طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کنوفه ترکی خوشمزه و مجلسی بدون فر در تابه (بسیار ساده)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم کنوفه ترکی

۴۰۰ گرم کادایف
۲۰۰ گرم کره
۲۵۰ گرم پنیر موزارلا

🍮برای شربت👇🏻
۲ لیوان شکر
۲ لیوان آب

طرز تهیه کنوفه ترکی بدون فر

روی کادایف های بریده شده کره رو ذوب کرده و میریزیم و با دست هم میزنیم .
داخل تابه چرب شده نصف کادایف هارو با دست باز میکنیم و میریزیم و فشار میدیم بعد روش پنیر رنده شده کنوفه رو میریزیم. باقی کادایف ها رو روی پنیر میریزیم و با دست فشار میدیم .سپس روی اجاق پشت و روشو میپزیم(
طبق ویدئو)
برای شربت شکر و آب رو مخلوط میکنیم و ۸_۹ دقیقه میجوشونیم .شربت ولرم شده رو روی کنوفه داغ میریزیم .شربت رو به میزان لازم بریزید من همه شربت رو نریختم. روش رو با پودر پسته تزیین می کنیم و سرو میکنیم.
نوش جان❤

‫0/5 ‫(0 نظر)

9 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا