طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر
طرز تهیه نان ذرت تابه ای خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

طرز تهیه نان ذرت تابه ای
۱) ۲ عدد تخم مرغ
۲) ۲ ق.غ ماست
۳) یک ق.م بکینگ پودر
۴) ۲ ق.غ روغن زیتون
۵) یک لیوان چای خوری آرد ذرت
۶) یک ق.چ نمک
طرز تهیه نان ذرت تابه ای
تخم مرغ ها رو داخل ظرفی بشکنید و هم بزنید . ماست و روغن زیتون رو اضافه کنید آرد ذرت رو هم اضافه کنید و با همزن هم بزنید وقتی یکنواخت شد نمک رو هم اضافه کنید و سپس در یک تابه ی نچسب بریزید و اگر احتمال داره به تابه بچسبه کف و دیواره های تابه رو روغن بزنید در ظرف رو بزارید و با شعله ی کم ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید وقتی روش بسته شد و روزنه هایی ظاهر شد در ظرف رو بردارید با دقت برگردونید و سپس ۵ الی ۶ دقیقه اجازه بدید سمت دیگه پخته بشه سپس از روی اجاق برداید و داغ داغ سرو کنید .
نوش جان 😋
من که از عکسش عاشقش شدم😉😉🙂
دلموووون خواست😍👍🏻
واقعا رسپی فوق العاده ای هست 🤩 👏🏻 😊 👍🏻
چقدر جذابه
خدا ازت میگذره ؟ :)😋
گشنم شد عکس و دیدم ????????
عالی شده
👏👏👏❤️
عالیشد😍😍
بی نظیره 😍
من درست کردم خیلی هم طعم عالی ای داشت 👏❤
عالی شده😍