مواد لازم و آموزش بامیه عربی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش بامیه عربی
بامیه عربی، که به نام بامیه دراز هم شناخته میشود، یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب در مناطق عربی است. این شیرینی معمولاً در سینیهای بزرگ در بازارها فروخته میشود و به همین دلیل به نام بامیه بازاری نیز معروف است. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و مرحلهبهمرحله بامیه عربی را یاد بگیرید، تا پایان با وبسایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شربت بامیه عربی | |
شکر | ۱ لیوان |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۱ لیوان |
گلوکز | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش شربت بامیه عربی
مرحله اول
ابتدا شکر را داخل آب حل کنید و سپس مخلوط را روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی شربت جوش آمد، دیگر آن را هم نزنید و فقط حرارت زیر آن را کم کنید تا حدود ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد.
مرحله دوم
بعد از ۱۵ دقیقه، گلاب، آب لیمو ترش و گلوکز را به شربت اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا شربت بجوشد. سپس حرارت را خاموش کنید. هنگام اضافه کردن بامیهها به شربت، شربت باید ولرم باشد.
مواد لازم بامیه عربی | |
آرد شیرینیپزی | ۲٫۵ پیمانه |
تخممرغ | ۲ عدد |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۳ قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱ پنس |
دارچین | ¼ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری | خمیر مایه فوری | ۲ قاشق چایخوری |
آب ولرم | نصف لیوان |
آموزش بامیه عربی
مرحله اول
در ابتدا شکر را با آب ولرم در یک کاسه مناسب مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا شکر کاملاً حل شود. سپس پودر خمیر مایه فوری را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن، باید به مدت ۱۰ دقیقه در جای گرمی قرار دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید.
مرحله دوم
کره و تخم مرغها را از یخچال بیرون میآوریم تا دما آنها به دمای محیط برسد. سپس یک ظرف بزرگ انتخاب کرده و ماست را به همراه کره ذوب شده، پودر هل، دارچین و خمیر مایه به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
آموزش بامیه عربی
حالا کمکم آرد را اضافه میکنیم و با سایر مواد مخلوط میکنیم تا جایی که دیگر خمیر به دست نچسبد. پس از اینکه خمیر آماده شد، آن را حدود ۵ دقیقه ورز میدهیم و سپس خمیر را در یک کاسه بزرگ و عمیق میگذاریم.
مرحله چهارم
یک پارچه تمیز روی کاسه خمیر میکشیم و آن را به مدت یک تا دو ساعت در مکان گرمی قرار میدهیم تا خمیر عمل بیاید و حجمش دو برابر شود. بعد از این زمان، خمیر را یکبار دیگر کمی ورز میدهیم تا پف اضافی آن از بین برود.
مرحله پنجم
در این مرحله یکی از تخم مرغها را به خمیر اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم. بعد از اینکه خوب مخلوط شد، تخم مرغ دوم را اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم تا تخم مرغها به خوبی با خمیر ترکیب شوند.
آموزش بامیه عربی
بعد از اضافه کردن تخم مرغها، باید یک خمیر لطیف و چسبناک داشته باشیم. خمیر را در یک قیف ماسورهدار میریزیم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم. مقداری روغن در تابه میریزیم و اجازه میدهیم داغ شود.
مرحله هفتم
حال با فشار قیف و برش خمیر با قیچی، بامیهها را به هر اندازه که میخواهیم داخل روغن میاندازیم. پس از اینکه تمام بامیهها به خوبی سرخ شدند و رنگ طلایی گرفتند، آنها را از روغن خارج کرده و با دستمال حولهای روغن اضافی را میگیریم.
مرحله هشتم
سپس بامیهها را در شربت ولرم میزنیم تا شربت به آنها نفوذ کند. در پایان بامیهها را از شربت خارج کرده و در ظرف مورد نظر خود میچینیم. برای تزئین بامیه عربی معمولاً از پودر پسته استفاده میشود.