رضیم
رضیم
چگونه همبرگر پف میکند ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه همبرگر پف میکند ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه همبرگر پف میکند ؟

همبرگر یکی از غذاهای محبوب می باشد که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند. شما می توانید برای تهیه این غذا مواد مورد نیاز را آماده کنید و در کمترین بازه زمانی آن را در منزل سرو نمایید. رازهای زیادی برای تهیه این غذای خانگی وجود دارد که هر یک از آنها را باید یاد بگیرید. پف کردن این غذا یکی از مهم ‌ترین نکاتی است که افراد به آن توجه می کنند.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

روش های پف کردن همبرگر

برخی از افراد مایل هستند گوشت همبرگر پف کند تا طعم بهتری داشته باشد. یکی از مهمترین نکاتی که برای پف کردن گوشت این غذا اهمیت دارد استفاده از گوشت تازه است. خوشمزه ‌ترین برگرها زمانی سرو می گردند که گوشت گوساله تازه برای تهیه آنها استفاده شود. استفاده کردن از گوشت چرخ کرده آماده برای تهیه این غذا مناسب نیست. گوشت چرخ کرده آماده بافت مناسبی ندارد و شما بهتر است که خودتان گوشت تازه گوساله را چرخ کرده و سپس آن را برای پخت برگر استفاده کنید.

یکی از مهمترین نکات دیگری که برای تهیه همبرگر باید به آن دقت داشته باشید این است که تمامی مواد را سرد نگه دارید. تا زمانی که برگر را برای پخت روی حرارت قرار نداده اید باید آن را درون یخچال نگه دارید. گرمای پیش از اندازه مواد اصلی برگر، موجب از بین رفتن بافت منسجم غذا می شود. گرما امکان دارد چربی ها را کشدار نماید و به همین دلیل مزه غذا لذیذ نشود. چربی گوشت موجب لذیذتر شدن غذا خواهد شد.

نکاتی در مورد پف کردن همبرگر

گوشت همبرگر را نباید بیش از اندازه ورز دهید. ورز دادن گوشت یکی از اشتباهاتی است که برخی از افراد انجام می دهند. برای تهیه برگر خوشمزه و لذیذ باید از گوشت تازه استفاده نمایید. برگرها را می توانید در ماهیتابه درست کنید. دقت داشته باشید که زمان تهیه برگر خوشمزه، تا زمانی که برگر شکل نگرفته است به آن نمک اضافه نکنید. در صورتی که نمک زیادی را برای تهیه این غذا استفاده کنید امکان دارد شکل آن مناسب نشود. شکل این غذا بسیار مهم می باشد. تقسیم کردن گوشت چرخ کرده به صورت مساوی موجب می گردد که تمامی برگرها شکل یکنواخت داشته باشند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *