخلوط میکنیم( زیاد کف نکنه)
بعد کادایف هارو تو این مواد میخیسونیم و تو روغنی که زیاد داغ نباشه سرخشون میکنیم
بع اینکه سرخ شدن تو شربت سرد میندازیمشون و سریع برمیداریم.
نوش جان😋❤

‫0/5 ‫(0 نظر)

9 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا