طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فلافل گیاهی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

فلافل گیاهی یک گزینه عالی و سالم برای دوستداران غذاهای گیاهی و وگان است. این نوع فلافل بدون تخم‌مرغ و مواد حیوانی تهیه می‌شود و به دلیل استفاده از ادویه‌ها و سبزیجات، طعمی خوشمزه و دلپذیر دارد. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای تهیه فلافل گیاهی:

  • نخود: ۳۰۰ گرم (از شب قبل خیس‌خورده)
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ (خرد شده)
  • سیر: ۳ حبه (رنده شده)
  • جعفری تازه: نصف پیمانه (خرد شده)
  • گشنیز تازه: نصف پیمانه (خرد شده)
  • آرد نخودچی: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه و پودر زیره سبز: هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل قرمز: به مقدار دلخواه (برای طعم تند)
  • روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه فلافل گیاهی:

  1. آماده‌سازی نخود: نخودها را از شب قبل خیس کنید و سپس آب آن‌ها را خالی کرده و نخودها را با غذاساز یا چرخ گوشت به خمیری نرم تبدیل کنید.
  2. ترکیب مواد: نخود له‌شده را با پیاز خرد شده، سیر رنده شده، جعفری و گشنیز خرد شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سبز، تخم گشنیز و پودر فلفل قرمز مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
  3. استراحت خمیر: خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و فلافل‌ها هنگام سرخ شدن نریزند.
  4. شکل‌دهی و سرخ کردن: خمیر را از یخچال خارج کرده و به شکل توپ‌های کوچک یا گرد فشرده کنید. روغن را در تابه گرم کنید و فلافل‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن‌ها طلایی و ترد شوند.
  5. سرو فلافل: فلافل گیاهی را به همراه نان تازه، سبزیجات و سس تاهینی یا سس مخصوص گیاهی سرو کنید.

نکات مهم در تهیه فلافل گیاهی:

  • برای چسبندگی بهتر، می‌توانید مقدار آرد نخودچی را تنظیم کنید تا فلافل‌ها هنگام سرخ شدن نشکنند.
  • ترکیب جعفری و گشنیز عطر و طعمی خاص به فلافل می‌بخشد؛ بهتر است از این سبزیجات به میزان کافی استفاده کنید.
  • در صورت تمایل به طعم تندتر، فلفل قرمز بیشتری به خمیر اضافه کنید.

سوالات متداول:

آیا می‌توان فلافل گیاهی را در فر تهیه کرد؟
بله، می‌توانید فلافل‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

آیا می‌توان از نخود کنسروی استفاده کرد؟
بله، اما نخود خام خیس‌خورده طعم و بافت بهتری به فلافل می‌بخشد و توصیه می‌شود از نخود خیس‌خورده استفاده کنید.

آیا می‌توان از سبزیجات دیگری به جای جعفری و گشنیز استفاده کرد؟
بله، می‌توانید ترکیب سبزیجات را بر اساس ذائقه خود تغییر دهید، اما این دو سبزی برای عطر و طعم بهتر توصیه می‌شوند.

 

آرشیو تمام رسپی های فلافل رضیم :

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ساده به سبک بازاری ها

طرز تهیه فلافل گوشت (چرخ کرده)

طرز تهیه فلافل دال عدس

طرز تهیه فلافل مرغ پیتزایی

طرز تهیه فلافل قارچ و پنیر

طرز تهیه فلافل فریزری

طرز تهیه فلافل فست فودی

طرز تهیه فلافل گیاهی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

طرز تهیه فلافل فوری

طرز تهیه فلافل عربی اصل

طرز تهیه فلافل عراقی

طرز تهیه فلافل عدس

طرز تهیه فلافل عدس قرمز

طرز تهیه فلافل با پیمانه

طرز تهیه فلافل خوشمزه بندری

طرز تهیه فلافل خانم گلاور

طرز تهیه فلافل حجم زیاد

طرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی

طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود پخته

طرز تهیه فلافل حبوبات

طرز تهیه فلافل ترکیه‌ای

طرز تهیه فلافل ترد و پفکی

طرز تهیه فلافل آبادانی اصیل

طرز تهیه فلافل با غذاساز

طرز تهیه فلافل برای صد نفر

طرز تهیه فلافل خیابانی

طرز تهیه فلافل وا نره

طرز تهیه فلافل هندی

طرز تهیه فلافل هویج

طرز تهیه فلافل هفت چنار

طرز تهیه فلافل هراتی

طرز تهیه فلافل گیاهی

طرز تهیه فلافل مصری

طرز تهیه فلافل گیلانی

طرز تهیه فلافل مرغ و نخود

طرز تهیه فلافل گوشت مرغ

طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

طرز تهیه فلافل گوجه

طرز تهیه فلافل کرمانشاهی

طرز تهیه فلافل کنجدی

طرز تهیه فلافل گردویی

طرز تهیه فلافل کدوی سبز

طرز تهیه فلافل قمی

طرز تهیه فلافل قالبی

طرز تهیه فلافل لپه

طرز تهیه فلافل لبو

طرز تهیه فلافل سوئدی

طرز تهیه فلافل سوخاری

طرز تهیه فلافل رشتی

طرز تهیه فلافل سبز

طرز تهیه فلافل سبزیجات

طرز تهیه فلافل رژیمی

طرز تهیه فلافل در هواپز

طرز تهیه فلافل در منزل

طرز تهیه فلافل با ذرت

طرز تهیه فلافل در سرخ کن بدون روغن

طرز تهیه فلافل در فر

طرز تهیه فلافل اهوازی اصیل

طرز تهیه فلافل افغانی

طرز تهیه فلافل همدانی

‫0/5 ‫(0 نظر)

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا