طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه نان گیسو کرمدار خوشمزه و مجلسی به سبک نانوایی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

سلام سلام
به روی ماه همگی
من اومدم با این نون خوشمزه و عالی هرچی بگم از عطر و بو و طعمش کم گفتم
امتحان کنید که ضرر نمیکنید همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .
و از اونجایی که تو چند تا پست قبل نحوه خمیر گیری رو آموزش دادم اینجا فقط نحوه پیچیدن خمیر رو گذاشتم.

مواد لازم نان گیسو کرمدار

برای خمیر نان

آرد 500 گرم
شکر 20 گرم
شیر ولرم 200 تا 250 گرم (تقریبا یک لیوان دسته دار)
روغن 50 گرم
نمک 5 گرم (تقریبا نصف ق چ)
خمیر مایه 10 گرم (تقریبا 1 ق غ)
ماست پرچرب 150 گرم

برای داخل خمیر من اینجا کرمفیل استفاده کردم
شما میتونید از کرم بیسکوییتی که تو پست قبل هم آموزش دادم استفاده کنید.
تخم مرغ 1 عدد برای رومال
کنجد و خرفه یا سیاه دانه بذای روی نون

طرز تهیه نان گیسو کرمدار

اگر از سالم بودن خمیر مایه مطمئن هستید که همه مواد خشک رو باهم مخلوط کنید و بعد بهش ماست و درنهایت شیر ولرم رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف و منسجمی بدست بیاد
اگر از خمیر مایه مطمئن نیستید با کمی از شیر و شکر مخلوط کنید و روش بپوشونید و 5 دقیقه بگذارید بمونه اگر پف کرد و عمل اومده بود به مواد اضافه کنید
خمیر رو به سطح کارکه چرب کردید اضافه کنید و ورز بدید و در همین حین روغن رو به خورد خمیر بدید و تا زمانی که بتونید یک مقدارخمیر رو با دست خیس بین انگشتای دستتون بکشید و نازک کنید ورز دادن رو ادامه بدید.
بعد روی خمیر رو بپوشونید و بگذارید 20 دقیقه استراحت بدید، بعد چونه 50 گرمی بگیرید و مطابق فیلم رول کنید و ببافید و بگذارید 20 دقیقه دیگه استراحت کنه، فر رو با دمای 200 درجه روشن کنید تا داغ بشه، بعد از استراحت رومال تخم مرغ بزنید و بذارید تو فر برای 20 دقیقه
عاقا دقت کردید چقدر 20 داشت، بس که این نون 20،20😁

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا