رضیم
رضیم
مهمترین دلیل خانم ها برای معمار شدن چیست؟

مهمترین دلیل خانم ها برای معمار شدن چیست؟

هدف معماری

هدف و منظور معماری بهبود زندگی انسان‌ها است. برای تمامی فعالیت‌های زندگی فضاهای بی انتها و شادی به وجود آورید. گوناگونی این فضاها این امکان را دارد به اندازه خود زندگی متنوع باشد. معماران بسیار بیشتر از طراحی ساختمان‌ها یا کل اجتماعات وظیفه بزرگتری را بر عهده دارند. معماران با طیف گیج کننده‌ای از مشتریان و علاقه مندان همکاری می‌کنند.

چرا معماری؟

زیباترین جنبه رشته معماری به عنوان یک تخصص این است که این رشته می‌تواند، پذیرای فردیت هر شخص باشد. معماری به شما کمک می‌کند که ذهنتان خلاق شود.
معماران می‌آموزند که در بیان فکر خود عملکرد بسیار خوبی داشته باشند.
در زمینه اقتصادی، بهترین طراحی معماری، طرحی است که هزینه بالایی نداشته باشد، ولی همچنان جریان اقتصادی را ادامه می‌دهد.
معماری می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی کمک کند. معمـاران به شیوه‌ای که انتظارش را نداریم هنر، خلاقیت و زیبایی را در زندگی ما به ارمغان می‌آورند. در حقیقت، مطالعات ارائه دهنده این است که فضاها با معماری و طراحی خوب، جوامع قوی تری با محله ها و مشاغل سالم به وجود می‌آورند.
معماری خوب باعث پیشرفت اجتماعی نیز می‌شود. معماری به فرهنگ ما این فرصت را می‌دهد به گونه‌ای پیشرفت کند که نتوانیم آن را پیش بینی کنیم. این یکی از هیجان انگیزترین جنبه‌های معماری و طراحی است. معماری خوب با گذشت زمان پیشرفت می‌کند و ما را ترغیب می‌نماید تا عادات سالم‌تر و کارآمدتری را در نظر بگیریم.
رشته معماری سختی‌های خودش را دارد، ولی با این وجود به خاطر پویایی در تجربیاتی که کسب می‌کنید، فرح‌بخش و هیجان‌انگیز است. دانش‌ها و نظریه‌ها از دیگر رشته‌ها به معماری راه می‌یابند. به خاطر طیف گسترده دانشی که معماری در خود جای می‌دهد، شما علاوه بر اینکه مجموعه گسترده‌ای از موضوعات گوناگون را در رشته معماری فرا می‌گیرید، می‌توانید موضوعات متنوعی از مطالعات محیطی گرفته تا علوم کامپیوتر را اخذ نمایید.

معماری و فرهنگ

معماری چیزی فراتر از محیط ساخته شده است و آن بخشی از فرهنگ ما است. معماری به عنوان ارائه‌ای از اینکه چگونه خودمان را می‌بینیم و همچنین چگونگی دید ما نسبت به جهان است.
معماری همیشه زمینه و سن فرهنگی که در آن تولید می‌شود را منعکس می‌کند. معماری محصول فرهنگی است که برای آن طراحی شده است. معماران همیشه سعی کرده‌اند تصویر بزرگ‌تری از رابطه موجود بین معماری و فرهنگ را منعکس کنند. این رابطه سال‌ها مورد مطالعه قرار گرفته است. این امر صرف نظر از نوع ساختار ساخته شده اتفاق می‌افتد.
اگر احساس می‌کنید که انسان خلاقی هستید و علاقه به کشیدن طرح‌های مختلف و درس‌های هندسه و همچنین قدرت تجسم بالایی دارید از نشانه‌های مهندسی معماری می‌باشد رشته معماری تلفیق محاسبات مهندسی و خلاقیت هنر است پس لازم است که هر دوی این موارد را داشته باشید.

به عنوان معمار زن چطور باید وارد بازار کار شوم؟

ابتدا باید عرض کنیم که برای ورود به بازار کار معماری مهم‌ترین چیزی که نیاز است داشته باشید ذوق و خلاقیت و توانایی تصویرسازی برای خلق یک اثر و پروژه معماری است. شما در دوران دانشگاه می‌توانید پروژه‌های دانشجویی بگیرید و علاوه بر درآمدزایی، باعث می‌شود تا رزومه و پوتفولیوی خود را درست کنید. بعد از اتمام تحصیل، ابتدا باید حیطه کاری خود را مشخص کنید که بیشتر به کارهای ترسیمی مثل نقشه‌کشی، یا کارهای پشت سیستمی مثل مدل‌سازی یا به کارهای اجرایی علاقه‌مند هستید.
اگر تمایلی به کار در فضای کاری بصورت حضوری ندارید می‌توانید با کسب مهارت‌های نرم افزاری و قرار دادن پورتفولیوی معماری خود در سایت‌های فریلنسری، بصورت دورکاری پروژه بگیرید و کسب درآمد کنید. که آکادمی دارک آفیس به شما این امکان را می‌دهد که با یادگیری کاربردی و پروژه محور آموزش‌های نرم افزاری بتوانید به تسلط در نرم افزار موردنظر خود برسید.
در صورتی که علاقه به کار حضوری دارید معماری شاخه‌های فراوانی دارد مثل:

  • معماری منظر که به طراحی فضاهای باز می‌پردازد.
  • معماری داخلی که به دیزاین تمام فضاهای داخلی از جمله خانه، مهدکودک، دفترکار، بیمارستان، کافه رستوران و… می‌پردازد.
  • نقشه‌کشی که پلان‌های اجرایی یک پروژه رو ترسیم می‌کند.
  • نظارت بر مراحل اجرای پروژه یا خرید مصالح برای آن که نیازمند شناخت کافی از مواد و مصالح موجود در بازار است.

تری‌دی آرتیست که مسئولیت مدل‌سازی کردن پروژه را بر عهده دارد و ….که خانم‌ها با روحیه زیبایی شناسی، نیازسنجی و نکته‌بین بودن‌شان نسبت به مسائل می‌توانند در این رشته و شاخه‌های مربوط به آن بسیار موفق ظاهر شوند.

سلب مسئولیت

این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط رضیم تأیید و یا رد نمی‌شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی