مواد لازم

مواد لازم و آموزش گراتن کدو سبز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش گراتن کدو سبز

گراتن کدو سبز یک پیش غذای سالم و خوشمزه است که کربوهیدرات کمی دارد و بدون گلوتن است. این ویژگی‌ها آن را به غذایی عالی برای همه تبدیل می‌کند. شما می‌توانید این پیش غذای آسان را با مواد ساده و در زمان کوتاهی درست کنید. یکی از اجزای اصلی گراتن پنیر رنده شده است. این غذا به افرادی که رژیم غذایی خاص دارند توصیه می‌شود. برای یادگیری نحوه کامل تهیه گراتن کدو سبز، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم گراتن کدو سبز
کدو سبز ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری
پنیر ورقه‌ای گودا چند ورق
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
سینه مرغ ۱ عدد
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چای خوری

آموزش گراتن کدو سبز

مرحله اول

برای درست کردن گراتن کدو سبز، اول از همه، باید مرغ را بپزید. بنابراین، مرغ را به تکه‌های کوچک برش بزنید و همراه با فلفل دلمه‌ای خرد شده، مقداری سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و کمی روغن در یک تابه بریزید.

مرحله دوم

بعد از آن، تابه را روی حرارت قرار دهید و همه مواد را با هم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد. نیازی به اضافه کردن آب نیست زیرا مرغ خرد شده سریعاً می‌پزد.

مرحله سوم

کدوها را بشویید و به صورت باریک برش بزنید. در این دستور، ما کدو را مشابه لازانیای معمولی آماده می‌کنیم. فقط برش‌های باریک کدو را با ورقه‌های لازانیا تعویض می‌کنیم، چرا که کدو سبز حدود ۹۵ درصد آب دارد.

مرحله چهارم

باید کدوها را قبل از استفاده به نوعی بپزیم تا دوست نداشته باشند و غذا خراب نشود. برای پختن کدو روش‌های مختلفی وجود دارد که آسان‌ترین آن سرخ کردن است. ممکن است این روش خیلی رژیمی و خوشمزه نباشد.

مرحله پنجم

در این مرحله، اگرچه کدو به اندازه بادمجان روغن جذب نمی‌کند، اما اگر همین مقدار هم زیاد به نظر می‌رسد، می‌توانید کدوها را بدون روغن در یک تابه نچسب یا روی تابه گریل بپزید.

مرحله ششم

روش دیگری که می‌توانید انجام دهید این است که پس از برش زدن کدوها، آن‌ها را در یک سینی فر که کاغذ روغنی در آن انداخته‌اید، بچینید و با یک برس کم روغن زیتون روی سطح آن‌ها بزنید. کف ظرف فر را چرب کنید، کدوها را به نمک و فلفل و ادویه مورد علاقه خود آغشته کرده و در ظرف بچینید.

مرحله هفتم

این کدوها را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بپزند تا نرم شوند. بعد از آن، می‌توانید سس شیر و آرد را که قبلاً آماده کرده‌اید روی کدوها بریزید.

مرحله هشتم

در نهایت، روی گراتن پنیر رنده شده بپاشید و برای ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر ذوب و طلايي شود. بعد از آن گراتن کدو سبز را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.

“““html

مرحله هفتم

برای درست کردن سس بشامل، ابتدا آرد را در یک قابلمه کوچک می‌ریزیم و سپس شیر را به آن اضافه می‌کنیم. بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا سس غلیظ شود و شبیه فرنی شود. وقتی غلظت مورد نظر را به دست آوردیم، از روی حرارت برمی‌داریم و کمی نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. سپس سس را روی کدوها می‌ریزیم.

مرحله هشتم

پس از آن، روی سس را با پنیر گودا می‌پوشانیم و در صورت دلخواه، چند برش فلفل دلمه‌ای را نیز روی پنیر می‌چینیم. سپس این مایه را در فر که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه گرم کرده‌ایم، می‌گذاریم تا پخته شود. زمان پخت بستگی به ضخامت برش‌ها دارد.

مرحله نهم

چند دقیقه بعد کنترل می‌کنیم و اگر نیاز بود، برش‌ها را برمی‌گردانیم تا وقتی که طلایی و کمی خشک شود و خوب بپزد، را در فر نگه می‌داریم. سپس آن را در ظرفی مناسب برای سرو آماده می‌کنیم. اگر نمی‌خواهید درون گراتن از گوشت مرغ استفاده کنید،

مواد لازم و آموزش گراتن کدو سبز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله دهم

می‌توانید به جای آن از ترکیب قارچ، اسفناج، سیر و پنیر استفاده کنید که خیلی هم خوشمزه و هیجان‌انگیز است. نکته مهم این است که همیشه بعد از بیرون آوردن غذا از فر، اجازه دهیم حداقل یک ربع بماند و کمی خنک شود بعد آن را برش می‌زنیم.

مرحله یازدهم

با این کار، برش‌ها خیلی تمیز و زیبا در می‌آید و پنیر هم فرصت پیدا می‌کند که سفت شود و لایه‌ها را به هم بچسباند. برای روی گراتن هم از پنیر ورقه‌ای گودا استفاده می‌کنیم که به همین دلیل رنگ آن کمی زرد می‌شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا