رضیم
رضیم
طرز تهیه پیتزا پپرونی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه پیتزا پپرونی

متن ویدئو طرز تهیه پیتزا پپرونی

 سلام دوستان مهرداد ویک هستم امروز می­خوایم با همدیگه پیتزای پر طرفدار پپرونی درست بکنیم پیتزای پپرونی از سوسیس پپرونی سس پیتزایی که قبلا آموزشش رو دادم داخل کانال هستش پنیر پیتزای پروسس رنده شده کره فلفل دلمه­ای قارچ و خمیری که توی ویدیو دستورش داخل کانال هستش خمیرم رو گذاشتم کاملا پوف کرده حجمش دو برابر شده الان آماداس که پوفش رو بگیریم ورزش بدیم آمادش کنیم تا بریم واسه­ی پیتزا همراه باشید خب با نوک چاقو قارچ­هامون رو خرد می­کنیم خب کره­مون که آب شد قارچ­هامون رو اضافه می­کنیم قارچ­هامون رو داخل کره تف می­دیم تا عطر کره رو به خودش بگیره قارچ هم باید با حرارت بالا تف بدیم که زیاد آب نندازه قارچ­هامون.

خب قارچ­هامون رو با کره تف دادیم حسابی قارچ­هامون عطر کره گرفت الان نوبت خمیرمونه خمیرمون رو باید پوف خمیرمون رو باید بگیریم پنج دقیقه ورزش تا دوباره آماده بهش برای پهن کردن این خمیرمونه صفحه رو من تمیز کردم از قبل روی صفحه آرد می­پاچیم قشنگ آرد رو پخش کنین اینم میاد پیش خمیرمون خمیر رو پنج دقیقه ورزش بدین به مدل ورز دادن دقت کنید خمیر از جلو جمع میشه رو به جلو باز میشه خب ظرف پیتزامون رو یک مقدار چربش می­کنیم بار روغن خیلی کم در حده یک قاشق مرباخوری کافیه ظرف من یک ظرفه قدیمیه که خیلی دوسش دارم در واقع یک حالت تابه­ی آهنی داره و من همیشه پیتزاهامو داخل این درست می­کنم شما می­تونین از ظرفای پیتزا استفاده بکنین تقریبا سایزش سایز یک دو نفره­ی خیلی خوبه .

خب خمیرم رو بر می­دارم خمیرم رو رو دیگه ورز دادم آماده شده خمیرم رو یک ذره با دست بازش می­کنم میاندازمش روی توی اینجا سس پیتزامون رو می­ریزیم روی خمیرمون پخشش می­کنیم با فاصله­ی یک سانت از دورها که جلوی پوف خمیرمون رو نگیره قشنگ سس رو همه جا می­زنیم پیتزای پپرونی خب به خاطر سوسیس پپرونیش معمولا پیتزای تندی خیلی­ها دوست دارن تندیش رو هم بیش­تر هم بکنن همینجا توی این مرحله­ی پخش کردن سس می­تونید کسایی که دوست دارن خیلی دیگه اسپایسی باشه بهش فلفل اضافه کنن مرحله اولمون شد سس بعد پنیر رو می­ریزیم پنیر رو قشنگ همه جاش یک دست پخش کنید پنیر یکی از جذابیت­های واقعا بی مثال اشپزیه من که خودم عاشق انواع و اقسام پنیرام .

خب میایم توی مرحله دوم سوسیس­های پپرونی رو روی ظرفمون می­چینیم من خودم دوست دارم پیتزای پپرونیم پره سوسیس پپرونی باشه خیلیا با فاصله می­چینن خب به چیدن سوسیس­هامون ادامه میدیم باید تمام روی پیتزامون رو از سوسیس پپرونی بگیره تا یک پیتزای خیلی جذاب داشته باشیم حالا نوبت قارچ­هامونه قارچ­هامونم از لبه­های بیرونی شروع می­کنیم به چیدن و میایم رو به داخل حسابی همه قارچ­ها رو پخش بکنید روی پپرونی­ها عطر کره­اش فوق­العادس خب در نهایت فلفل دلمه­ای روی می­ریزیم و مرحله آخر یکمی دیگه پنیر پیتزا میاد روی تمام این موادمون .

خب می­تونیم به سلیقه خودمون هم دور خمیرمون هم کنجد بریزیم قیافه خوبی به خمیرمون میده حالا باید یک ذره کنجدها رو با دست فشار بدیم که بره داخل خمیرمون یک خورده همینجوری فقط با انگشت روش رو فشار بدیم که بچسبن کنجدا روی خمیر این خیلی پیتزاتون رو جذاب­تر می­کنه وقتی می­پزین فر رو از قبل گرمش کردم روی دمای دویست و بیست درجه سانتی­گراد یک دونه کاسه­ی آب داخل فر گذاشتم که فر باید رطوبت داشته باشه تا خمیرمون خشک نشه حتما یادتون باشه یه کاسه­ی آب داخل فر بزارین فرمون هم داغ شده آمادس که پیتزامون بره داخل فر طبقه­ی وسط بریم تو فر فرمون که داغ شده آب داره می­جوشه میریم که بعدا بیایم سراغش اینم از پیتزای پپرونی­مون به­به به این عطر فلفل پیتزای پپرونی یک پیتزای پر طرفداره فوق العادس حتما دکمه­ی سابسکرایب بزنین ما رو دنبال بکنید تا ویدیوهای جدید براتون ارسال بشه یادتون نره دوستون دارم خداحافظ.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پیتزا پپرونی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)