طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فلافل هندی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

فلافل هندی یکی از انواع خاص فلافل است که به دلیل ادویه‌های تند و عطری خاص، طعمی متفاوت دارد و برای دوستداران غذاهای تند بسیار جذاب است. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای تهیه فلافل هندی:

  • نخود: ۲۵۰ گرم (از شب قبل خیس‌خورده)
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ (خرد شده)
  • سیر: ۳ حبه (رنده شده)
  • زنجبیل تازه: ۱ قاشق چای‌خوری (رنده شده)
  • جعفری یا گشنیز تازه: نصف پیمانه (خرد شده)
  • آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پودر کاری، پودر زیره سبز، و زردچوبه: هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل چیلی: به مقدار دلخواه
  • پودر تخم گشنیز و پودر دارچین: هر کدام نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه فلافل هندی:

  1. آماده‌سازی نخود: نخودها را از شب قبل در آب خیس کنید تا نرم شوند و سپس آب آن‌ها را خالی کرده و نخودها را با غذاساز یا چرخ گوشت له کنید.
  2. ترکیب مواد: نخود له‌شده را با پیاز خرد شده، سیر رنده شده، زنجبیل رنده شده، جعفری یا گشنیز، آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری، زیره، زردچوبه، پودر فلفل چیلی، تخم گشنیز و دارچین مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید تا خمیری یکدست به دست آید.
  3. استراحت خمیر: خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و فلافل‌ها هنگام سرخ شدن نشکنند.
  4. شکل‌دهی و سرخ کردن: خمیر را از یخچال خارج کرده و به شکل توپ‌های کوچک یا گرد فشرده کنید. روغن را در تابه گرم کنید و فلافل‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن‌ها طلایی و ترد شود.
  5. سرو فلافل: فلافل هندی را به همراه نان تازه، سبزیجات، و سس تند یا ماست سرو کنید.

نکات مهم در تهیه فلافل هندی:

  • زنجبیل و ادویه کاری به فلافل عطر و طعم خاص هندی می‌بخشند؛ بهتر است این ادویه‌ها را به مقدار کافی استفاده کنید.
  • آرد نخودچی به چسبندگی خمیر کمک می‌کند؛ در صورت نیاز، مقدار آن را تنظیم کنید.
  • پودر فلفل چیلی به فلافل تندی خاصی می‌دهد؛ اگر طعم تند دوست ندارید، می‌توانید آن را کمتر استفاده کنید.

سوالات متداول:

آیا می‌توان به جای زنجبیل تازه از زنجبیل خشک استفاده کرد؟
بله، می‌توانید از پودر زنجبیل خشک استفاده کنید، اما زنجبیل تازه عطر بیشتری دارد.

آیا می‌توان فلافل هندی را در فر پخت؟
بله، می‌توانید فلافل‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

آیا ادویه‌های دیگر هندی را می‌توان به این دستور اضافه کرد؟
بله، می‌توانید به این دستور ادویه‌هایی مانند گرام ماسالا یا زعفران اضافه کنید تا طعم هندی بیشتری به فلافل بدهید.

 

آرشیو تمام رسپی های فلافل رضیم :

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ساده به سبک بازاری ها

طرز تهیه فلافل گوشت (چرخ کرده)

طرز تهیه فلافل دال عدس

طرز تهیه فلافل مرغ پیتزایی

طرز تهیه فلافل قارچ و پنیر

طرز تهیه فلافل فریزری

طرز تهیه فلافل فست فودی

طرز تهیه فلافل هندی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

طرز تهیه فلافل فوری

طرز تهیه فلافل عربی اصل

طرز تهیه فلافل عراقی

طرز تهیه فلافل عدس

طرز تهیه فلافل عدس قرمز

طرز تهیه فلافل با پیمانه

طرز تهیه فلافل خوشمزه بندری

طرز تهیه فلافل خانم گلاور

طرز تهیه فلافل حجم زیاد

طرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی

طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود پخته

طرز تهیه فلافل حبوبات

طرز تهیه فلافل ترکیه‌ای

طرز تهیه فلافل ترد و پفکی

طرز تهیه فلافل آبادانی اصیل

طرز تهیه فلافل با غذاساز

طرز تهیه فلافل برای صد نفر

طرز تهیه فلافل خیابانی

طرز تهیه فلافل وا نره

طرز تهیه فلافل هندی

طرز تهیه فلافل هویج

طرز تهیه فلافل هفت چنار

طرز تهیه فلافل هراتی

طرز تهیه فلافل گیاهی

طرز تهیه فلافل مصری

طرز تهیه فلافل گیلانی

طرز تهیه فلافل مرغ و نخود

طرز تهیه فلافل گوشت مرغ

طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

طرز تهیه فلافل گوجه

طرز تهیه فلافل کرمانشاهی

طرز تهیه فلافل کنجدی

طرز تهیه فلافل گردویی

طرز تهیه فلافل کدوی سبز

طرز تهیه فلافل قمی

طرز تهیه فلافل قالبی

طرز تهیه فلافل لپه

طرز تهیه فلافل لبو

طرز تهیه فلافل سوئدی

طرز تهیه فلافل سوخاری

طرز تهیه فلافل رشتی

طرز تهیه فلافل سبز

طرز تهیه فلافل سبزیجات

طرز تهیه فلافل رژیمی

طرز تهیه فلافل در هواپز

طرز تهیه فلافل در منزل

طرز تهیه فلافل با ذرت

طرز تهیه فلافل در سرخ کن بدون روغن

طرز تهیه فلافل در فر

طرز تهیه فلافل اهوازی اصیل

طرز تهیه فلافل افغانی

طرز تهیه فلافل همدانی

‫0/5 ‫(0 نظر)

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا