رضیم
رضیم
چگونه کباب کوبیده از سیخ جدا نشود و به سیخ بچسبد ( 2 نکته ساده)

چگونه کباب کوبیده از سیخ جدا نشود و به سیخ بچسبد ( 2 نکته ساده)

چگونه کباب کوبیده از سیخ جدا نشود و به سیخ بچسبد

بسیاری از افراد زمانی که مواد کوبیده را به سیخ می کشند، هر کاری که می کنند، مواد به سیخ نمی چسبد و می ریزد. یا در زمانی که قصد پخت کوبیده را دارند مواد از سیخ ها جدا می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما به صورت کامل توضیح دهیم که چه نکاتی را باید رعایت کنید تا کباب کوبیده های شما به سیخ بچسبد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نکاتی که باید برای چسبیدن مواد کباب کوبیده به سیخ رعایت کرد

استفاده از مرغ: در صورتی که در مواد گوشت کوبیده مقداری از گوشت مرغ استفاده کنید، باعث می شود در حین سیخ کشیدن، مواد کاملا به سیخ بچسبد.

استفاده از جوش شیرین: جوش شیرین ماده مضری برای بدن انسان است. اما با ریختن مقدار کمی جوش شیرین داخل مواد کوبیده، باعث می شود زمانی که مواد را به سیخ می کشید، مواد به خوبی به سیخ بچسبد.

خوب ورز دادن مواد کوبیده: باید مواد کوبیده را حسابی ورز دهید تا انسجام و چسبندگی لازم بین مواد شکل گیرد. سپس زمانی که مواد را به سیخ می کشید، مواد کاملا به سیخ می چسبد.

فشردن مواد به روی سیخ: زمانی که مواد را به سیخ می کشید، باید با انگشتان خود حسابی مواد را فشار دهید تا کاملا خوب به سیخ ها بچسبند. همچنین باید دو سر کوبیده را خوب به سیخ ها فشار دهید.

قرار دادن سیخ های کوبید داخل یخچال: هنگامی که مواد کباب کوبیده را به سیخ کشیدید، حتما سیخ ها را به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مواد کوبیده به سیخ ها بچسبند و در حین پخت جدا نشوند.

سخن آخر

بسیاری از افراد در هنگام سیخ کشیدن مواد دچار مشکل می شوند و مواد به خوبی به سیخ نمی چسبد. برای اینکه مواد کاملا به سیخ بچسبد باید نکاتی را رعایت کنید. تمامی این نکات را به صورت کامل برای شما توضیح داده ایم، با استفاده از این نکات مواد کباب کوبیده کاملا به سیخ می چسبد و دیگر جدا نمی شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *