طرز تهیه نان پوآچا خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

سلام مهربونا🥰
صبح سرد پاییزیتون گرم🙏
مواد لازم نان پوآچا خانگی
خمیر مایه 10گرم یا یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک یک ونیم قاشق مرباخوری
شکر 1قاشق مرباخوری
روغن مایع نصف لیوان
شیر یاآب ولرم 1پیمانه
شیر پر چرب1پیمانه
تخم مرغ دو عدد سفیده برای داخل خمیر وزرده برای رومال نان
کنجد مقداری برای روی نان
طرز تهیه نان پوآچا خانگی
ابتدا آب ولرم رو با شکر مخلوط کنید ومایه خمیر رو اضافه کنید ولی هم نزید بزارید تا 10دقیقه بمونه تا ور بیاد.
بعد یک عدد تخم مرغ کامل ویک سفیده ونمک وروغن وشیر رو اضافه کنید به مایع خمیر ومخلوط کنید وکم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر لطیفی که بدست نچسبه آماده بشه خمیر رو حسابی ورز بدید تا یکدست بشه البته آرد زیادی نباید بخوردش بدید چون جنس آردها متفاوته من اندازه دقیق ندادم پس کم کم آرد رو اضافه کنید.
حالا روی ظرف رو بپوشونید وبزارید جای گرم به مدت 1ساعت تا حسابی پف کنه وعمل بیاد.
بعد چونه های مساوی از خمیر بگیرید ودوباره روشون رو بپوشونید به مدت یکساعت یا تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه، روی خمیر رو باکمی زعفرون وزرده رومال کردم وکنجد پاشیدم وبا فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی داره در فر 180 درجه به مدت تقریبی 30 دقیقه ودر آخر هم کمی گریل رو روشن کنید تا روشون خوشرنگ وطلایی بشه حتما داخل فر از کاسه آب استفاده بشه تا نونها رطوبتشون حفظ بشه .
این نون بافت لطیف وفوق العاده ای داره 🥖🥖
من بعداز پخت روی نانهارو برش زدم وبا پنیر لبنه وقیف وسط نونها با پنیر پر کردم .
عالی وبینظیررررر 😍😍
چه جذاب شد 😍
عالی بود
😍👏
❤️❤️❤️عالیه
حرفنداره😍