رضیم
رضیم
چگونه پاستیل را از قالب جدا کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه پاستیل را از قالب جدا کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه پاستیل را از قالب جدا کنیم ؟

اگر می خواهید پاستیل را از ظرف خارج کنید باید ابتدا جنس ظرف را بررسی نمایید. امروزه بسیاری از افراد این خوراکی خوشمزه را در منزل تهیه می کنند. ظرف های متفاوتی را به عنوان قالب می ‌توانید برای تهیه این خوراکی خوشمزه مورد استفاده قرار دهید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

جدا کردن پاستیل از ظروف متفاوت

جهت جدا کردن پاستیل از قالب های پلاستیکی و سیلیکونی باید چندین نکات مهم را در نظر بگیرید. بعد از اینکه خوراکی مدنظر به طور کامل سفت شد باید آن را از یخچال خارج نمایید. حدود ۱۵ الی ۲۰ ثانیه قالب را روی بخار آب قرار دهید. همچنین می توانید ظرف بزرگتری از قالب را با آب گرم پر کنید و سپس قالب را حدود ۱۵ تا ۲۰ ثانیه در آب گرم نگه دارید. دقت داشته باشید که سطح آب ۲ الی ۳ سانتی متر باید پایین تر از لبه قالب باشد. لبه های قالب را با دست فشار دهید و با استفاده از نوک چاقو یا خلال دندان قالب را از مواد جدا نمایید. در انتها بشقاب و ظرف مد نظر برای سرو این خوراکی را تا حدودی نم دار نمایید تا خوراکی به آن نچسبد.

یکی از مهم ‌ترین ظروفی که برای تهیه پاستیل استفاده می شود قالب های فلزی هستند. فلز حساسیت زیادی به گرما دارد. جهت جدا کردن خوراکی از قالب های فلزی می توانید از حوله و سشوار گرم استفاده نمایید. بشقاب و ظرف مد نظرتان را باید نم دار نمایید و سپس آن را روی دهانه قالب فلزی بگذارید. قالب را روی بشقاب برگردانید و پس از آن با استفاده از حوله ای که گرم کرده اید، روی  قالب را بپوشانید و حدود یک دقیقه صبر کنید تا خوراکی از قالب جدا گردد. به جای حوله گرم می توانید از سشوار در این مرحله استفاده نمایید.

جدا کردن پاستیل از ظرف های شیشه ای

برای جدا کردن پاستیل از قالب های شیشه ای و پیرکس باید دمای ظرف را تغییر دهید. قرار دادن قالب های شیشه ای در آب گرم موجب تغییر ناگهانی دمای ظرف می شود و ظرف می شکند. به همین دلیل قالب های شیشه ای را بعد از اینکه از یخچال خارج کردید چند دقیقه در دمای محیط بگذارید و سپس آن را در معرض گرما قرار دهید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *