مواد لازم و آموزش لگیمات پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش لگیمات پنیری
برخی از شیرینیها و غذاهای خاص با ماه مبارک رمضان شناخته میشوند و لگیمات یکی از این شیرینیهاست. در اینجا، آموزش ساده و مرحله به مرحله برای تهیه لگیمات پنیری را با سایت رضیم مرور خواهیم کرد.
مواد لازم لگیمات پنیری | |
آرد | ۳.۵ لیوان |
شیر خشک | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری پُر |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ¼ لیوان |
آب ولرم | به مقدار کافی |
شیر عسلی | به مقدار کافی |
پنیر خامه ای | به مقدار کافی |
آموزش لگیمات پنیری
مرحله اول
برای درست کردن لگیمات پنیری خوشمزه، ابتدا آرد را با شیر خشک، شکر، خمیر مایه فوری و بکینگ پودر در یک کاسه مخلوط کنید. سپس ماست و روغن مایع را به این مخلوط اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس به آرامی آب ولرم را به مخلوط اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا خمیری یکنواخت و منسجم به دست آید.
مرحله سوم
حالا یک سطح کار را آرد پاشی کنید. خمیر را روی این سطح قرار داده و با دستانتان خوب ورز دهید تا سطح خمیر صاف و یکدست شود. سپس یک کاسه را چرب کرده و خمیر را در آن قرار دهید.
مرحله چهارم
روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یک جای گرم بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. حدود یک ساعت بعد، خمیر پف کرده را بگیرید و آن را به گلولههای کوچک به اندازه گردو تقسیم کنید.
مرحله پنجم
تکههای خمیر را کمی باز کرده و مقداری پنیر خامهای داخل آن قرار دهید. سپس دوباره خمیر را به شکل گرد درآورید. همین کار را برای همه خمیر انجام دهید و یک تابه عمیق را روی حرارت قرار دهید.
مرحله ششم
حدود ۱ فنجان روغن در تابه بریزید و بگذارید خوب داغ شود. سپس لگیماتها را در روغن سرخ کنید تا یکدست طلایی شوند. همین روش را برای همه لگیماتها ادامه دهید.
مرحله هفتم
لگیماتهای سرخ شده را از روغن خارج کرده و با دستمال حولهای روغن اضافی آنها را بگیرید. سپس در ظرف مورد نظر بچینید. در نهایت، لگیماتها را با شیرعسلی تزئین کرده و سرو کنید.