رضیم
رضیم
چگونه سس همبرگر درست کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه سس همبرگر درست کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه سس همبرگر درست کنیم ؟

سس همبرگر یکی از خوشمزه ترین چاشنی هایی است که برای سرو همبرگر می توانید تهیه نمایید. جهت تهیه این سس نیاز است که هر یک از مواد را طبق حجم گوشت مورد استفاده قرار دهید. هر یک از موادی که جهت تهیه این غذا مورد استفاده قرار می گیرند را باید آماده کنید تا بتوانید در کمترین بازه زمانی سس را جهت سرو غذا میل نمایید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد مورد نیاز برای تهیه سس همبرگر

برای تهیه سس همبرگر به سس خردل، سس کچاپ، سس مایونز، خیارشور، پودر پیاز، پودر سیر، پودر آویشن، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پیاز نیاز دارید. ابتدا باید سس مایونز را همراه با سس کچاپ و سس خردل ترکیب کرده و به خوبی مخلوط نماییم. ترکیب این سس ها باید به گونه ای باشد که به طور کامل یکدست گردند. پس از آن پیاز را رنده کرده و به کاسه اضافه نمایید. در این مرحله باید خیارشور ها را رنده کرده و به کاسه اضافه نمایید. در ادامه می توانید پودر آویشن، پودر سیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز و … را اضافه کنید.

مواد سس همبرگر را به طور کامل با یکدیگر ترکیب نمایید. اگر مایل هستید سس طعم تندی داشته باشد می توانید اندازه فلفل قرمز و فلفل سیاه را تا حدودی بیشتر کنید. می توانید یک تکه زنجبیل تازه درون مواد رنده نمایید و به سس اضافه نمایید. بسیاری از افراد از پودر زنجبیل برای تند کردن سس استفاده می کنند. بعد از اینکه تمامی مواد را با یکدیگر ترکیب کردید باید به آنها استراحت دهید تا طعم آنها به خورد یکدیگر برود. شما می توانید موادی که درون کاسه قرار گرفته اند را حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مناسبی به دست آورند.

نکاتی در مورد تهیه سس همبرگر

جهت تهیه سس همبرگر باید نکات اصلی آماده ‌سازی این سس را یاد بگیرید. تمامی موادی که مربوط به تهیه این سس بود را در این مطلب برای شما توضیح دادیم. بر همین اساس شما می توانید بهترین سس را برای سرو همبرگر آماده کنید. دقت داشته باشید که اندازه هر یک از مواد مورد نیاز برای تهیه سس باید مناسب باشد تا مزه سس بهتر شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *