رضیم
رضیم
چرا پاستا سفت میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا پاستا سفت میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا پاستا سفت میشود ؟ سفت شدن پاستا یکی از مهمترین مشکلاتی است که افراد زمان پخت این غذا با آن مواجه می گردند. ابتدا باید ماکارونی های فرمی شکل را درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن به طور کامل خارج شود. این مسئله که زمان ماندن هر یک از ماکارونی های شکلی درون […]

برای پاستا چه خامه ای استفاده کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای پاستا چه خامه ای استفاده کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای پاستا چه خامه ای استفاده کنیم ؟ خامه ای که برای تهیه پاستا مورد استفاده قرار می ‌گیرد باید طعم خوشمزه ای داشته باشد. ماکارونی خامه ای یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی به شمار می ‌رود که افراد زیادی به آن علاقه دارند. برای تهیه این غذا باید از ماکارونی های فرمی، سینه مرغ، […]

آیا پاستا باید دم بکشد ؟ ( 2 نکته ساده)

آیا پاستا باید دم بکشد ؟ ( 2 نکته ساده)

آیا پاستا باید دم بکشد ؟ برخی از افراد بر این باور هستند که باید پاستا دم بکشد و سپس آن را میل کنند. این باور اشتباه است و شما بدون دم کشیدن این غذا می توانید آن را میل نمایید. برخی از افرادی که می خواهند این غذا را دم کنند باید اصول دم […]

ماکارونی چند دقیقه باید بجوشد ؟ ( 2 نکته ساده)

ماکارونی چند دقیقه باید بجوشد ؟ ( 2 نکته ساده)

ماکارونی چند دقیقه باید بجوشد ؟ برای جوشیدن ماکارونی درون آب قابلمه باید حجم غذا را مورد بررسی قرار دهید. به طور کلی حجم غذایی که درون قابلمه قرار می گیرد تاثیر زیادی روی مدت زمان پخت غذا می گذارد. در صورتی که شما می خواهید آماده سازی غذایتان در کمترین بازه زمانی انجام گردد […]

ماکارونی چقدر باید دم بکشد ؟ ( 2 نکته ساده)

ماکارونی چقدر باید دم بکشد ؟ ( 2 نکته ساده)

ماکارونی چقدر باید دم بکشد ؟ بسیاری از افرادی که می‌ خواهند ماکارونی را دم بیندازند شاید در مورد زمان مورد نیاز جهت دم انداختن این غذا اطلاعاتی نداشته باشند. در واقع برخی از افراد بدون اینکه این غذا را دم بیندازند همراه با سس اصلی آن را میل می کنند. البته برخی دیگر از […]

چرا ماکارونی شفته میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا ماکارونی شفته میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا ماکارونی شفته میشود ؟ شفته شدن ماکارونی یکی از مهمترین مشکلاتی است که شاید زمان پخت این غذا با آن مواجه شوید. اگر نمی‌ خواهید غذای شما خمیر شود باید راهکارهای خمیر نشدن این غذا را به خوبی یاد بگیرید. برخی از مهم‌ ترین راهکار هایی که مربوط به خمیر نشدن این غذا می […]

چرا ماکارونی خمیر میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا ماکارونی خمیر میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا ماکارونی خمیر میشود ؟ دلایل زیادی وجود دارد که موجب خمیر شدن ماکارونی می‌ شوند. یکی از مهمترین مواردی که موجب خمیر شدن این غذا می گردد عدم استفاده از آب کافی می باشد. زمانی که شما جهت پخت غذا از آب کافی استفاده نکنید رشته ها به یکدیگر می چسبند و لعاب دار […]

برای تندی ماکارونی چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

برای تندی ماکارونی چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

برای تندی ماکارونی چه باید کرد ؟ برای اینکه تندی غذای ماکارونی را از بین ببرید باید روش‌ های گوناگون را به خوبی بشناسید. انتخاب ادویه مناسب برای هر غذا یکی از مهمترین اصولی است که اهمیت دارد. در برخی از مواقع به دلایل گوناگون مانند تجربه کم یا حواس پرتی ادویه زیادی را به […]

برای نچسبیدن ماکارونی چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

برای نچسبیدن ماکارونی چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

برای نچسبیدن ماکارونی چه باید کرد ؟ یکی از غذاهای خوشمزه که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند ماکارونی می باشد. اگر شما به طور اصولی این غذا را بپزید بدون شک می توانید از طعم و شکل آن لذت ببرید. در واقع برای اینکه بتوانید شکل منسجم تری به این غذا ببخشید باید […]

برای پاستا از چه ماکارونی استفاده کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای پاستا از چه ماکارونی استفاده کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای پاستا از چه ماکارونی استفاده کنیم ؟ مدل های زیادی از پاستا را می توانید برای پخت ماکارونی مورد استفاده قرار دهید. هر یک از شکل های متنوع این غذا را در بسته بندی های متنوع قرار داده اند. شما می توانید بر اساس سلیقه خود شکل های متنوع بسته بندی این غذا را […]