طرز تهیه تارت آلبالو و بادام خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم تارت آلبالو و بادام
مواد لازم خمیر تارت:
۱۲۰گرم کره هم دمای محیط
۲تخم مرغ هم دمای اتاق
۲/۳پیمانه شکر (اگر کم شیرین دوست ندارین بیشتر بریزین)
۱ق غ روغن مایع
آردسفید حدود ۳پیمانه
بکینگ پودر ۲ق چ
وانیل
موادلازم کرم ماستی:
۲۰۰میلی لیتر خامه صبحانه
۲تخم مرغ همدمای محیط
۳/۴ پیمانه ماست پرچرب
بیشتر از نیمپیمانه شکر
۱ق کمتر از نیم پیمانه شکر نشاسته ذرت
۱تا۲ق غ آبلیمو طبیعی
مواد قسمت آلبالویی:
۷۰۰گرم آلبالو یا گیلاس
۱/۲ پیمانه آب آلبالو یا آب معمولی
۲تا۳ق غ نشاسته ذرت
۱/۲ الی ۱/۴ پیمانه شکر (بسته به ذائقه)
طرز تهیه تارت آلبالو و بادام
ابتدا مواد قسمت آلبالو را در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم قرار داده و آرام هم زده تا غلیظ شود اگر غلیظ نشد ی کم نشاسته ذرت با کمی آب مخلوط کرده هم زده تا غلیظ شود واز روی حرارت برداشته برای قسمت کرم ماستی همه مواد را داخل ظرف ریخته و هم زده تا هوب مخلوط شوند و کنار بگذارید برای خمیر کره و وانیل و شکر را مخلوط و سپس تخم مرغها را با روغن و بکینگ پودر اضافه کرده مخلوط و آرد را اضافه کرده و خمیر نرمی خواهید داشت که به دست نمی چسبد(نباید خیلی خمیر راورز بدین )سپس مقداری از خمیر را برداشته برای رویه تارت و به آن آرد اضافه کرده و با دست مخلوط کرده تا تکه تکه شود و بعد کف قالب ۲۴cm را کاغذروغنی گذاشته و خمیر بزرگتری را کف قالب یکدست پهن کنید طوری که روی دیواره ها بیاید وسپس آلبالوها را که سردشده ریخته و پخش کنید سپس کرم ماستی را بریزید و در آخر کرامبل ها (خمیر تکه تکه)راروی کرم با دست بپاشید و کمی بادام پرک بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه گذاشته اجازه دهید خمیر پخته و طلایی شودببشتر از یکساعتزمان می بره بعد از سردشدن روی آنرا پوشانده و در یخچال شب استراحت دهید
و بعد سرو کنید نوش جان
همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
روش دوم طرز تهیه تارت آلبالو و بادام
مواد لازم:
- برای خمیر تارت:
- ۲۵۰ گرم آرد
- ۱۰۰ گرم کره (سرد و خرد شده)
- ۵۰ گرم شکر
- ۱ عدد زرده تخممرغ
- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد
- برای پر کردن:
- ۳۰۰ گرم آلبالو (تازه یا منجمد)
- ۱۰۰ گرم شکر (بسته به ذائقه)
- ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱۰۰ گرم بادام (خرد شده یا برشته)
- برای رویه:
- ۱ عدد سفیده تخممرغ (اختیاری)
- پودر قند (برای تزئین)
مراحل تهیه:
- تهیه خمیر تارت:
- آرد و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- کره سرد را به مخلوط اضافه کنید و با نوک انگشتان خود به آرامی مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.
- زرده تخممرغ و آب سرد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
- خمیر را به شکل یک توپ درآورید، در سلفون بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
- آمادهسازی پر کردن:
- اگر از آلبالو تازه استفاده میکنید، آنها را بشویید و هستههایشان را جدا کنید. اگر از آلبالو منجمد استفاده میکنید، آنها را از قبل ذوب کنید.
- در یک کاسه، آلبالو، شکر، نشاسته ذرت و وانیل را مخلوط کنید و بگذارید کمی بماند تا آب آلبالو خارج شود.
- پخت خمیر:
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
- خمیر را از یخچال خارج کنید و روی یک سطح آردپاشی شده به ضخامت حدود ۳ میلیمتر باز کنید.
- خمیر را در قالب تارت قرار دهید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.
- خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا کمی طلایی شود.
- پر کردن تارت:
- پس از پخت خمیر، مخلوط آلبالو را روی خمیر بریزید و بادامهای خرد شده را روی آن بپاشید.
- اگر دوست دارید، میتوانید سفیده تخممرغ را روی بادام بزنید تا طلایی شود.
- پخت نهایی:
- تارت را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه دیگر در فر بپزید تا آلبالوها پخته و خمیر کاملاً طلایی شود.
- سرو:
- تارت را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس با پودر قند تزئین کنید و برش بزنید.
نکات کلیدی:
- استفاده از آلبالو تازه یا منجمد: اگر از آلبالو منجمد استفاده میکنید، حتماً آنها را قبل از استفاده ذوب کنید و آب اضافی آنها را بگیرید.
- تنظیم شکر: میزان شکر را بسته به ذائقه خود و شیرینی آلبالو تنظیم کنید.
- پخت خمیر: مطمئن شوید که خمیر به خوبی پخته شده باشد تا تارت ترد و خوشمزه شود.
سوالات متداول:
- آیا میتوانم از میوههای دیگر استفاده کنم؟
- بله، میتوانید از میوههای دیگری مانند هلو، زردآلو یا توتفرنگی نیز استفاده کنید.
- آیا میتوانم خمیر را از قبل آماده کنم؟
- بله، میتوانید خمیر را از قبل تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید.
- چگونه میتوانم تارت را نگهداری کنم؟
- تارت را در یخچال نگهداری کنید و بهتر است در عرض ۲ تا ۳ روز مصرف کنید.
- آیا میتوانم تارت را فریز کنم؟
- بله، میتوانید تارت پخته شده را در فریزر نگهداری کنید. قبل از سرو، آن را در یخچال بگذارید تا به آرامی ذوب شود.
امیدوارم این دستور تهیه به شما کمک کند تا یک تارت خوشمزه درست کنید! اگر سوال دیگهای داری، حتماً بپرس!