طرز تهیه بستنی هلویی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم بستنی هلویی
هل: 8 عدد
هلو: 6 عدد
شکر دانه ریز: 6 قاشق غذاخوری
آب: 2 قاشق غذاخوری
ماست: 1 پیمانه
طرز تهیه بستنی هلویی
دانه های هل را در یک هاون بریزید و بکوبید. هلو ها را شسته از وسط نصف کنید، هسته های آن ها را خارج کنید و سپس آن ها را کاملا خرد کنید و در یک قابلمه بریزید. هل های خرد شده، شکر و آب را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و آن را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا هلو ها نرم شوند. صبر کنید تا خنک شود. مخلوط را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس آن را از صافی عبور دهید و در کاسه ای بریزید. ماست را به پوره ای که از صافی رد کرده اید اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. مخلوط را در قالب پلاستیکی و یا ظرف مخصوص بستنی بریزید و 5 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود. گاهی در این مدت زمان قالب را از فریزر خارج کنید و با چنگال آن را هم بزنید. میتوانید با همزن نیز این کار را انجام دهید. سپس دوباره آن را در فریزر قرار دهید.
وای دلم خواست😍🤤
عالیخانمهنرمند نوشجان 👏👏👏
دلمم رفت براش😍😍
عالیه .حتما درست میکنم ❤️