آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش قرابیه تبریزی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قرابیه تبریزی

قرابیه تبریزی، که به نام شاه شیرینی هم شناخته می‌شود، یکی از شیرینی‌های خوشمزه و معروف تبریز است. این شیرینی با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. برای آشنایی با نحوه تهیه کامل و مرحله به مرحله این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم قرابیه تبریزی
بادام پوست کنده ۲۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱۷۵ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
جوهر لیمو ½ قاشق غذاخوری

آموزش قرابیه تبریزی

مرحله اول

برای شروع، ابتدا بادام‌ها را در یک کاسه آب ولرم قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه خیس بخورند. پس از این مدت، بادام‌ها را آبکشی کرده و روی یک دستمال تمیز بگذارید تا خشک شوند.

مرحله دوم

برای خشک شدن کامل بادام‌ها، حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت زمان نیاز است. پس از اینکه بادام‌ها خشک شدند، آن‌ها را به همراه شکر و یک سوم از سفیده تخم‌مرغ داخل میکسر بریزید.

مرحله سوم

اکنون مواد را با هم میکس کنید تا یکدست شوند. سپس مواد میکس شده را از میکسر خارج کرده و در یخچال قرار دهید. هر ۳۰ دقیقه یک بار، مواد را از یخچال بیرون آورده و دوباره میکس کنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در حین میکس، هر بار مقداری از سفیده تخم‌مرغ را به مواد اضافه کنید. هدف از این کار این است که مواد روغن نیندازند. بعد از ۴ بار قرار دادن خمیر در یخچال، مواد تقریباً آماده هستند.

مرحله پنجم

در این مرحله، فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و اجازه دهید تا به طور کامل گرم شود. سپس آرد برنج و جوهر لیمو را به خمیر اضافه کنید و با میکسر خوب مخلوط کنید تا خمیر شکل مایع بگیرد.

مرحله ششم

حالا خمیر را در یک قیف با ماسوره ساده بریزید. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه شیرینی را با قیف روی کاغذ روغنی بچینید. در نهایت، سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها آماده شوند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا