طرز تهیه تارت فندق خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم تارت فندق
🌰مواد لازم👇🏻
۱۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده
۴ ق غ پودرقند
۲عدد زرده تخم مرغ
۱ پاکت وانیل
۲ ق غ آب سرد
۲ لیوان آرد( ۲۰۰ میلی لیتر کنترل شده)
🌰برای گاناش👇🏻
۱ بسته خامه
۱۶۰ گرم شکلات
۲ ق غ کره
🌰برای کناره های تارت👇🏻
۱ لیوان فندق خرد شده
۸۰ گرم شکلات شیری
طرز تهیه تارت فندق
ابتدا گاناش رو آماده میکنیم خامه رو داخل قابلمه کوچکی ریخته و حرارت میدیم سپس شکلات و کره رو اضافه کرده و با میکسر خوب هم میزنیم برای اینکه خوب خودشو بگیره داخل یخچال میذاریم . برای خمیر به غیر از آرد همه مواد رو داخل ظرفی ریخته و هم میزنیم آرد رو کنترل شده میریزیم یه خمیری که به دست نچسبه درست میکنیم .خمیر رو به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و گرد میکنیم قالب تارت رو چرب کرده و خمیر رو داخلش قرا میدیم با دست کمی فشار داده و شکل میدیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که سرخ بشن میپزیم .تارت پخته شده رو بعد از اینکه خنک شد از قالب درمیاریم .برای آغشته کردن شکلات رو به روش بن ماری ذوب میکنیم تارت هارو اول به شکلات بعد فندق خرد شده آغشته کرده و در آخر گاناش آماده شده رو داخل قیف ریخته و وسط تارت هامون میریزیم سپس داخل ظرف سرومون میچینیم.
نوش جان ❤
همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
روش دوم طرز تهیه تارت فندق
تارت فندق یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که با طعم غنی فندق و بافت نرم و کرمیاش، میتواند هر مهمانی را خاصتر کند. این دسر به خاطر ترکیب طعمهای مختلف و ظاهر زیبا، گزینهای عالی برای سرو در جشنها و مناسبتهاست.
مرحله به مرحله
مواد لازم:
- برای خمیر تارت:
- ۲ پیمانه آرد
- ۱/۲ پیمانه شکر
- ۱/۲ پیمانه کره (سرد و خرد شده)
- ۱ عدد تخممرغ
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۲-۳ قاشق غذاخوری آب سرد
- برای پرکننده فندق:
- ۱ پیمانه فندق (خرد شده)
- ۱/۲ پیمانه شکر
- ۱/۲ پیمانه خامه سنگین
- ۲ عدد تخممرغ
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
مراحل تهیه:
- تهیه خمیر تارت:
- آرد، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
- کره سرد را به مخلوط اضافه کنید و با انگشتان خود مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.
- تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب ورز دهید. اگر خمیر خیلی خشک بود، آب سرد را به تدریج اضافه کنید.
- خمیر را در یک کیسه پلاستیکی بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
- پخت خمیر:
- خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی سطح آردپاشی شده باز کنید.
- خمیر را در قالب تارت قرار دهید و با چنگال چند سوراخ رویش ایجاد کنید.
- خمیر را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود.
- تهیه پرکننده فندق:
- در یک کاسه، فندق خرد شده، شکر، خامه، تخممرغها، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
- جمعآوری تارت:
- مخلوط فندق را روی خمیر پخته شده بریزید و به آرامی پخش کنید.
- تارت را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه دیگر در فر بپزید تا پرکننده کمی سفت شود و روی آن طلایی شود.
- سرو:
- تارت را از فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود. سپس میتوانید آن را برش زده و سرو کنید.
نکات کلیدی
- میتوانید از فندقهای تازه و ترد استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرد.
- برای تزئین، میتوانید از پودر قند یا خامه زده شده استفاده کنید.
- تارت را میتوانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.
سوالات متداول
- آیا میتوانم از مغزهای دیگر به جای فندق استفاده کنم؟ بله، میتوانید از مغزهایی مانند بادام یا گردو نیز استفاده کنید.
- چقدر میتوانم تارت را نگهداری کنم؟ تارت را میتوانید در یخچال به مدت ۳-۴ روز نگهداری کنید.
- آیا میتوانم خمیر تارت را از قبل تهیه کنم؟ بله، میتوانید خمیر را از قبل تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید.
اگر سوال دیگهای داشتی، خوشحال میشم کمک کنم! 😊