طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه ساندویچ تانتونی گوشت خوشمزه و مجلسی به سبک ترکیه ای

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم ساندویچ تانتونی گوشت

گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه ۳ عدد متوسط
فلفل دلمه سبز ۱ عدد
قارچ ۷-۸ عدد
نمک و فلفل،پاپریکا،پودرسیر،پول بیبر
نان لواش
کره

طرز تهیه ساندویچ تانتونی گوشت

ابتدا پیاز را با ادویه تفت بدید بعد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و سرخ کنید و بعد قارچ ها را ریز خرد کنید و با گوشت تفت دهید،سپس فلفل دلمه سبز را ریز خرد کنید و با گوجه فرنگی فیله شده و نگینی خرد شده و پول بیبر مخلوط کنید و اجازه بدید به روغن بیافته و حسابی سرخ بشه و در آخر کار مقداری کره اضافه کنید،نان لواش را بردارید در روغن غذا بزنید من از دو لایه نان استفاده کردم چون نانم خیلی نازک بود و از مواد گوشتی روی نان بریزید و با مقداری پیاز خلالی خرد شده که با سماق مخلوط شده روی گوشت بریزید و نان را بپیچید،
پ ن: از پیجیدن نان هم براتون ویدیو گذاشتم اسلاید اخر ببینید
پ ن: این غذا باید چرب و چیلی باشه ولی خب من چون منع مصرف دارم روغن و کره رو کمتر ریختم
پ ن: استفاده از سس در کنار ساندویچ کاملا اختیاری هست

‫0/5 ‫(0 نظر)

8 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا