طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود پخته خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

این نوع فلافل خانگی با نخود پخته شده تهیه می‌شود که طعم بسیار لذیذی دارد و با توجه به آماده بودن نخود، زمان کمتری برای پخت نیاز دارد. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای تهیه فلافل خانگی ساده با نخود پخته:

  • نخود پخته: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ (خرد شده)
  • سیر: ۳ حبه (رنده شده)
  • جعفری تازه: نصف پیمانه (خرد شده)
  • آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پودر زیره سبز: ۱ قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه و ادویه فلافل: به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود پخته:

  1. آماده‌سازی نخود: نخودهای پخته شده را با غذاساز یا گوشتکوب به صورت خمیری نرم له کنید تا به حالت خمیر درآید.
  2. ترکیب مواد: نخود له شده را با پیاز خرد شده، سیر رنده شده، جعفری خرد شده، تخم‌مرغ، آرد نخودچی، نمک، فلفل، زیره، زردچوبه و ادویه فلافل مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا به خمیری یکدست برسند.
  3. استراحت خمیر: خمیر را حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا چسبندگی آن بیشتر شده و مواد به خوبی ترکیب شوند.
  4. شکل‌دهی و سرخ کردن: پس از استراحت، خمیر را به شکل توپ‌های کوچک یا گرد فشرده کنید. روغن را در تابه گرم کنید و فلافل‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن‌ها طلایی و ترد شود.
  5. سرو فلافل: فلافل خانگی ساده با نخود پخته را به همراه نان تازه، سبزیجات و انواع سس‌ها سرو کنید.

نکات مهم در تهیه فلافل خانگی ساده با نخود پخته:

  • استفاده از نخود پخته شده موجب می‌شود فلافل‌ها بافت نرم‌تری داشته باشند.
  • اگر خمیر شل شد، می‌توانید مقدار آرد نخودچی را بیشتر کنید.
  • ادویه‌ها به فلافل عطر و طعم خاصی می‌بخشند؛ پیشنهاد می‌شود حتماً از آن‌ها استفاده کنید.

سوالات متداول:

آیا می‌توان نخود پخته را از شب قبل آماده کرد؟
بله، می‌توانید نخود پخته شده را از شب قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید.

آیا استفاده از تخم‌مرغ در این دستور ضروری است؟
خیر، تخم‌مرغ به چسبندگی کمک می‌کند اما می‌توانید آن را حذف کرده و آرد نخودچی بیشتری استفاده کنید.

آیا می‌توان فلافل‌ها را در فر پخت؟
بله، می‌توانید فلافل‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سالم‌تر باشند.

 

آرشیو تمام رسپی های فلافل رضیم :

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ساده به سبک بازاری ها

طرز تهیه فلافل گوشت (چرخ کرده)

طرز تهیه فلافل دال عدس

طرز تهیه فلافل مرغ پیتزایی

طرز تهیه فلافل قارچ و پنیر

طرز تهیه فلافل فریزری

طرز تهیه فلافل فست فودی

طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود پخته خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

طرز تهیه فلافل فوری

طرز تهیه فلافل عربی اصل

طرز تهیه فلافل عراقی

طرز تهیه فلافل عدس

طرز تهیه فلافل عدس قرمز

طرز تهیه فلافل با پیمانه

طرز تهیه فلافل خوشمزه بندری

طرز تهیه فلافل خانم گلاور

طرز تهیه فلافل حجم زیاد

طرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی

طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود پخته

طرز تهیه فلافل حبوبات

طرز تهیه فلافل ترکیه‌ای

طرز تهیه فلافل ترد و پفکی

طرز تهیه فلافل آبادانی اصیل

طرز تهیه فلافل با غذاساز

طرز تهیه فلافل برای صد نفر

طرز تهیه فلافل خیابانی

طرز تهیه فلافل وا نره

طرز تهیه فلافل هندی

طرز تهیه فلافل هویج

طرز تهیه فلافل هفت چنار

طرز تهیه فلافل هراتی

طرز تهیه فلافل گیاهی

طرز تهیه فلافل مصری

طرز تهیه فلافل گیلانی

طرز تهیه فلافل مرغ و نخود

طرز تهیه فلافل گوشت مرغ

طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

طرز تهیه فلافل گوجه

طرز تهیه فلافل کرمانشاهی

طرز تهیه فلافل کنجدی

طرز تهیه فلافل گردویی

طرز تهیه فلافل کدوی سبز

طرز تهیه فلافل قمی

طرز تهیه فلافل قالبی

طرز تهیه فلافل لپه

طرز تهیه فلافل لبو

طرز تهیه فلافل سوئدی

طرز تهیه فلافل سوخاری

طرز تهیه فلافل رشتی

طرز تهیه فلافل سبز

طرز تهیه فلافل سبزیجات

طرز تهیه فلافل رژیمی

طرز تهیه فلافل در هواپز

طرز تهیه فلافل در منزل

طرز تهیه فلافل با ذرت

طرز تهیه فلافل در سرخ کن بدون روغن

طرز تهیه فلافل در فر

طرز تهیه فلافل اهوازی اصیل

طرز تهیه فلافل افغانی

طرز تهیه فلافل همدانی

‫0/5 ‫(0 نظر)

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا