طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه بستنی طالبی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

همیشه از بچگی بستنی طالبی اولین انتخاب لذت بخشم تو طعم های بستنی ها بوده به نظر من طعم بهشت میده و تا مغز استخونت از چشیدن این طعم لذت میبره ولذتش قشنگ میشینه به جوووونت🍈🤤🤌🏻
بریم باهم بستنی طالبی بسازیم🍈👇

مواد لازم بستنی طالبی

طالبی یخ زده : ۵۰۰ گرم
شیر : ۱/۲ پیمانه
ثعلب : ۲ ق چ خ
شکر : ۱ پیمانه
خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم

طرز تهیه بستنی طالبی

طالبی های یخ زده را به همراه شیر ،شکر و ثعلب و خامه صبحانه در غذا ساز بریزید و خوب ترکیب کنید و داخل قالب سیلیکونی مخصوص بستنی بریزید و حداقل ۱۲ ساعت در فریزر استراحت دهید ،سپس با شکلات سفید بنماری شده روی بستنی را تزئین کنید.
❌نکته ۱) پودر ثعلب بستنی نوعی پودر تثبیت‌کننده است که باعث کشسانی و قوام بستنی می‌شود، و حتما باید هنگام استفاده با شکر مخلوط شود که داخل مواد گوله نشود و خوب ترکیب شود و اگر حذف کنید بستنی قوام خوبی نمیگیرد.
❌نکته ۲ ) به جای خامه صبحانه میتوانید خامه قنادی بزنید .
❌نکته ۳)حداقل ۱۲ ساعت باید بستنی داخل فریزر استراحت کند و اگر زمان بیشتری استراحت کند بهتر است .
❌نکته ۴)اگر پودر ثعلب رو حذف کنید با همین رسپی یک شیک خوشمزه میتونید درست کنید که ۱ روز در یخچال ماندگاری داره.
❌نکته ۵)ماندگاری این بستنی در فریزر ۳ روز میباشد.
اگر سوالی دارید در کامنت بپرسید 🙏❤️

‫0/5 ‫(0 نظر)

5 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا