
“`html
آموزش شیرینی مادلن شکلاتی
شیرینی مادلن شکلاتی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه در فرانسه است و معمولاً برای پذیرایی از مهمانان استفاده میشود. برای یادگیری مراحل کامل تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم در ادامه همراه باشید.
مواد لازم شیرینی مادلن شکلاتی | |
تخم مرغ | ۵ عدد |
شکر | ۱۲۵ گرم |
آرد | ۸۵ گرم |
پودر کاکائو | ۲۵ گرم |
شیر خشک | ۲۵ گرم |
نمک | نوک قاشق مرباخوری |
آموزش شیرینی مادلن شکلاتی
مرحله اول
برای شروع، در یک کاسه مناسب تخم مرغها را با نمک و شکر مخلوط میکنیم. سپس با همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم میزنیم تا مواد روشن و پفدار شوند.
مرحله دوم
در یک کاسه دیگر، آرد، شیر خشک و پودر کاکائو را با هم مخلوط میکنیم تا خوب با هم ترکیب شوند. سپس این مخلوط را دو بار الک میکنیم تا نرم و یکدست شود.
مرحله سوم
اکنون مخلوط الک شده را دوباره الک کرده و روی مخلوط تخم مرغ میریزیم. در این مرحله با یک لیسک، مواد را به آرامی و به شکل دورانی مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شوند.
مرحله چهارم
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. سپس قالب سیلیکونی را با کمی کره چرب کرده و مایه شیرینی را درون قالب میریزیم.
مرحله پنجم
قالب را در فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم شیرینی به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از پخت، آن را از فر بیرون آورده و با چای زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان!