آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک بورجام خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک بورجام

کیک بوجارم، یک کیک شکلاتی لطیف و مرطوب است که با کرم خانگی تزیین می‌شود. این کیک ویژگی‌های خاص خود را دارد و نیازی به تزیینات فراوان ندارد. به خاطر رطوبت و طعمی که دارد، می‌تواند حس و طعمی متفاوت به مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بدهد. شما می‌توانید این کیک را به عنوان یک دسر خوشمزه یا کیک عصرانه در کافی شاپ‌ها تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مراحل تهیه این کیک خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم کیک بورجام
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
آب گرم ۱ فنجان کوچک
آرد یک و نیم لیوان و ۲ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ بسته
بکینگ پودر ۱ بسته
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای کرم
شیر دو و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
آرد ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
شکلات شیری ۴۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
شیر برای خیس کردن کیک ۲ فنجان کوچک
کرم شانتی (یا خامه فرم گرفته) ۲ بسته

آموزش کیک بورجام

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه و مخصوص بورجام، ابتدا باید خامه را آماده کنیم تا کمی خنک شود. برای این کار، شیر را به همراه شکر، آرد، نشاسته و پودر کاکائو در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. سپس مواد را خوب مخلوط می‌کنیم و بر روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کمی غلیظ شود.

“`html

و روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

سپس به‌طور مداوم آن را می‌پزیم تا خوب پخته و غلیظ شود. سپس شکلات‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. پس از این که شکلات‌ها کاملاً ذوب شد و مخلوط گردید، کرم را بپوشانیم تا خنک شود.

مرحله سوم

در این مرحله، یک کاسه مناسب را انتخاب کرده و تخم‌مرغ‌ها را درون آن می‌شکنیم. سپس شکر را به آن اضافه کرده و مواد را با همزن混 می‌کنیم تا رنگ تخم‌مرغ‌ها روشن شود. در نهایت، باید تخم‌مرغ‌ها روشن و کشدار شوند.

مرحله چهارم

تخم‌مرغ‌ها را با همزن در سرعت زیاد به مدت ۷ تا ۸ دقیقه می‌زنیم. سپس آب را به آن اضافه می‌کنیم و یک یا دو بار دیگر هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند. مواد خشک را با هم الک کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم و با کمک لیسک آن‌ها را ترکیب می‌کنیم.

مرحله پنجم

در یک ظرف بوجارم یا ظرف پیرکس مربع بزرگ، کاغذ روغنی بچینید. سپس مواد را به آرامی داخل قالب می‌ریزیم. این قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا بپزد. وقتی که به‌طور کامل پخته شد، آن را خارج می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس شیر را روی آن می‌ریزیم و کیک را با آن خیس می‌کنیم. کرم را دوباره با همزن می‌زنیم تا یکدست شود. سپس یک لایه از آن را روی کیک می‌مالیم. روی کیک را با ترافل‌های کوچک یا میوه‌های تازه تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا