آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان لیمویی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان لیمویی

نان های حجیم و فانتزی یکی از محبوب ترین انواع نان هستند. گاهی اوقات نان ها را با پرکننده ها و مغزهای متفاوت درست می کنند. نان لیمویی هم یکی از این نان های حجیم است، با این تفاوت که داخل آن پوست رنده شده لیمو، زنجبیل و جوز هندی دارد. این نان را می توان به تنهایی به عنوان عصرانه یا میان وعده خوشمزه در کنار چای یا قهوه سرو کرد. برای یادگیری طرز تهیه نان لیمویی با ما در سایت آموزشی و فرهنگی رضیم همراه باشید.

“`

مواد لازم نان لیمویی
شیر ۱ پیمانه
مخمر فوری ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
آرد ۳ پیمانه
کره ۳ قاشق غذا خوری
نمک پنس
جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
مواد میانی
کره ۴ قاشق غذا خوری
شکر یک دوم پیمانه
رنده پوست لیموی تازه ۱ عدد
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم برای گلیز لیمویی
پنیر خامه ای نرم ۲ قاشق غذا خوری
آب لیمو تازه سه قاشق چای خوری
پودر قند دو سوم قاشق غذا خوری

آموزش نان لیمویی

مرحله اول

برای درست کردن نان لیمویی، اول یک ظرف بردارید و درون آن شیر ولرم، مخمر، زرده تخم مرغ، شکر و کره نرم شده را بریزید. همه این مواد را با هم مخلوط کنید و مدت کمی کنار بگذارید. در یک ظرف دیگر، آرد، نمک و جوز هندی را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را سه بار الک کنید.

مرحله دوم

حال کم کم مخلوط آرد را به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر نرم و سبک درست شود. سپس خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید. بعد خمیر را در یک کاسه قرار داده و روی آن را با سلفون بپوشانید. بگذارید خمیر حدود ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند تا حجم آن افزایش یابد.

مرحله سوم

حالا پف خمیر را به آرامی بگیرید و روی میز کارتان کمی آرد بپاشید. سپس خمیر را با وردنه صاف کنید تا یک مستطیل بزرگ بدست آید. در این مرحله مواد میانی نان را آماده می‌کنیم و برای این کار یک کاسه بر می داریم.

مرحله چهارم

در کاسه، شکر، جوز هندی و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید. سپس کره را روی بخار کتری بگذارید تا نرم شود. کره نرم شده را به مخلوط شکر و جوز هندی اضافه کرده و خوب هم بزنید. این مواد را روی خمیر می‌ریزید و به آرامی پخش می‌کنید.

مرحله پنجم

حالا خمیر را به برش‌های مربعی با اندازه ده سانتی‌متر یا کوچکتر ببرید. سپس یک قالب را چرب کرده و این برش‌ها را به صورت لایه‌ای درون آن بچینید. سپس روی قالب را بپوشانید و بگذارید حدود یک ساعت استراحت کند تا پف کند.

مرحله ششم

در همین حین یک کاسه بردارید و یک عدد تخم مرغ، کمی کره و چند قطره آب را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی خمیر بزنید. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا گرم شود.

مرحله هفتم

حالا نان را درون فر قرار دهید و حدود ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد و روی آن طلایی شود. اگر بعد از پخت روی نان به اندازه کافی طلایی نشد، می‌توانید چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی نان بهتر رنگ بگیرد.

مرحله هشتم

وقتی نان پخته شد، آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا کمی خنک شود. سپس آن را از قالب بیرون آورده و در یک کاسه، خمیر خامه‌ای درست کنید. با همزن این خمیر را بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس آب لیمو ترش و پودر قند را به آن اضافه کنید.

مرحله نهم

این مخلوط را خوب هم بزنید تا مایع نسبتا رقیقی به دست آید. اگر سفت بود، کمی دیگر آب لیمو ترش به آن اضافه کنید. وقتی که نان کاملا خنک شد، این گلیز خوشمزه را روی آن بریزید و در ظرف مناسبی سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش نان لیمویی خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا