طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بستنی_سنتی 😍 اونم کشدارو زعفرونی و خوشششمزه 😃🥳🤤

مواد لازم بستنی سنتی

۱. خامه ۸۰ گرم
۲.شیر پرچرب ۴ پیمانه
۳.شکر ۱و ۱٫۲ پیمانه
۴.گلاب نصف پیمانه
۵.ثعلب ۲ ق چ
۶.خلال پسته ۲ ق غ
۷.زعفرون یک ق غ

طرز تهیه بستنی سنتی

✅شیر رو روی حرارت قرار بدین تا به جوش بیاد

✅بعد از جوش اومدن شیر حرارت رو کم کنین

✅ گلاب و زعفرون رو به شیر اضافه کنین و خوب هم بزنین

✅ ثعلب و شکر رو با هم مخلوط کنین و اونو قاشق قاشق به شیر اضافه کنین و مدام هم بزنین

✅ چند دقیقه بعد از اضافه کردن ثعلب، مایع بستنی شما غلیظ می‌شه اونو از روی حرارت بردارین و از صافی رد کنین تا موادتون صاف و یکدست بشه

✅توی یه کاسه بزرگ مقداری یخ بریزین و کاسه‌ای که مایع بستنی رو توی اون ریخته بودین روی یخ‌ها قرار بدین و همزمان بستنی رو هم بزنین تا به دمای محیط برسه

✅اونو از روی یخ بردارین و به مدت ۳۰ دقیقه توی فریزر بذارین ( ممکنه برا یخچال شما ۴۵ دقیقه نیاز باشه)

✅ بعد از ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دوباره اونو از فریزر بیرون بیارین و هم بزنین و دوباره به فریزر برگردونین( این کار را ۵ الی ۶ بار انجام بدین ) تا بستنی کشدار بشه✔️

✅برای تهیه خامه های یخ زده که توی بستنی سنتی هست کافیه خامه رو توی پلاستیک فریزر صاف کنین بذارید فریزر دو ساعت بمونه

✅بعد از یخ زدن اونو به تکه‌های ریز تبدیل کنین و با خلال پسته به مایع بستنی که توی فریزر بوده اضافه کنین و خوب هم بزنین

✅ در آخر داخل ظرف دلخواه بریزین

✅برای بستنی حصیری کف ظرف رو روغن بزنین ، نایلون بذارین و مواد بستنی رو داخل ظرف بریزین با ارتفاع ۲ الی ۳ سانت روی اون رو صاف کنین ، یه ورق نون میکادو بذارین و به مدت دو ساعت توی فریزر بذارین

✅بعد از دو ساعت بیرون بیارین و به دلخواه تزیین کنین😊

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

📌این نکات رو دقت کنین🙂👇

❇️ علت کشدار شدن بستنی ثعلبه که اگه کم استفاده کنین شل می‌شه و اگه زیاد استفاده بشه سفت می‌شه

❇️برای بستنی کاکائویی به جای زعفرون، کاکائو اضافه کنین و برای بستنی وانیلی فقط وانیل اضافه کنین

❇️ثعلب رو حتماً با شکر مخلوط کنین و بعد قاشق قاشق به شیر اضافه کنین

❇️هم زدن باعث میشه بستنی یخمکی نشه و کاملاً کش‌دار بشه

❇️ برای بستنی حتماً از شیر پرچرب استفاده کنین🥛

‫0/5 ‫(0 نظر)

5 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا