رضیم
رضیم
چگونه کباب کوبیده پفکی درست کنیم ( 2 نکته ساده)

چگونه کباب کوبیده پفکی درست کنیم ( 2 نکته ساده)

چگونه کباب کوبیده پفکی درست کنیم

کباب کوبیده غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که یکی از معروف ترین و قدیمی ترین غذا های ایرانی است. برای پخت این غذای خوشمزه نیاز است تمامی نکات و ترفند های آن را رعایت کنید تا کباب کوبیده های پفکی و بسیار خوشمزه ای، مانند رستوران ها تهیه کنید.

در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما دستور پخت کوبیده پفکی را به صورت کامل و به همراه نکات مهم توضیح دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم جهت پخت کباب کوبیده پفکی

گوشت مخلوط                                    ۸۰۰ گرم

پیاز آب گرفته                                    ۲۰۰ گرم

دنبه تازه گوسفندی                             ۱۰۰ گرم

نمک                                     ۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر                             ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه                                  به اندازه دلخواه

زعفران دم کرده                       ۴ قاشق غذاخوری

کره                                                   ۵۰ گرم

طرز تهیه کباب کوبیده پفکی

ابتدا گوشت و دنبه چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ای که آب آن را از قبل گرفته اید، نمک، فلفل، زعفران دم کرده و بکینگ پودر داخل کاسه ای بزرگ بریزید، سپس تمامی مواد را به خوبی ورز دهید.

سپس روی مواد سلفون بکشید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس بعد از آنکه مواد را از یخچال بیرون بیاورید، دو مرتبه به مدت 2 دقیقه ورز دهید.

بعد از این که مواد را به خوبی ورز دادید به اندازه یک پرتقال از مواد را برداشته و به روی سیخ قرار دهید.

سپس مواد را به خوبی به روی سیخ پخش کنید و با فشار انگشتان خود به روی کباب کوبیده رد بیاندازید.

سپس برای پخت کوبیده ها ابتدا حرارت زیاد باشد تا گوشت ها جمع شوند بعد از آن حرارت را کم کنید تا به دل پخته شوند. در حین پخت به روی کوبیده ها مقداری کره بزنید.

برای پفکی شدن کوبیده

یکی از مواردی که باعث پفکی شدن کوبیده می شود، اضافه کردن بکینگ پودر است. بکینگ پودر باعث می شود تا مقداری کباب کوبیده ها حالتی پفکی و ترد به خود بگیرند. در صورتی که قصد نداشتید کوبیده پفکی درست کنید می توانید بکینگ پودر را حذف کنید.

سخن آخر

کباب کوبیده غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است. برای اینکه کوبیده های پفکی داشته باشید باید به غذا مقداری بکینگ پودر اضافه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *