طرز تهیه تارت سیب و انگور خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم تارت سیب و انگور
موادلازم براي خميرتارت:
آرد١٢٠ گرم
كره وگان سرد ٩٠ گرم
پودر شكر١/٤پيمانه
شربت دوقاشق غذاخوري
وانيل١/٤ قاشق چايخوري
آب يخ
نمك نوك قاشق چايخوري
سیب ورقه ای خرد شده و انگور بميزان لازم
موادلازم كرم تارت:
آب سیب ١پيمانه
شكر١/٢ پيمانه
نشاسته ذرت دو تا سه قاشق چايخوري
كره وگان سرد ١٥گرم
وانيل نصف قاشق چايخوري
طرز تهیه تارت سیب و انگور
آرد و كره و وانيل ونمك را در غذا ساز ريخته وهم ميزنيم وقتي كاملا پودر شد آب يخ را كم كم اضافه ميكنيم تا زمانيكه بشكل خمير شود، خمير را كف قالب تارت پهن ميكنيم و در فر ١٧٠درجه سانتيگراد بمدت ١٥دقيقه پخته شود.
روش تهيه كرم تارت:
آب سیب و نشاسته ذرت و شكررا خوب هم ميزنيم سپس مواد را روي حرارت ملايم خوب هم ميزنيم تا غليظ شود سپس حرارت را خاموش كرده وانيل وكره را اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم.
مرحله سوم: كرم را بعد از خنك شدن در خمير تارت ريخته و روي كرم ميوه ها را ميچينيم ، براي براق شدن ميوه ها از كمي شربت استفاده ميكنيم، تارت را داخل يخچال قرار ميدهيم تا خنك شود سپس سرو ميكنيم.
همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
روش دوم طرز تهیه تارت سیب و انگور
تارت سیب و انگور یک دسر خوشمزه و زیباست که میتونه هر مهمانی رو جذابتر کنه. طعم شیرین سیب و انگور با خمیر تارت ترکیب میشه و یک تجربه لذیذ رو به وجود میاره.
مرحله به مرحله
مواد لازم:
- ۲ عدد سیب
- ۱ پیمانه انگور
- ۱ پیمانه آرد
- ۱/۲ پیمانه کره
- ۱/۴ پیمانه شکر
- ۱ عدد تخممرغ
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه:
- تهیه خمیر تارت:
- آرد، شکر و نمک رو در یک کاسه مخلوط کن.
- کره سرد رو به قطعات کوچک برش بزن و به مخلوط اضافه کن. با انگشتان خود مخلوط کن تا شبیه خرده نان بشه.
- تخممرغ و وانیل رو اضافه کن و خوب ورز بده تا خمیر یکدست بشه.
- خمیر رو در یک کیسه پلاستیکی بپیچ و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بذار.
- تهیه پرکننده:
- سیبها رو پوست کنده و به قطعات کوچک برش بزن.
- انگورها رو نصف کن و هستههاشون رو در بیار.
- در یک کاسه، سیبها، انگور، شکر و دارچین رو مخلوط کن.
- جمعآوری تارت:
- خمیر رو از یخچال بیرون بیار و روی سطح آردپاشی شده باز کن.
- خمیر رو در قالب تارت قرار بده و با چنگال چند سوراخ رویش ایجاد کن.
- مخلوط سیب و انگور رو روی خمیر بریز.
- پخت:
- تارت رو در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه بپز تا طلایی و ترد بشه.
نکات کلیدی
- میتونی از انواع سیبها استفاده کنی، اما سیبهای ترش بهتر هستند.
- اگر دوست داری، میتونی روی تارت رو با کمی شکر قهوهای بپوشونی تا کاراملی بشه.
سوالات متداول
- آیا میتوانم از میوههای دیگر استفاده کنم؟ بله، میتونی از میوههای دیگه مثل گلابی یا هلو هم استفاده کنی.
- چقدر میتوانم تارت را نگهداری کنم؟ تارت رو میتوانی در یخچال به مدت ۳-۴ روز نگهداری کنی.
امیدوارم از تهیه این تارت خوشمزه لذت ببری! اگر سوال دیگهای داری، بپرس! 😊