رضیم
رضیم
طرز تهیه پیتزا سیر و استیک

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه پیتزا سیر و استیک

متن ویدئو طرز تهیه پیتزا سیر و استیک

سلام من معراج هستم برای پیتزا سیر و استیک چهار تا پنج حبه سیر رو به صورت پوره در بیارید دو قاشق چای خوری سویا سس یک نیم قاشق چای خوری سرکه بالزامیک سه الی چهار قاشق چای خوری روغن زیتون دو قاشق غذاخوری جعفری خورد شده فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری و همچنین نمک نصف قاشق چای خوری هم بزنید و برای منینیته گوشت آماده کنید سیصده گرم گوشته راسته یا فیله گوساله رو تا جایی که امکان داره به صورت نازک برش بزنید ببینید به همین نازکی با بیفتک کوب یا همون پشت چاقو یک ردیف به این صورت دوباره بر گردونید و یک ردیفه دیگه به این صورت ساطوری کنید گوشت رو یک الی دو ساعت داخل این سس مزه دار کنید .

دوباره دو حبه سیر نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری نمک یک قاشق غذاخوری جفعری تازه کامل بکوبید بعد از اون روغن زیتون که مقدارش دو قاشق غذاخوری هست رو بهش اضافه کنید از این سس برای مزه دار کردن خمیرمون استفاده می­کنیم خمیر پیتزا رو قبلا به صورت کامل آموزش دادم لینکش رو بالا سمت راست می­زارم برید ببینید و درست بکنید با فرچه سسی که درست کردیم رو روی خمیر کامل پهن می­کنیم بعد از اون یک قاضق غذاخوری سس کچاپ یک قاشق غذاخوری سس فلفل تند به این صورت روی خمیر پهن کنید خیلی کم پنیر پیتزا رو روی خمیر بریزید بعد از اون قارچ­ها رو به مقدار دالخواهتون روی خمیر بچینید روی قارچ­ها رو با پنیر پیتزا پر بکنید تقریبا دویست گرم برای هر سینی کفایت می­کنه بعد از اون گوشت­ها رو که مزه دار شدن روی پنیر به این صورت قرار بدید توجه داشته باشید با اون مقداری که بهتون اعلام کردم دو تا سینی فر رو کامل می­تونید با پیتزا پر بکنید درجه فر رو روی صد و هشتاد به مدتی که کامل برشته بشه پیتزاتون امیدوارم از این ویدیو لذت برده باشین ممنون که تا اینجا همراهم بودید سابسکرایب یادتون نره همیشه موفق و پیروز باشید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پیتزا سیر و استیک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *