آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش بیسکویت شکلاتی مغزدار خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بیسکویت شکلاتی مغزدار

بیسکویت شکلاتی مغزدار یکی از بیسکویت‌های خوشمزه و مناسب برای مهمانی‌هاست. برای یادگیری روش درست کردن این بیسکویت خوشمزه، می‌توانید با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم بیسکویت شکلاتی مغزدار
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱۶۰ گرم
پودر کاکائوی دارک ۱۵ گرم
شکر دانه ریز ۷۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۳ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
مواد لازم مغزی
نوتلا یا شکلات صبحانه فندقی به مقدار کافی

آموزش بیسکویت شکلاتی مغزدار

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت شکلاتی مغزدار خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس تخم‌مرغ، روغن مایع، وانیل و شکر را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد داخل کاسه را با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا شکر حل شود. بعد آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک می‌کنیم و به تدریج به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس با یک لیسک مواد را مخلوط می‌کنیم تا خمیر جمع شود. دقت کنید که خمیر را زیاد ورز نزنید تا نرم و خوشمزه باشد. بعد خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت ۳ میلی‌متر باز می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا با یک قالب دلخواه خمیر را برش می‌زنیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده، می‌گذاریم. سینی را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم بیسکویت‌ها به مدت ۱۲ دقیقه بپزند.

مرحله پنجم

پس از پایان زمان پخت، سینی را به آرامی از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم بیسکویت‌ها کاملاً خنک شوند. سپس بین هر دو بیسکویت مقداری نوتلا می‌ریزیم و آنها را به هم چسبانده و سپس از خوردن آنها لذت ببرید!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا