طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه نان ذرت تابه ای خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه نان ذرت تابه ای

۱) ۲ عدد تخم مرغ
۲) ۲ ق.غ ماست
۳) یک ق.م بکینگ پودر
۴) ۲ ق.غ روغن زیتون
۵) یک لیوان چای خوری آرد ذرت
۶) یک ق.چ نمک

طرز تهیه نان ذرت تابه ای

تخم مرغ ها رو داخل ظرفی بشکنید و هم بزنید . ماست و روغن زیتون رو اضافه کنید آرد ذرت رو هم اضافه کنید و با همزن هم بزنید وقتی یکنواخت شد نمک رو هم اضافه کنید و سپس در یک تابه ی نچسب بریزید و اگر احتمال داره به تابه بچسبه کف و دیواره های تابه رو روغن بزنید در ظرف رو بزارید و با شعله ی کم ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید وقتی روش بسته شد و روزنه هایی ظاهر شد در ظرف رو بردارید با دقت برگردونید و سپس ۵ الی ۶ دقیقه اجازه بدید سمت دیگه پخته بشه سپس از روی اجاق برداید و داغ داغ سرو کنید .
نوش جان 😋

‫0/5 ‫(0 نظر)

12 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا