آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی تاتلی بابا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی تاتلی بابا

تاتلی بابا یک نوع شیرینی یا دسر خوشمزه ترکی است که به شیرینی‌های شربتی معروف است. این دسر را می‌توان به عنوان یک شیرینی بعد از غذا در مهمانی‌ها، به عنوان میان وعده، یا برای سفره‌های افطار استفاده کرد. این شیرینی دارای مغز است و مغزش از رشته‌های کادلیف و مخلوطی از پسته و گردو تشکیل می‌شود. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه شیرینی تاتلی بابا با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی تاتلی بابا
کره ۱۰۰ گرم
ماست ۱ استکان یا نصف لیوان
روغن مایع ۱ استکان یا نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد به مقدار نیاز
بکینگ پودر نصف پاکت یا ۱ قاشق مربا خوری
وانیل ۱ بسته ۵ گرمی یا کمی وانیل ایرانی
مواد لازم برای شربت
آب دو و نیم لیوان
شکر ۳ لیوان
لیمو نصف ۱ عدد
مواد لازم برای داخل تاتلی
رشته کادلیف خرد شده ۱ کاسه
پودر پسته، گردو یا فندق به مقدار لازم

آموزش شیرینی تاتلی بابا

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی خوشمزه تاتلی بابا، ابتدا باید شربت را آماده کنیم. برای این کار، آب و شکر را داخل یک قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد. بعد از این که جوش آورد، آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و سپس اجازه می‌دهیم حدود ۱۵ دقیقه به پختن ادامه دهد.

مرحله دوم

سپس شربت را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. در ادامه، برای تهیه خمیر، روغن مایع، کره، تخم‌مرغ و ماست را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس وانیل و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم. در پایان آرد را اضافه می‌کنیم تا خمیر مناسبی بدست بیاید.

“““html

را کم کم و با کنترل اضافه می کنیم.

مرحله سوم

خمیر را خوب ورز می‌دهیم تا به یک خمیر نرم و یکدست تبدیل شود که به دست نمی‌چسبد. سپس تکه‌هایی به اندازه گردو از آن برمی‌داریم و در کف دست‌ باز می‌کنیم. در وسط این تکه‌ها، کادایف خرد شده و پودر پسته یا گردو قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، روی آن‌ها را با خمیر می‌پوشانیم و در دستان خود گرد می‌کنیم یا به شکل دیگری آن‌ها را فرم می‌دهیم. سپس خمیر را روی آبلیمو گیر می‌گذاریم و کمی فشار می‌دهیم تا شکل آبلیمو گیر را به خودش بگیرد.

مرحله پنجم

داخل هر کدام را با پودر گردو یا پسته پر می‌کنیم و با یک تکه خمیر، روی آن را می‌پوشانیم. سپس آن‌ها را از آبلیمو گیر خارج می‌کنیم. کف سینی فر را چرب می‌کنیم و شیرینی‌ها را درون سینی می‌چینیم. سپس آن‌ها را در فر که قبلاً با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده، می‌پزیم.

مرحله ششم

بعد از پخت، شربت سرد شده را روی دسر داغ می‌ریزیم و روی آن را می‌پوشانیم تا شربت خوب جذب شود. هر از گاهی شیرینی‌ها را زیر و رو می‌کنیم تا شربت به طور کامل جذب شود. سپس آن‌ها را در ظرف مناسب قرار می‌دهیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا