طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فیله ماهی با سس سیر خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

غذاهای دریایی فواید زیادی برای سلامتی دارند و از گوشت قرمز مفیدتر هستند. یکی از ماهی هایی که در سرتاسر دنیا استفاده می شود اولین ماهی از نظر مواد مغذی و ویتامین ها سالمون است. ماهی سالمون در مقاسیه به ماهی های دیگر بوی کمتری دارد و گوشت نارنجی و بدون تیغ آن خوشمزه و سرشار از امگا 3 است. یکی از غذاهایی که در آن از ماهی آزاد استفاده می شود فیله ماهی با سس سیر است. در این غذا از لوبیا سفید نیز استفاده می شود و خواص حبوبات باعث شده است که با فیله ماهی مناسب باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر

ماهی سالمون ۴۰۰ گرم

لوبیا سفید پخته شده ۲ پیمانه

کره ۳ قاشق غذاخوری

سیر ۴ حبه

پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری

لیمو ترش ½ لیمو

آب سبزیجات معطر ½ فنجان

سس سویا ۲ قاشق غذاخوری

سس کچاپ تند ۱ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز خرد شده ۱ عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه فیله ماهی با سس سیر

گام اول

برای درست کردن فیله ماهی در سس سیر ابتدا یک کاسه کوچک بردارید. پودر پیاز، پاپریکا و فلفل را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس مخلوط ماهی و ادویه را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

گام دوم

در این گام یک تابه مناسب بردارید و روی حرارت کم قرار دهید. بعد نصف کره و کمی روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید روغن داغ شود. سپس ماهی را با حرارت متوسط سرخ کنید.

طرز تهیه فیله ماهی با سس سیر خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی

گام سوم

تا ماهی از دو طرف طلایی شود. ماهی را از ماهیتابه خارج کنید. باقی مانده کره، سیر، جعفری، نمک، فلفل و سس تند را به تابه اضافه کنید. سپس لوبیاهای پخته و آبکش شده را در روغن سرخ می کنند.

گام چهارم

حال آب، آب لیمو و سس سویا را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. سپس ماهی را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سس به خورد ماهی برود و از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

 

‫0/5 ‫(0 نظر)

7 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا